Hlavní obsah

Nová éra: V teplákovce i do ulic. Kde seženete nejhezčí?

Foto: VK Studio, Shutterstock.com

Foto: VK Studio, Shutterstock.com

Reklama

Nemůže za to jenom karanténa. Teplákové soupravy se draly do kolonky módních trendů už dřív. Proč si je zamilovat a kde seženete nejhezčí?

Článek

Pokud by mi někdo řekl, že v teplákovce budu ráda chodit i do města a ne jen do lesa, asi bych protočila panenky a dál si vykračovala v džínách (jaké potřebujete podle postavy?). To samé jsme ale dělaly i u zvonových kalhot nebo batiky. Tepláková souprava v roce 2020 není jen na domácí lenošení, ale na cokoliv chcete!

Další z pohodlných trendů, kterého se po absolvování tolika dnů v režimu home office nebudete chtít vzdát, ani až se život vrátí do normálu. Jasně že tenhle sportovní styl není každého šálek módní kávy, ale pokud patříte do klubu „hlavně pohodlně“, je to trend přesně pro vás.

Teplákovku do každé skříně

Ideální a trendy teplákovka 2020 je šedá. Tepláky jsou širší a u kotníků mají gumu. Mikina je kratší, ideálně do pasu, a také s gumou. A jak udělat z teplákové soupravy kousek nejen na sedačku? Přehoďte přes ni oversized blejzr nebo trenčkot. Kontrast elegantního a volnočasového nás prostě baví. K tomu obujte tenisky a přes ramena hoďte batoh nebo ledvinku.

Nevynechávejte šperky a sáhněte klidně i po těch blyštivých, štrasových. Odvážnější milovníci módy můžou k teplákové soupravě obout i boty na podpatku, i když to už patří spíše na Instagram nebo týdny módy.

Foto: Profimedia.cz

Céline Dion (52) je poslední dobou brána za módní ikonu číslo jedna. Ani ona nemohla tenhle trend vynechatFoto: Profimedia.cz

Vyberete si?

Teplákové soupravy seženete už i v kamenných obchodech i v e-shopech. Když neseženete komplet, poskládejte si dva kousky podle sebe. Tohle je náš výběr ze současných kolekcí.

Foto: Archiv firem

Zleva: Miss Selfridge, 950 Kč, prodává Asos. Adidas, kalhoty 1650 Kč, mikina 1650 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, kalhoty 549 Kč, mikina 799 Kč. Misguided, 1000 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Zleva: Hunkemöller, kalhoty 1030 Kč, mikina 1030 Kč. Asos Design, kalhoty 840 Kč, mikina 760 Kč, obojí prodává AsosFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Zleva: Bershka, kalhoty 549 Kč, mikina 329 Kč. Pull&Bear, kalhoty 349 Kč, mikina 449 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Kalhoty Reserved, 399 Kč. Mikina Reserved, 599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Kalhoty Stradivarius, 349 Kč. Mikina Bershka, 119 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám