Hlavní obsah

Milování XXL a nejčastější obavy baculek

Foto: sergey karabanov, Shutterstock.com

Foto: sergey karabanov, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Větší holky si někdy dělají starosti s tím, co si o nich jejich milenci myslí a jak je při milování vnímají. Zároveň trpí nejistotou, jestli jejich nadměrná velikost náhodou něčemu nevadí. Co myslíte? Můžete se v posteli odvázat i s XXL křivkami? Po vyvrácení tří častých mýtů vám spadne kámen ze srdce!

Článek

Nejste kost a kůže, ale zdravá a krásná ženská, kterou má muž za co chytit. Prostě „krev a mlíko“, jak se říká. Pokud svá kila navíc umíte nosit a cítíte se v nich dobře natolik, že to v posteli umíte pořádně a sebevědomě roztočit, pánové z vás zákonitě musí šílet.

Ale co když je to přesně obráceně? Jakmile člověk trpí nejistotou nebo má třeba nového partnera, u kterého nechce nic zkazit, může být sex problematičtější. Tedy aspoň na oko. Ono totiž nic není tak horké, jak se na první pohled zdá.

Mýtus číslo 1: Muži řeší každý dolíček

Jistěže partner ví, koho si bere do postele. Jde tam s vámi právě proto, že se mu líbíte. Muž je vizuální tvor, který se vzruší už jen tím, když hodí okem po něčem smyslném a koketním. Vaše tělo hodnotí komplexně a považuje ho za nádherné, tudíž rozhodně nezkoumá, kde máte celulitidu a špíček, užívá si docela jiné věci. Třeba vaše oblé křivky, plná prsa a koketní pohled. Zákon zní: Považujete-li sebe sama za atraktivní, okolí vás vnímá stejně. Ne nadarmo se boubelky a baculky drží na žebříčcích oblíbenosti v porno průmyslu.

Mýtus číslo 2: XXL sex je nutně horší

Jestli máte či nemáte orgasmus, milujete se tři minuty nebo hodinu, záleží z velké části na vás. Jak již bylo naznačeno, žena, která nemá ráda své tělo, nedokáže se uvolnit a neustále řeší, jak bochánek okolo břicha či větší zadnici zamaskovat, si sex skutečně neužívá a často ani není schopná dosáhnout vyvrcholení. Všechno je to v hlavě, po technické stránce nemají macatější krásky o nic horší sex než jejich hubenější kolegyně. Stačí se správně natočit a zvolit polohy, při kterých je vám dobře.

Pohodlí zajišťuje pozice lžiček, kdy jste s partnerem oba na boku, nebo psí poloha na všech čtyřech. Větší bříško nepřekáží, milenec má volné ruce k laskání. Bez ohledu na velikost a proporce by sex měl být zábavný a uspokojivý. Proto si klidně dovolte partnera osedlat! Přidržte se pelesti postele a nedosedávejte na něj plnou vahou. I když z cukru snad taky není, že? A užijte si to!

Foto: Herrndorff image, Shutterstock.com

Některé muže štíhlost nevzrušuje. Pro ně jsou ženy při těle bohyněmiFoto: Herrndorff image, Shutterstock.com

Mýtus číslo 3: Nedá se provádět facesitting

Naprosté podmanění partnera a naopak vaše maximální dominance. To je tak, když si přisednete nebo přidřepnete na milencovu tvář, roztáhnete nohy a umožníte partnerovi, aby měl dokonalý přístup k vaší vulvě. Váš klín osobu pod vámi může i přidušovat, což je oblíbené zejména u příznivců BDSM praktik.

Tak právě o tomhle si necháváte jenom zdát, protože máte strach, že partnerovi svou vahou rozdrtíte obličej nebo ho udusíte? Buďte v klidu. Neexistují žádné záznamy o tom, že by se v ložnici baculek něco takového někdy stalo. O udušení ženy penisem se toho však napsalo už mnoho!

No ale dobře, pro klid zúčastněných stran se domluvte na bezpečném signálu, který vám dá najevo, že se máte víc nadzvednout a hodit zpátečku. Pevný stisk ruky, poškrábání na noze – jakékoli gesto naznačí, že se milenec necítí pohodlně, má omezený přísun vzduchu a vůbec je nesvůj.

Pokud budete jeden druhého vnímat, klidně si facesitting dopřejte. Jestli jste však stále z této pozice nervózní, rozhodněte se pro klasického misionáře (u něj je zajímavé, že lehnete-li si na záda, břicho vypadá plošší) či polohu 69. A co další rizika? Žádná nejsou, snad jen to, že když už vás partner jednou zbožňuje, tak se vším všudy!

Reklama

Načítám