Hlavní obsah

Lucie (28): Po porodu vážila metrák, ale dokázala zhubnout 30 kilo! Jaký má recept?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lucka (28) v minulosti neustále vedla zápas s kily navíc. Když její váha po porodu vyšplhala na 100 kilo, věděla, že tentokrát to dieta na měsíc už nespraví. Pustila se do radikální proměny, která jí přinesla mnohem víc než úbytek 30 kilo. Jaký je její recept na štíhlost?

Článek

Těhotenství a porod je pro ženu krásná, ale i velmi náročná zkušenost, která má nemalý dopad na její tělo. Lucka, jakožto věčná dietářka, se od začátku děsila, jak tohle zamává s její postavou. A také že zamávalo! Po narození dcerky její váha vyšplhala skoro na 100 kilo.

Paradoxem je, že Lucka poprvé získala své ukázkově štíhlé tělo až právě po porodu! Rozhodla se totiž skoncovat s nárazovými dietami a překopat svůj životní styl pomalu, ale kompletně. Výsledkem byl nejen váhový úbytek 30 kilo, ale především nový koníček a později i profesní náplň.

Zajímá vás, jaká byla Lucčina cesta za krásným tělem? Jak se jí podařilo ze zdravého životního stylu udělat svou velkou vášeň? Všechny odpovědi najdete ve videu!

Reklama

Načítám