Hlavní obsah

Nejvíce přeceňované sexuální polohy, které vlastně nikoho nebaví a neužije si je ani jeden

Foto: Dmitrii D, Shutterstock.com

Foto: Dmitrii D, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pokud jde o milování, lidem obvykle nestačí za klasiku považovaný misionář. Chtějí se bavit, zažít něco víc vzrušujícího a jiného. Proto se inspirují filmy a střídají místa i polohy. Často se ale vracejí k tomu, co se jim nejvíc osvědčilo. Ve skutečnosti jsou totiž některé věci sexy jen na plátně.

Článek

Internetová sociální sít Reddit rozjela diskusi na téma nejvíc přeceňované sexuální aktivity. Stovky lidí se formou příspěvků a hlasování podělily o své postřehy, správci sítě je vyhodnotili, a tady jsou výsledky.

1. Sex v autě? Jen pro teenagery!

Jedním z nejméně oblíbených intimních počinů je sex v autě. Jeden uživatel prohlásil, že stísněné prostory plechových miláčků jsou určené pouze pro ty, kdo nemají kam jít. Sám je prý ochoten se v autě pomilovat pouze za předpokladu, že automobil stojí na soukromém pozemku, kde nikdo cizí nemá co pohledávat, je skutečně bezpečně zaparkovaný, a navíc počasí umožňuje otevřít dveře. Obecně se jedná o nouzovku. Jeden z partnerů (nebo oba) musí být velmi, velmi nadržený, aby si skotačení v autě užil. Orgasmus raději nečekejte!

2. Sprcha jako další problém

Sex ve sprše byl vyhodnocen jako druhá značně přeceňovaná sexuální aktivita. Jistý komentující vysvětlil, proč tomu tak je: „Ach, sex ve sprše. Klouže to, co klouzat nemá, a naopak neklouže to, co by klouzat mělo.“ Je pravda, že na takové milování se člověk musí připravit.

Vhodné jsou protiskluzové podložky i madla s přísavkami, která předcházejí pádům. I tak je ale nutné myslet na to, že voda odplavuje přirozené vaginální sekrety a bez lubrikantu sex může trochu drhnout. Kdo mazadlo nemá, dost si koleduje. Hlavně ženy hovoří o negativním zážitku a podráždění v pochvě, které si přímo při sexu neuvědomují. Nehledě na to, že vám může po mýdle uklouznout noha a skončí zlomená v sádře.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Sex ve sprše je super jen ve filmuFoto: LightField Studios, Shutterstock.com

3. Sex on the Beach

Měsíček svítí, voda šplouchá, je teplo a ticho. Na pláži jste jen vy dva, a tak vás pochopitelně napadne se pomilovat. Ve filmu působí něco takového romanticky a přirozeně, nicméně právě sex na pláži patří podle diskutérů k zážitkům, který si sice zkusíte, ale tak pouze jednou, maximálně dvakrát, a to spíš ze zvědavosti. Písek se dostává do choulostivých míst: za předkožku, do vaginy i konečníku. Dráždí pokožku a mít ho v puse taky není nic moc.

4. Přeceňovaná pozice 69

Poloha 69 má několik variant. Buď na zádech leží žena a nahoře je muž, nebo obráceně. Lze se uvelebit i na boku – a všechno to vypadá doslova růžově. 69 je pozicí, při které se rozkoš dává a zároveň přijímá. Ale právě to je ten problém. Hodně lidí si stěžuje, že je těžké se soustředit. V hlavně vám lítají myšlenky, jak pohlaví protějšku stimulovat co nejlépe, ale souběžně s tím nechcete vypadat nevděčně a tvářit se, že si aktivitu z jeho strany neužíváte. Velká výzva!

Foto: Ruslan Galiullin, Shutterstock.com

Při šedesát devítce člověk neví, co dřívFoto: Ruslan Galiullin, Shutterstock.com

5. Sexuální hrátky s jídlem

Jahody, sýry, šlehačka, různé sladké sirupy, čokoláda… Je logické, že si pro doplnění energie nebo v rámci osvěžení milostného života zatoužíte dát něco na zub, nicméně hodně z obvykle používaných ložnicových potravin je lepkavých a rozbředlých. Cukry do pochvy taky nepatří, neboť narušují přirozené bakteriální prostředí. Nehledě na to, že dostávat kupříkladu takový med z vlasů můžete jen důkladnou sprchou.

6. Absolutní tma

Když z provozu vyřadíte jeden ze svých základních smyslů, konkrétně zrak, aktivita ostatních se znásobí. Zřetelněji slyšíte, milence intenzivněji vnímáte prostřednictvím dotyků a podobně. Avšak sex v absolutní tmě, pod peřinou, bez orientačního světla, které odhaluje krásu nahých těl, populární nebývá. Ostatně, muži jsou vizuální tvorové, vzrušuje je hlavně to, co vidí. A když nevidí nic, mohou být poněkud demotivovaní.

Reklama

Načítám