Hlavní obsah

Cara Delevingne je zase single. S kým dalším randila?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cara Delevingne poslední roky tvořila krásný pár s herečkou Ashley Benson, ale na jaře se rozešly. S kým dalším v minulosti tahle kráska s výrazným obočím randila?

Článek

Modelka a herečka Cara Delevingne (27) pochází z britské prominentní rodiny: její babička byla dvorní dáma princezny Margaret (†71), mladší sestry královny Alžběty. Do světa modelingu naskočila v šestnácti letech a zanedlouho se stala múzou ikonického Karla Lagerfelda (†85). Její výrazné obočí spustilo revoluci: každý toužil mít podobné a jako svou tvář si ji vybralo mnoho slavných značek – Chanel, Burberry, Rimmel nebo Dior.

Herečka a pansexuálka

Modelčinou kmotrou je Joan Collins (87), a kdyby se dívka držela rad, které jí legendární představitelka Alexis ze seriálu Dynastie dala, do herectví by se nepustila: podle ní jde o těžkou a přecpanou profesi a od kmotřenky bylo chytré, že začala nejdřív s modelingem.

Nakonec se však talentovaná dívka stejně vrhla z přehlídkového mola i do herectví a také ho chvíli studovala. První výraznou roli získala Cara Delevingne ve filmu Papírová města (2015) a s hvězdami si zahrála čarodějku Enchantress v Sebevražedném oddílu (2016). V současnosti září v hlavní roli seriálu Carnival Row (2019), kde je jejím parťákem Orlando Bloom (43) a natáčelo se i v Česku.

Cara Delevingne se nezdráhá mluvit o tom, jak chápe svoji sexualitu, a sama sebe označuje jako pansexuálku: je přitahována k lidem bez ohledu na jejich pohlaví, důležitá je pro ni konkrétní osobnost člověka. Podobně to má třeba i zpěvačka Demi Lovato (27).

S kým Cara Delevingne randila?

2013: Jake Bugg (26) a další

První medializovaný vztah byl s mladým anglickým zpěvákem a netrval ani rok. V té době také kolovaly zvěsti, že modelku do svého hotelového pokoje pozval Leonardo DiCaprio (45), známý slabostí pro hezké slečny z předváděcího mola. Ona ale odmítla. Zajímavá kráska byla spojována také se zpěváky Harrym Stylesem (26), Ritou Ora (29) nebo Miley Cyrus (27), ale dost možná šlo jen o kamarádství.

Foto: Profimedia.cz

Jake Bugg je úspěšný britský písničkářFoto: Profimedia.cz

2014: Michelle Rodriguez (41)

S hvězdou filmů Rychle a zběsile randila modelka pár měsíců v roce 2014. Byly na společné dovolené v Mexiku, párkrát je paparazzi vyfotili na rande, ale nakonec se rozešly, protože Cara Delevingne často chodila po večírcích, kde trávila čas s jinými ženami. A to se hrdé herečce údajně nelíbilo.

Foto: Profimedia.cz

Michelle Rodriguez si zahrála také statečnou pilotku Trudy v Avatarovi (2009)Foto: Profimedia.cz

2015: St. Vincent (37)

Vážnější vztah měla modelka také s originální americkou zpěvačkou – chodila s ní rok a půl a nechala se slyšet, že až s ní poznala, co je pravá láska. Dohromady byly nerozlučné a okouzlující! Důvod rozchodu? Plné diáře obou slečen.

Foto: Profimedia.cz

Ještě spolu a šťastné při návštěvě dánského zámku Frederiksborg v březnu 2016Foto: Profimedia.cz

2018: Ashley Benson (30)

S hvězdou seriálu Prolhané krásky (2010–2017) žila modelka od května 2018 do letošního dubna. Zanedlouho po rozchodu paparazzi zachytili Ashley Benson a rapera G-Eazyho (31), jak se líbají v autě. To spustilo hněv modelčiných fanoušků – ona je pak na svém Instagramu prosila, aby její expartnerku nechali být, a dodala, že jen ony dvě vědí, jak to mezi nimi bylo, a tak by to mělo i zůstat.

Foto: Profimedia.cz

Krásný pár letos zjara na pařížském týdnu módy. I to už je ale minulostFoto: Profimedia.cz

Související témata:
Michelle Rodriguez

Načítám