Hlavní obsah

Zvonáče vrací úder! Zkuste místo džínové klasiky sáhnout třeba po růžových či manšestrových

Foto: Gromovataya, Shutterstock.com

Foto: Gromovataya, Shutterstock.com

Reklama

Někdo je považuje za retro a už se k nim rozhodně nechce vracet, jiné dámy či dívky na ně nedají v současnosti dopustit. Řeč je o zvonových kalhotách, které jsou opět na výsluní.

Článek

Takzvané zvonáče byly hitem před několika desítkami let, ale každý trend se čas od času zase s oblibou vrací. Nyní však zvonové kalhoty najdete často pod názvem flares či flare jeans. Hodí se k obyčejným tričkům či halenkám, ale budou tvořit skvělou dvojku také s měkoučkými svetry. Obout k nim pak můžete chunky mokasíny, kovbojské kozačky, ale i pohodlné tenisky. Zvonové kalhoty najdete v obchodech z různých materiálů. Podívejte se, jaké jsme pro vás vybrali. Máme 10 trendy outfitů.

Tmavý denim

Tmavě modré džíny jsou vždy sázkou na jistotu. Ovšem model se zvonovými nohavicemi dodá vašemu outfitu teprve ten správný šmrnc. Zvláště v kombinaci s podpatky.

Foto: Archiv firmy

Marks & Spencer, džíny 1499 Kč, krémový svetr 1099 Kč, košilová bunda 2299 KčFoto: Archiv firmy

Světlý outfit

Mladistvějšího looku docílíte pomocí světlých barev. Nebojte se nosit na podzim i bílé rozšířené džíny, ke kterým bude skvěle ladit hnědý rolák a bunda s třásněmi. Můžete přidat i kozačky v kovbojském stylu.

Foto: Archiv firmy

Mango: bílé flare džíny 599 Kč, bunda s třásněmi ruční výroby 4999 Kč, kožené kozačky v kovbojském stylu 2999 Kč, kožená kabelka 3999 KčFoto: Archiv firmy

S prošívanou bundou

Aby kalhoty do zvonu vynikly, zvolte k nim krátkou a prošívanou bundu do pasu. Vaše nohy protáhnou navíc i lodičky či kozačky na úzkém podpatku.

Foto: Archiv firmy

Reserved: kalhoty 899 Kč, prošívaná bunda 2399 KčFoto: Archiv firmy

Koženkové kalhoty

K nadcházející chladnější sezoně patří i kůže a koženka. Pozor však na zvonové kalhoty z tohoto materiálu, nic vám neodpustí. A nechcete-li v nich působit příliš odvážně, obujte k nim pohodlné tenisky a jednoduchý svetr.

Foto: Archiv firmy

Bershka: kalhoty do zvonu z koženky 699 Kč, světlý svetr 699 Kč, pohodlné tenisky 799 KčFoto: Archiv firmy

Nevšední žluté odstíny

Světlé barvy jsou sice ošemetné, ale tahle žlutá monochromatická kombinace je vskutku úchvatná. Kéž by se našlo více žen, které si na to troufnou i v českých ulicích.

Foto: Archiv firmy

Massimo Dutti: elegantní kalhoty 3295 Kč, hedvábné tričko 2295 Kč, kožené kozačky 5595 KčFoto: Archiv firmy

S rozparky

Do zvonu se nyní prodávají i pohodlné legíny. Tyhle mají navíc trendy rozparky, které tvoří nevšední detail. Dají se variovat s mokasínami na masivní podrážce, ale i nízkými kozačkami.

Foto: Archiv firmy

C&A: legíny s rozparky 699 Kč, svetr s výstřihem do V 520 Kč, kostkovaný kabát 1599 KčFoto: Archiv firmy

Monochromatický look

Růžová je v kurzu, a tak ji můžete vynést i na podzim a v zimě, abyste rozsvítily pošmourné ulice. Vklouzněte do růžových zvonáčů a oversized svetru.

Foto: Archiv firmy

H&M: elegantní růžové kalhoty 799 Kč, svetr se stojáčkem 949 Kč, sandálky 949 KčFoto: Archiv firmy

Pro plus size

Klasické džíny do zvonu si budou dokonale rozumět také s tvídovým sáčkem kratšího střihu se zlatými knoflíky. Modro-černou kombinaci lze doplnit kozačkami s hranatou špičkou, která je in.

Foto: Archiv firmy

Mango: džíny do zvonu 899 Kč, tvídový blejzr s kapsami 1599 Kč, tričko se stojáčkem 399 Kč; archiv firmyFoto: Archiv firmy

Manšestr znovu ve hře

Manšestr je také často opomíjeným materiálem, ale kdo se ho jednou naučí kombinovat, už ho v zimě nesundá. Už jste mu ve vašem šatníku daly šanci? Nám se líbí tento outfit.

Foto: Archiv firmy

Esprit: manšestráky 1999 Kč, károvaný svetr 1999 Kč, prošívaná vesta 3499 Kč, tenisky 2299 KčFoto: Archiv firmy

Výrazný oblek

Flares jsou letos součástí také dámských kostýmků a vypadají velice elegantně. Nic nezkazíte černou klasikou, ale doporučujeme se odvázat ve výraznější barvě. Například zelené!

Foto: Archiv firmy

Reserved: kalhoty 1099 Kč, sako 659 Kč, lodičky do špičky 1299 KčFoto: Archiv firmy

Reklama

Načítám