Hlavní obsah

Nejlepší polohy pro sex při menstruaci

Foto: ASDF_MEDIA, Shutterstock.com

Foto: ASDF_MEDIA, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Menstruace jako překážka v milování? Jak pro koho! V některých pozicích se minimalizuje nepořádek, ale naopak maximalizuje potěšení. Tak klidně jeďte na červenou a užijte si nebývalou rozkoš i během vašich dnů.

Článek

Na menstruační sex není každý. Odmítáte-li ho, je to v pořádku a nikdo by vás do něj neměl nutit. Jenže se můžete rozhodnout úplně jinak: ze zvědavosti, ze silné touhy po fyzickém kontaktu nebo pro příjemné benefity. Vaginální oblast je dostatečně zvlhčená a orgasmus ulevuje od nepříjemných křečí. Jen se musíte přenést přes to, že se asi necítíte tak sexy jako v jiných částech menstruačního cyklu. Ale čert to vem, i tak vám červený sex udělá dobře. Takže, jak se natočit?

1. Misionář

O misionářské poloze se vtipkuje, že je to obvykle první poloha, ve které mladí milenci začínají, a ta poslední, ve které ti starší končí. Upřít se jí nedá, že je velmi intimní a romantická a nabízí oční spojení, líbání i dostatek pohodlí. Její další výhodou je, že když pánev vypodložíte polštářem nebo si nohy přehodíte přes milencova ramena, snížíte tok krve vycházející z pochvy. Vhodná je i modifikace, kdy zadek posunete na okraj postele, pod sebe dáte starý ručník a nohy svěsíte dolů.

2. Vestoje a pod vodou

Pokud trpíte velkými bolestmi a navíc si děláte starosti s ušpiněným prostěradlem, skočte do sprchy a pusťte na sebe proud teplé vody, která vás uvolní a uklidí vše, co je potřeba. Jen se rukama opřete o stěnu a na partnera mírně vyšpulte zadeček. Nebo se mu podívejte do očí, záda přitiskněte na stěnu a jednu nohu mu obtočte kolem pasu. Menstruace zajistí dostatek přirozené vlhkosti, takže protentokrát se nemusíte bát suchého klína. (Ale nestyďte se ani za lubrikant. Čerstvý menstruační tampon může pochvu na chvíli vysušit.)

Foto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

Sex ve sprše je super, ale protočí se při něm dost vody. Myslíte přitom na planetu?Foto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

3. Lžíce

Při pravidelném krvácení se nedoporučují příliš divoké pozice s velkou hloubkou průniku, neboť by se mohl zvýšit průtok krve. Na koníčka si tedy radši nechte zajít chuť a dejte přednost pozici, při které ležíte na boku za sebou. Prsa, která jsou v tuto dobu obvykle citlivější (a větší), zůstávají v klidu, partner plně ovládá přírazy, a pokud penis nevytahuje a nezasouvá celý a má ho jen tak na půl žerdi, nevyteče ani tolik červené tekutiny. Lžíce také umožňují snadný přístup ke klitorisu a nahrávají použití některé z erotické pomůcky.

4. Na hraně

Sex při menstruaci je tak trochu na hraně. Klín je prokrvenější a citlivější a díky tomu můžete prožít orgasmus snadněji než kdykoli jindy. Jsou-li vnímavější i vaše bradavky, půjčte je milenci k hýčkání. Lehněte si na postel tak, aby byl zadek na jejím okraji. Mírně se přetočte na bok, ale nohy mějte u sebe (zajistíte tak silný stisk pochvy) a nechte je, aby podélně kopírovaly linie lůžka. Muž si k posteli klekne a zasune penis do vaginy. Ňadra jsou přístupná, pronikání je tak akorát, a pokud se rozhodnete i pro anální milování, nic vám v tom nezabrání.

5. Psí styl v jemnější formě

Nafouklé břicho, rozpačitost, objemnější ňadra. Některé páry si při menstruaci užívají něžnější variantu psí pozice, která je chlípná, ale neumožňuje tak hluboký průnik jako její klasická verze, proto si ji můžete užít bez obav užít. Lehněte si na břicho, nohy dejte od sebe a nechte partnera, aby se na vás položil, vzepřel se na rukou a kolenou a penis zasunul dovnitř. Tak co, vyzkoušíte takové milování?

Reklama

Načítám