Hlavní obsah

Polohy, ve kterých ženské tělo vypadá lépe

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Větší zadeček, malá prsa, silná stehna a další nedokonalosti jsou podhoubím pro komplexy. Vy vidíte problém, milenec smyslné nahé tělo, a i když vás o kráse přesvědčuje sebevíc, přijdete si pořád stejná. Posilujte sebedůvěru zcela přirozeně: v určitých sexuálních pozicích!

Článek

Obraz dokonalé ženy v roce 2020. Můžete hádat, jaký asi je. Britská sexpertka Tracey Cox říká, že před deseti lety od mužů slýchávala cosi o nekonečně dlouhých nohou a plných prsou. Tehdy se mužům líbily hlavně ženy s barvou vlasů něco mezi blond a brunetkou. Když se však na to samé zeptala letos, zaplavily její Twitter mnohem sofistikovanější a důmyslnější reakce, které vás možná překvapí.

Krása není všechno

Pár odpovědí se týkalo hlubokého pohledu, ve kterém se skoro až utopíte, a uhrančivých očí. Někteří muži se nechali slyšet, že tělesná výška nebo šířka tolik roli nehraje, stejně jako velikost prsou. Jeden muž poznamenal: „Klíčovou věcí je pro mě osobnost.“ A další se přidal s tím, že žena musí být hlavně sebevědomá, inteligentní a vtipná, neboť krása není všechno.

Měnící se obraz ženského těla

Vypadá to tedy, že se pánská posedlost ženskými křivkami postupem času odporoučela do věčných lovišť, což však neznamená, že by si ženy ze svých postav nepřestaly dělat starosti. Málokterá je sama se sebou spokojená natolik, že neřeší, jak vypadá v té nezranitelnější podobě, tedy nahá a při milování. Asi to znáte. Takže se vlastně vždycky hodí vědět, jak se natočit, přetočit a ukázat v tom nejlichotivějším světle.

Víte, ve kterých sexuálních pozicích vypadá ženské tělo nejlépe?

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Světlovláska s kulatými ňadry a nohama až ke krku? Ne. Dnes je prý ideálem sebevědomá žena s osobnostíFoto: gpointstudio, Shutterstock.com

1. Vstup zadním vchodem

Vždy když jste na všech čtyřech, vypadáte božsky. Klekněte si, nakloňte se, váhu přeneste na předloktí (tím skryjete bříško) a zadek vyšpulte vysoko do vzduchu. Milenci v první řadě poskytnete vizuální zážitek. Díky úhlu a poloze vypadá váš pas úzký a vaše stehna štíhlá a napnutá.

Tuto polohu vítají i dámy s větším poprsím, kterým se v jiných pozicích ňadra bolestivě „tlučou“ o sebe. Zároveň dodává sebevědomí i těm, kdo svá dvojčata považují za vyfouklá a neatraktivní. S tím se však i tak dá něco dělat: stačí, když se nesvlečete úplně, ale ponecháte si na sobě korzet nebo otevřenou podprsenku bez košíčků.

2. Misionář

Vy ležíte na zádech a partner na vás. Kdo by neznal misionáře? V této pozici se břicho tváří, že je plošší, a navíc se tu nabízí několik možností. Nepřipadáte-li si zrovna sexy, nesvlékejte tričko – schová nafouklost břišní oblasti v premenstruačním období. Na zem (tam, kde nehrozí zranění) pak položte talířek s čajovou svíčkou – osvětlení zespodu vykouzlí štíhlejší křivky těla.

Pánev vypodložte malým polštářem, hloubka průniku penisu se tak zvětší. Prsa opticky zvedněte tak, že dáte ruce za hlavu a chytíte se čela postele. Tipujete správně, vzniká prostor pro svazování a chlípná pouta. Dáte si říct a zkusíte taktiky hodné Christiana Greye z 50 odstínů šedi, který si právě takhle velmi rád užíval se svojí partnerkou Anastasií Steele?

3. Lžíce

Někde po břicho je to s vaší figurou v pořádku, ovšem macatější stehna a prostorově výraznější pozadí vám nedají spát. Pokud tomu tak skutečně je, milujte se v pozici lžic, kdy oba ležíte na boku v řadě za sebou. Milencovy ruce mohou stimulovat váš klitoris a rozměry vašeho zadečku, přitisknutého k penisu, krásně splynou s partnerovým tělem. Problém? A kde? Vůbec není důvod trápit se kvůli něčemu, co vlastně ani neexistuje.

Reklama

Načítám