Hlavní obsah

Pikantní hermelín

Hodnocení:
(0)
Foto: Mia Mirrelli
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
10 minut
Náročnost
nízká

Hermelín, kozí sýr, eidam nebo olomoucké tvarůžky. To vše se dá rafinovaně upravit na grilu, a připravit tak skvělou přílohu k masu nebo třeba jen pikantní chuťovku na letní party! Už saháte po kulaté dobrotě s ušlechtilou plísní?

Ingredience pro:
1 porci
  • 1 hermelín
  • 1 stroužek česneku
  • 1 kolečko chilli papričky
  • grilovací koření
Článek

Postup

Krok 1: Česnek nakrájejte nadrobno nebo ho prolisujte (podle možností u grilu). Ostrým nožíkem hermelín, ze shora do kříže, nařízněte. Každou ze vzniklých částí ještě „podřízněte“ tak, abyste dovnitř hermelínu mohli napěchovat pikantní náplň.

Krok 2: Do vzniklého otvoru vložte trochu prolisovaného česneku, nasypte grilovací koření a k tomu ještě přidejte kolečko chilli papričky. Zabalte do alobalu a nechte na grilu prohřát.

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama