Hlavní obsah

Nový módní výmysl? Extra krátké péřovky!

Foto: PULL&BEAR

Foto: PULL&BEAR

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli nelze crop topům něco upřít, pak je to masová popularita. Není tedy divu, že návrháři přidávají do svého repertoáru kromě zkrácených triček také mikiny a nově i péřové bundy. Přijde vám, že tento střih postrádá v zimě smysl? Omyl. Když se správně nakombinuje, můžete ho obléct i teď.

Článek

Krátké péřovky si zamilovala hlavně mladší generace, která se nad praktickou stránkou oblečení tolik nezamýšlí. Ale i když v tomto případě trendy vítězí nad účelností, je možné zapojit zkrácenou bundičku do zimních outfitů velmi chytře. Jak na to, aby vám nevykukovalo holé bříško?

1. S džínami s vysokým pasem

Pokud chcete následovat hit letošní sezony, měly byste si vrýt do paměti, že krátké bundy patří buď k šatům, sukním, anebo ke kalhotám s vysokým pasem. A čím je pas vyšší, tím lépe. Džíny s širšími nohavicemi jsou k péřovce ideální, do nich ještě zakasejte upnutý rolák a vaše ledviny budou v bezpečí. Nezapomeňte ani na stylové pohorky a kulich.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Terranova, 999 Kč; 2. boty Jenny Fairy, 899 Kč, prodává CCC; 3. čepice Goldbergh, 1890 Kč, prodává DavidSport; 4. džíny Zara, 449 Kč; 5. rolák Gate, 118 Kč; 6. batoh Cambridge Satchel, 6900 Kč Foto: Archiv firem

2. K úpletovým šatům 

Na elegantní šaty se moc nehodí, ale s těmi úpletovými bude krátká péřovka tvořit harmonickou dvojku. Nabíraná bunda v černé barvě odkazuje na sportovní styl, nebojte se tedy do kompletu zařadit ještě originální prvek v podobě zateplené kšiltovky. Podpatkům dejte sbohem a obujte masivní kozačky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda H&M, 899 Kč; 2. boty Karl Lagerfeld, 3999 Kč, prodává Answear; 3. šaty Mango, 1599 Kč; 4. náušnice PDPaola, 1449 Kč, prodává Ornamenti; 5. čepice Reserved, 359 Kč; 6. kabelka House, 449 KčFoto: Archiv firem

3. Extravagantní look  

I zralejší příznivkyně extravagance mohou směle následovat ležérní styl mladších ročníků. Kapsáče z teplákoviny sice zrovna nepatří do byznysového šatníku, ale na cestu do fitka, nákup či na procházku hravě postačí. Pastelově růžovou bundu slaďte k teniskám stejného odstínu, a jestli vám nechybí odvaha, sáhněte po tričku a čepici v leopardím vzoru. Hurá do džungle velkoměsta!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Tommy Jeans, 5290 Kč; 2. tenisky Nike, 3181 Kč, prodává Eobuv; 3. čepice H&M, 119 Kč; 4. tepláky Cropp, 599 Kč; 5. rolák New Yorker, 219 Kč; 6. obal na telefon HicHic, 549 Kč, prodává ChicshopFoto: Archiv firem

4. Sladěná od hlavy až k patě

Teplé tóny oranžové a hnědé zahřejí už na pohled. Zářivou prošívanou bundu oblékněte k tmavším nohavicím a přidejte pruhovaný svetr, který bude z péřovky jemně vykukovat. Šněrovací boty i malá kabelka patří mezi nadčasové trendy, nebojte se do nich tedy investovat.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Pull & Bear, 799 Kč; 2. boty Baťa, 3599 Kč; 3. náhrdelník Zara, 449 Kč; 4. džíny JJXX, 1299 Kč, prodává About You; 5. svetr Desigual, 3299 Kč; 6. kabelka US Polo Assn., 2399 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám