Hlavní obsah

Jak nevypadat ve flitrech jako disko koule? Tyhle slavné dámy to zvládají na jedničku, inspirujte se

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jsou to hvězdy a chtějí zářit. Nejen na filmovém plátně či na pódiu, ale i na červeném koberci, večírcích a společenských akcích. A flitry a třpyt jsou zárukou, že je nikdo nepřehlédne. Jak to s blýskavými materiály slavné dámy umí?

Článek

Nejsou to samozřejmě modely na běžné nošení. Kdyby vám třeba novou občanku vydávala úřednice ve flitrových šatech, asi by vás to zarazilo. Ale kdyby v nich vyrazila na večírek nebo na ples? Zářila by podobně jako tyhle slavné české i zahraniční hvězdy.

Heidi Klum

Heidi Klum je taková krásná slavná straka. Sice nekrade, ale rozhodně je gigantickou milovnicí všeho, co se blýská a třpytí. Velmi často proto na různé akce vyráží v modelech, jejichž základem jsou flitry a metalické barvy.

A jinak tomu nebylo ani na letošním newyorském týdnu módy. Tam se objevila v barevných a hodně blyštivých minišatech, které navíc zdobil i velmi odvážný průstřih pod ňadry. A odvaha se jí vyplatila, vypadala dokonale.

Foto: Profimedia.cz

Slavná modelka se flitrů a blýskavých modelů rozhodně nebojíFoto: Profimedia.cz

Iva Pazderková

Iva Pazderková má báječnou postavu, koneckonců zamakala na sobě tak, že v roce 2020 se na soutěži bikini fitness umístila desátá. V tomto směru si tedy může dovolit v podstatě cokoli a blýskavé materiály a flitry nejsou výjimkou, což dokázala na premiéře muzikálu Slunce, seno, jahody.

Jen si říkáme, jestli není škoda, že střih šatů je vyloženě upjatý. Alespoň menší výstřih či rozparek, který by čas od času odhalil její štíhlé nohy, by outfitu dodal ten pravý šmrnc.

Foto: Profimedia.cz

I tahle herečka se umí odvázat a zatřpytitFoto: Profimedia.cz

Nicole Kidman

Na loňskou premiéru filmu Ricardovi v Sydney dorazila australská herečka Nicole Kidman v šatech klasického, jednoduchého střihu. Nuda to ale rozhodně nebyla, protože o veškerou parádu se postaraly třpytivé zdobné prvky ve výrazné zelené barvě. A mimochodem, Kidman se neblýskla jen na premiéře, ale i na samotném filmovém plátně. Za ztvárnění komediální herečky Lucille Ball v tomto snímku totiž získala Zlatý glóbus.

Foto: Profimedia.cz

Zelená zrzkám sluší, obzvlášť když vše umocní třpytFoto: Profimedia.cz

Michaela Tomešová

Udílení divadelních Cen Thálie v Národním divadle je samozřejmě velmi slavnostní událost, která si žádá velkou večerní. Michaela Tomešová dress code rozhodně splnila, ale zároveň zůstala věrná svému originálnímu stylu.

Navíc růžové flitry se k jejímu mládí a drobné postavě báječně hodí, jsou neokoukané, příjemně extravagantní, hravé. Ale výrazný rozparek nenechává nikoho na pochybách, že tyhle šaty nevynesla žádná „holčička“, ale zatraceně sexy žena.

Foto: Profimedia.cz

Mladá herečka má ráda veselou a neotřelou móduFoto: Profimedia.cz

Sandra Bullock

Je pravda, že tělo obepínající třpytivý overal vyžaduje notnou dávku odvahy, ale ta Sandře Bullock rozhodně nechybí, a hlavně se jí vyplácí. Model, v němž loni vyrazila na premiéru filmu V nemilosti, byl rozhodně nepřehlédnutelný, originální a herečce neuvěřitelně slušel. Je pravda, že sám o sobě by asi overal nevypadal nic moc, spíš jako z nějakého sci-fi z budoucnosti. Ale klasické černé sako mu dodalo potřebnou eleganci a sofistikovanost.

Foto: Profimedia.cz

Třpyt nesluší jen šatům, ale rozhodně i overalůmFoto: Profimedia.cz

Emma Smetana

Móda je hra bez přesně stanovených pravidel, cení se v ní odvaha, originalita a ta správná dávka extravagance. A moderátorka a zpěvačka Emma Smetana tohle všechno zvládá. Pro někoho mohou být její outfity někdy přece jen moc, ale my její odvaze tleskáme. A platí to i pro zlatý kalhotový kostým, který oblékla na slavnostní zahájení letošního karlovarského filmového festivalu.

Foto: Profimedia.cz

Moderátorka a zpěvačka je milovnice odvážné a originální módyFoto: Profimedia.cz

Říká se, že móda se stále vrací. Ale i s retro kousky je potřeba umět správně pracovat. Dokazují to i tyhle slavné dámy ve vintage módě: Tyto kousky jsou starší než ony

Reklama

Načítám