Hlavní obsah

Důvody, proč si pořídit pár erotických hraček

Foto: Iakov Filimonov, Shutterstock.com

Foto: Iakov Filimonov, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Stojí pár korun, ale i tisíce. Sexy hračky pro dospělé jsou dnes běžnou součástí domácností. Že ještě nevlastníte ani jeden kousek? Dobrovolně se vzdáváte jejich terapeutických schopností! Už vám někdo řekl, že přispívají k pohodě ve vztahu? A umějí toho mnohem víc!

Článek

Tak to jsou zajímavé zprávy. Studie publikovaná v odborném časopise Archives of Sexual Behavior odhalila, že dnes mají lidé až 9krát méně sexu než před 20 lety. Vůbec nejméně se pak ze současných generací oddávají sexu takzvaní mileniálové. A důvod?

Proč sexu ubývá?

Odborníci se domnívají, že za nezájmem o sex stojí hlavně absence funkčních partnerských vztahů, kterých je stále méně, ale také vysoké požadavky na pracovní výkony. S nimi se pojí stres, tedy hrobař libida, a špatná kvalita spánku.

Touha se však dá povzbudit. Jedním ze základních doporučení je zdravá strava plná čerstvého ovoce a zeleniny, pravidelné cvičení, doplňky stravy s obsahem kotvičníku zemního či ženšenu pravého. Zásadní roli hrají i erotické pomůcky, které do sexuálního života vnášejí aktivitu a svěžest. A nejen to.

Znáte největší benefity erotických pomůcek?

1. Vytvářejí společné zážitky

V dnešním hektickém světě na sebe páry nemají čas. Společné nákupy v erotických obchodech (třeba i přes internet) otevírají prostor pro chlípnou konverzaci. Díky nim můžete odhalit, co se vám i partnerovi skutečně líbí. Zároveň se pobavíte a váš milostný život bude otevřenější. Stručně řečeno, vibrátory, roubíky, pouta, dilda, masážní svíčky a další hračky prolamují ledy. A většinou to chodí tak, že se jim muži (aspoň na oko) brání, nicméně pak si nějaké to „vrnidlo“ sami rádi vyzkoušejí na penisu i v konečníku.

2. Udržují vztahy čerstvé a sexy

Už dávno máte za sebou období divokých líbánek. Teď spolu spíte asi tak jednou, dvakrát za měsíc – a od předehry po orgasmus přesně víte, jak akt probíhá. Má totiž pořád stejný scénář. No dobře, někomu to vyhovuje, ale občasné vybočení ze stereotypu krotí nudu a předchází nevěrám. Tak zkuste masážní hlavici nebo třeba malý vibrátor do úst určený pro orální sex, který přenáší chvění na partnerův penis! Také můžete vyvrátit mýtus, že do nákupu se lidé vrhají až tehdy, když jsou v koncích. To je omyl. Sexy pomůcky si pořiďte, i když vám doma všechno klape na výbornou.

3. Ukájejí zvědavost

Samozřejmě nemusíte skákat radostí z nejnovějšího modelu tlakového stimulátoru na klitoris. Třeba vaše představy o něm byly jiné, ale co? Aspoň po jeho použití zjistíte, že v posteli potřebujete úplně něco jiného. Součástí života je poznávání, tak dejte hračkám pro dospělé šanci, nějaká vašemu klínu určitě padne a postará se o nové podněty i vzrušení.

Foto: Iakov Filimonov, Shutterstock.com

Společný výběr hraček vás pobaví a navnadí zároveňFoto: Iakov Filimonov, Shutterstock.com

4. Dělají to, co vy nemůžete

Vzájemná spokojenost je při sexu naprosto zásadní. Opravdu dlouho trvá, než vás partner přivede k orgasmu? On má zase problémy s předčasnou ejakulací, takže potřebuje kroužek na uzdičku, aby si nepřipadal neschopně? Erotické pomůcky většinu běžných intimních potíží zvládnou zmírnit, nebo rovnou vyřešit. Berte je za domácího lékaře!

5. Jsou vždy po ruce a v pohotovosti

Silná touha po orgasmu se může proměnit ve zdravotní problém. Pokud dostanete nápad, že bude lepší, když ke dráždění svého klína použijete ovoce, můžete vyhrát lístky do první řady – ke svému gynekologovi či urologovi.

Například banán je měkký a plný cukru, což škodí vaginálnímu prostředí. Okurka, přes kterou se přetáhne prezervativ, je sice vhodnější, a navíc se může různě ochlazovat, či naopak ohřívat, lékaři však vždy primárně doporučují používání certifikovaných erotických pomůcek. Dokud je nevhodnou manipulací a skladováním za hodně dlouhou dobu úplně nezničíte, jsou vždy připravené vám posloužit!

Reklama

Načítám