Hlavní obsah

Počasí hlásí jaro! Vytáhněte trenčkoty a podívejte se na první vlaštovky z jarních kolekcí

Foto: garetsworkshop, Shutterstock.com

Foto: garetsworkshop, Shutterstock.com

Reklama

Do prvního jarního dne zbývá sice ještě měsíc, ale mnozí ho netrpělivě vyhlížejí už teď. Patříte mezi ně i vy? Můžete si mnout ruce. Meteorologové totiž slibují už od zítřka příjemné teploty, které by měly vydržet až do příštího týdne. Proto je čas na první jarní outfity!

Článek

Počasí by mělo podle předpovědí nabídnout v dalších dnech příjemných 10 °C a o víkendu se má ručička teploměru na některých místech Česka vyšplhat ještě výš. Sice se objeví možná i nějaké přeháňky, ale i tak se zdá, že bude možné na chvíli odložit čepice a šály a vysvobodit ze skříně třeba oblíbený trenčkot. Anebo zamiřte do obchodů, kde už na vás čekají nové módní kolekce. Na co se zaměřit?

První jarní kousky

Ještě nemáte trenčkot? Pak je nevyšší čas vybrat konečně ten správný. Nemusíte hned sahat po béžové klasice, pokud vás neláká. Na výběr jsou i jiné odstíny, a dokonce i originální střihy. Nosit se budou také krátké bundy ve stylu trenčkotu. Skvěle se hodí k širokým kalhotám, které jsou v hledáčku všech milovníků módy již delší dobu. Další skvělou variantou do teplejšího počasí jsou tvídová či bavlněná saka. Nosí se jak oversized kousky rovného střihu, tak i elegantní sáčka s páskem. Vyšší teploty vám umožní ve větší míře zařadit do outfitů šaty a sukně a právě teď unosíte i tenčí úpletové komplety.

A nejdůležitější rada nakonec? Začněte po zimě svůj šatník zase pomalu a jistě třídit a určitě vyměňte tmavé zimní kabáty za světlejší modely. Inspirují vás naše jarní módní tipy z obchodů?

Úpletový komplet

Foto: Archiv firem

Zleva: Top 1 299 Kč, sukně 1 299 Kč, oba kusy Mango. Top 899 Kč, sukně s rozparkem 899 Kč, kabát z koženky 2 599 Kč, vše ReservedFoto: Archiv firem

Světlé sako

Foto: Archiv firem

Zleva: Sako s páskem Zara, 1 999 Kč. Sako ze směsi vlny Lindex, 2 999 KčFoto: Archiv firem

Široké kalhoty

Foto: Archiv firem

Zleva: Mikina 699 Kč, kalhoty 1 299 Kč, oba kusy Zara. Kalhoty H&M, 799 KčFoto: Archiv firem

Midisukně

Foto: Archiv firem

Zleva: Plisovaná sukně H&M, 949 Kč. Saténová midisukně Stradivarius, 599 KčFoto: Archiv firem

Vzorované šaty

Foto: Archiv firem

Zleva: Šaty H&M, 599 Kč. Šaty s.Oliver, 2 799 KčFoto: Archiv firem

Krátký trenčkot

Foto: Archiv firem

Zleva: Kabát Zara, 999 Kč. Kabátek Massimo Dutti, 3 999 KčFoto: Archiv firem

Delší trenčkot

Foto: Archiv firem

Zleva: Kabát Mango, 2 299 Kč. Kabát Reserved, 2 399 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám