Hlavní obsah

Pásy cudnosti pro muže. Proč je používat?

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Co se stane, když uzamknete pánský rozkrok, podstatu mužství, a zahodíte klíč? Budou se dít divy! Ještě dnes si v ložnici pohrajte s nadvládou. Rozdýchá to váš milenec?

Článek

Chcete to v posteli roztočit s pomocí erotických pomůcek? Vyzkoušejte pásy cudnosti pro muže! Říká se jim klece a patří k těm, na které si milenci postupně zvykají. Jedná se o silikonové nebo polykarbonátové zařízení, velmi lehké, trvanlivé a hypoalergenní. Existují však i varianty z chirurgické oceli. Stojí okolo tisícikoruny v závislosti na použitém materiálu.

Nasazují se na penis a následně se uzamknou. V ten moment se jakákoli forma erekce stává nepohodlnou nebo nemožnou. A proč se vlastně nosí? Tohle vás bude bavit!

Zvýšený sexuální pohon

Tuhle erotickou vychytávku milují ti, kdo si pohrávají se submisivitou a dominancí. Muž se vzdává své obvyklé moci a přenechává klíč od klece partnerce, která rozhoduje o jeho osudu. Budování napětí, znemožněná erekce a absence masturbace vedou k intenzivnímu orgasmu hned poté, co se penis ze svého vězení osvobodí. S líbáním i bez něj!

„Je to, jako když ve vás vybuchne sopka,“ svěřuje se šestatřicetiletý Tomáš, který klec používá. „Nejdřív jsem se toho děsil, ale jelikož mám partnerku, která si v podobných hračkách libuje, svolil jsem. A rozhodně nelituji. Mám pás se stimulátorem na prostatu a moje polovička je při hře na bachařku fakt skvělá,“ rozplývá se. Jak často je Tomáš „zlobivý“, s tím se nepochlubil, nicméně v BDSM (erotické praktiky nebo hraní rolí, které zahrnují otroctví, disciplínu, dominanci a podrobení) jsou tresty i odměny součástí hrátek. Pás se přitom nemusí používat pouze chvíli.

Jak dlouho se pásy nosí

Někteří muži si libují, když je milenka ráno zamkne, vezme si klíč a zamává jim na rozloučenou se slovy, ať si to užijí v práci. Dotyční pak pás nosí celý den, někdy i déle. V kleci je otvor na odvod moči, navíc je pomůcka zahnutá směrem dolů, což umožňuje bezproblémové nošení i na veřejnosti.

S tím souvisí používání záchranných slov. Před každou podobnou akcí se s partnerem dohodněte, jak se milostná seance ukončí. Pro tento účel vyberte slovo, které běžně nepoužíváte. V žádném případě totiž nemůže být pochyb o tom, že hra končí, ať vás na to partner upozorní jakýmkoli způsobem – třeba přes esemesku.

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Klícku pro muže milují ti, kdo si pohrávají se submisivitou a dominancíFoto: nd3000, Shutterstock.com

Teď tady velím já!

Pro příjemnější nasazování klícky je vhodnější používat lubrikační gel. Délka klece je nastavitelná, a to díky rozpěrkám, kterými si klícku buď prodloužíte, nebo naopak zkrátíte. Obecně platí, že pás cudnosti by neměl být příliš těsný, jinak riskujete problémy s krevním oběhem. Nemůže ani „plandat“. Cílem není penis, který se uzamyká v ochablém stavu, mučit. A co vzkázat všem, kdo si myslí, že nošení něčeho takového vyvolává nepohodlí?

Sex se stopkami

Diskomfort je malý, ale emoční dopad extrémní. Toto absolutní odevzdání moci vytváří silný psychofyziologický náboj, který utužuje sexuální pouto mezi partnery víc než kterákoli jiná technika. To nedokáže ani anální sex! Pokud se rozhodnete, že si z pozice dominanta tuhle chvíli užijete, po uzamčení partnerova penisu jej škádlete nejen vizuálně, třeba svlékáním, ale i doteky nebo šimráním. A dejte si časový limit. Jak dlouho to oba vydržíte, záleží na vás, ale už jen pouhá půlhodinka penisu v kleci může způsobit bouřlivé vyvrcholení a živočišný sex. Nejvíc se totiž člověk těší na to zakázané! Tak co, kam na chvíli schováte klíčky?

Reklama

Související témata:

Načítám