Hlavní obsah

Kratší šaty s nabíranými rukávy podle Adele! Zkuste to taky

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská zpěvačka Adele oslavila začátkem května dvaatřicetiny. Talentovaná hvězda se v den narozenin vrátila po pěti měsících na sociální sítě, kde zveřejnila svou aktuální fotografii. A fanoušci ji nemohli poznat!

Článek

Adele (32) – o čtyřicet kilogramů lehčí – zapózovala v krátkých černých šatech a celému světu tak připravila velké překvapení. Korpulentní křivky zmizely a nyní se chlubí výrazně štíhlejší postavou. Fotografie získala téměř dvanáct milionů lajků – také proto, že Adele pod snímkem poděkovala za přání k narozeninám a vyzdvihla práci záchranářů a zdravotníků, kteří bojovali v první linii proti koronaviru.

Maximálně přitažlivá

Jen několik hodin poté, co se držitelka několika hudebních cen Grammy nechala vyfotit před svým domem v Los Angeles a snímek zveřejnila na Instagramu, byly černé minišaty s balonovými rukávy značky Elzinga, které měla na sobě, rychle vyprodané.

Zpěvačka a matka sedmiletého syna Angela je rozhodně inspirací. Nabírané rukávy jsou letos módním hitem a černé šaty nad kolena jí sluší. Opticky zvýrazní pas a zeštíhlují křivky. Majitelka Oscara za nejlepší filmovou píseň roku 2012 v nich vypadá sofistikovaně a maximálně přitažlivě i díky černým lodičkám na podpatku.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka postupně zhubla čtyřicet kilogramů. Zleva: Adele v říjnu 2019, uprostřed je zachycena letos v lednu během dovolené a na třetím snímku pózuje krásně štíhlá před svým domem 5. května v den 32. narozeninFoto: Profimedia.cz

Schovejte nedostatky

A stejně dobře můžete vypadat i vy. Investujte proto do šatů s balonovými rukávy. Modely s nadýchanými rukávy mají totiž řadu výhod – jednak jsou elegantní a ženské, navíc se s jejich pomocí dají maskovat různé nedostatky. Pokud máte silné paže a ochablé svaly, skvěle je schováte.

Rozevláté šaty s výraznými širokými rukávy jsou skvělé pro denní nošení i večerní posezení s přáteli. Slušet vám budou s kulatým, hranatým nebo véčkovým výstřihem.

Šaty inspirované Adele

Foto: Archiv firem

Zleva: Tamsin, 520 Kč. Topshop, 499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Sinsay, 399 Kč. Zara, 799 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 799 Kč. F&F, 849 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 799 Kč. H&M, 799 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Tchibo, 599 Kč. Topshop, 599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 799 Kč. Zara, 1299 KčFoto: Archiv firem

Adelin styl není váš šálek kávy anebo máte zhubnutí ještě před sebou? Možná se vám budou víc líbit parádní levné maxišaty.

Reklama

Načítám