Hlavní obsah

Pruhovaný svetr podle Victorie Beckham i Ashley Roberts. Naučte se ho nosit originálně

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé prvky neomrzí, ani když je vidíte znovu a znovu. Proužkované svetry jdou stále na odbyt a hrdě se řadí mezi nejpopulárnější kousky sezony. S čím vším je můžete kombinovat?

Článek

Co dokáže pár proužků! Tento jednoduchý vzor ke svetrům patří, v posledních dvou letech se mu ale daří lépe než kdy jindy. Z módní klasiky, po které sem tam sáhneme, se stal objekt zájmu číslo jedna. Proužkovaných svetrů nejsou plné jen obchody, ale i instagramové feedy a láskou k nim se netají ani celebrity. Se kterými kousky je nejraději kombinují a jak si můžete obdobný outfit poskládat i vy?

Victoria Beckham

Na to, abyste spárovaly proužkovaný svetr s džínami, vás navádět určitě nemusíme. Pokud ale chcete tuhle klasiku trochu vylepšit, zkuste sáhnout po svetru s barevnými proužky a kalhotách, které zaujmou střihem. Vyzkoušet můžete nohavice do zvonu, jestli vás ale srdce táhne jinam, klidně jděte do džínů s širokými nohavicemi nebo momentálně tak módní baggy varianty. K téhle dvojce se hodí jak tenisky, tak i boty na podpatku.

Foto: Profimedia.cz

Módní návrhářka Victoria Beckham vsadila na kombinaci proužkovaného svetru se sedmdesátkovými džínami, ke kterým se ráda vracíFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: svetr Next, 890 Kč; džíny do zvonu Wrangler, prodává About You, 2249 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: pásek H&M, 299 Kč; kožené tenisky Gino Rossi, prodává CCC, 1319 KčFoto: Archiv firem

Alessandra Ambrosio

Vzorované svetry ve všech možných variantách skvěle doplní i jednoduché, ať už světlé nebo tmavé kalhoty. Nebojte se otestovat model s kapsami, který byl v kurzu na počátku milénia, a pokud chcete zůstat u ležérního stylu, přidejte tenisky a praktickou crossbody kabelku.

Foto: Profimedia.cz

Inspirovat se můžete lookem modelky Alessandry Ambrosio, která nedělá kompromisy mezi pohodlím a stylemFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: rolák Touché Privé, 1180 Kč, prodává Zalando; kalhoty H&M, 899 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: crossbody kabelka s.Oliver, 739 Kč; tenisky New Balance, prodává Answear, 2199 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sluneční brýle Esprit, 1050 Kč; náušnice Aldo, prodává Answear, 699 KčFoto: Archiv firem

Ashley Roberts

Pokud vlastníte populární oversized svetr, nenoste ho jen v doprovodu slimek a zkuste ho obléknout přes jednoduché šaty. Třeba ty košilové, které patří k naprosté módní klasice. Ke kratší délce šatů se budou perfektně hodit kozačky, na jaře klidně přejděte na jiný typ podpatkových bot nebo vklouzněte do tenisek.

Foto: Profimedia.cz

Moderátorka a bývalá členka skupiny The Pussycat Dolls svetr chytře přehodila přes košilové šaty. Ashley Roberts zkrátka ví, co děláFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: oversized svetr Zara, 999 Kč; košilové šaty H&M, 749 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabát Zara, 1199 Kč; kožené boty Reserved, 1999 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sluneční brýle Stradivarius, 299 Kč; pozlacené náušnice Massimo Dutti, 1295 KčFoto: Archiv firem

Olivia Palermo

Pletenina se skvěle kombinuje s kontrastními materiály, které mohou být jemnější (představte si lehoučkou sukni), ale naopak i stylově tvrdší. Chcete-li proužkovaný svetr zapojit do odvážného looku, přidejte k němu kůži, koženku nebo rovnou lesklý vinyl. Coby inspiraci vám nabízíme kalhoty, klidně ale z šatníku vytáhněte koženou sukni nebo kalhoty.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermo je profesionální módní ikona, která svým outfitem málokdy zklameFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: svetr Zara, 1199 Kč; vinylové kalhoty Lena by Lena Gercke, prodává About You, 1749 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: semišové boty Tamaris, prodává Humanic, 2199 Kč; sluneční brýle Isabel Marant, prodává Eyerim, 3829 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám