Hlavní obsah

Módní inspirace pro ženy nad 40+. Šik jako Charlize Theron!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Čtyřicítka dnes není žádný věk a tím pádem ani důvod, proč měnit svůj styl. Zvlášť když ho máte vytříbený. Pojďte se trochu inspirovat a oživit si šatník. Podívejte se, v čem umí zaujmout herečka Charlize Theron (44).

Článek

V jednoduchosti je krása. Na tento styl sází jihoafrická herečka, která si oblíbila nadčasové modely a rafinované střihy. Loni dokonce experimentovala s hnědými vlasy a šik mikádem. Dnes je opět blondýna a svůj módní styl piluje k dokonalosti.

Trendy batika

Pokud jste i vy majitelkou štíhlých nohou, ukazujte je. Noste sukně (nikdo vás nenutí do ultra krátkých délek) zdobené například originální batikou. Trend 70. let se dnes objevuje v modernější podobě, batikovaná sukně hezky ladí s botami na podpatku a vypasovaným sáčkem. Celkově vytváří outfit něžný look. Charlize Theron vynesla tento model do ulic New Yorku a sklidila velký úspěch.

Foto: Profimedia.cz

Hollywoodská herečka vsadila na batikovaný kousek jako ze sedmdesátých letFoto: Profimedia.cz

Světlé barvy

Ženské a elegantní. V blůze s rozšířenými rukávy zdobenými volány v kombinaci s plisovanou sukní nemůžete šlápnout vedle. Halenku zastrčte dovnitř a pas zvýrazněte širším páskem. Sukni v mididélce doplňte botami na podpatku. Charlize Theron ví, že světlé barvy omlazují.

Foto: Profimedia.cz

Letní šaty, kovbojské boty a široký pásek je romantická i sexy kombinaceFoto: Profimedia.cz

Luxusní zlatá 

Pokud vás čeká společenská událost, nebojte se vsadit na zlatou. Šaty ve zlatém nádechu vypadají luxusně a sluší jim i zajímavý detail, jako je zdobení střapci nebo flitry. Stejně jako Charlize Theron s nimi neuděláte krok vedle.

Foto: Profimedia.cz

Na premiérách a večírcích je vždy středem pozornosti. S oblibou nosí třpytivé róbyFoto: Profimedia.cz

Oranžová hraje prim

Sako a kalhoty jsou oblíbeným módní stylem a měly by tvořit základ každého šatníku. Kalhotový kostým vypadá elegantně a dodá vám na serióznosti. Zkuste černé kalhoty zkombinovat s černým topem a celý set rozbijte oranžovým sakem, které si ležérně přehodíte přes ramena. Celek doplňte lodičkami na podpatku. V kalhotovém kostýmu zazáříte stejně jako Charlize Theron.

Foto: Profimedia.cz

Nesmrtelná kombinace. Kalhotový kostým se hodí pro každou příležitostFoto: Profimedia.cz

Sexy krajkový top 

Troufněte si odhalit větší kousek svého těla a vyrazte na společenskou událost v krajkovém topu schovaném pod sakem. Model vám dodá šmrnc a svůdnost. Pokud je to na vás už příliš, vyměňte kratší top za krajkovou košilku nebo body a u saka si zapněte jeden knoflík, aby krajka z výstřihu pouze ležérně vykukovala.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám