Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Hermelín, kozí sýr, eidam nebo olomoucké tvarůžky. To vše se dá rafinovaně upravit na grilu, a připravit tak skvělou přílohu k masu nebo třeba jen pikantní chuťovku na letní party! Už saháte po kulaté dobrotě s ušlechtilou plísní?

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
1 porci
  • 1 ks hermelínu
  • 1 stroužek česneku
  • 1 kolečko chilli papričky
  • 1 lžička grilovacího koření
Článek

Postup

01.

Česnek nakrájejte nadrobno nebo ho prolisujte (podle možností u grilu). Ostrým nožíkem hermelín, ze shora do kříže, nařízněte. Každou ze vzniklých částí ještě „podřízněte“ tak, abyste dovnitř hermelínu mohli napěchovat pikantní náplň.

02.

Do vzniklého otvoru vložte trochu prolisovaného česneku, nasypte grilovací koření a k tomu ještě přidejte kolečko chilli papričky. Zabalte do alobalu a nechte na grilu prohřát.

Reklama

Související témata:

Načítám