Hlavní obsah

Polohy zezadu - chlípné a vzrušující!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zpestřete si milováníFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Jak jsou chlípné a vzrušující - řeč je o polohách zezadu. Jsou i vaše oblíbené? Posviťme si na ně!

Článek

Pro některé ženy je milování zezadu skoro až nepřípustné, protože se nemohou dívat partnerovi do očí a také jim typicky „zvířecí" styl milování připadá ponižující. Nicméně polohy, ve kterých muž do partnerky proniká zezadu, jsou příjemnou obměnou milování, pokud se páry milostně setkávají několikrát týdně a hledají zpestření. A co na nich vlastně tak vzrušuje? Chlípnost!

Takhle vypadá vášeň

Žena se sice může při tomto způsobu milování cítit zranitelně, ale ti, kterým pronikání zezadu připadá vzrušující, zcela jistě objeví řadu výhod, i přes jakousi „neromantičnost". Občas totiž partnerka chce být vášnivě a naléhavě zdolána. Odborníci připomínají, že pro něžné pohlaví jsou tyto polohy dobré, neboť pyj partnera dráždí přední vaginální stěnu, čímž dochází ke stimulaci bodu G. Penis lze nasměrovat do takové polohy, která umožňuje přímé dráždění místečka slasti nebo jeho jemné masírování.

Obecně, takovéto „čapnutí" a drsná slova „teď si tě vezmu, miláčku" se mohou stát pro nejednu ženu pojítkem mezi jistými sexuálními problémy a potěšením. Ty nejkrásnější a nejdivočejší pocity totiž mnohdy vznikají právě z toho, když si muž bez okolků drsně ženu vezme. Která by se bránila zjištění, že je svým partnerem natolik přitahována, až se muž nedokáže ovládnout? Jde tedy vlastně o úctu, touhu a žádostivost. Použití poloh zezadu je tedy namístě i tehdy, když se vědomě chcete vyhnout předehře.

Pro ctitele zadečků

Muž, jenž obdivuje dámské zadečky, bude zároveň polichocen, když při milování krásně uvidí na milenčino pozadí. Partner se může po dohodě pokusit o laskání jejího zadečku, zasouvání prstu dovnitř - jak je komu libo. Jeho volné ruce přímo svádějí i ke dráždění prsou a vlastně celého ženina těla.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pozice zezadu je vhodná i pro těhulkyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Pokud se jedná o hloubku proniknutí, tedy třeba o klasickou „psí" polohu, ve které žena klečí a opírá se o ruce, tak díky jejím roztaženým stehnům dochází k hlubokému zasunutí pyje a tudíž i k zajímavým pocitům. Muž má i větší možnosti co se týče variability provedení, přirážení a úhly se dají „za plného provozu" pohodlně měnit. Pozice zezadu jsou vhodné i pro těhulky, ale poslední týdny těhotenství si žádají opatrnost - muž nesmí pronikat příliš hluboko.

Prožijte to jinak

Nejběžnější je tzv. psí poloha, kdy si oba partneři kleknou za sebe. Při pronikání penisu může žena různě nastavovat pánev (naklánět se, opírat se o něco). Snadné pronikání nabízí poloha, v níž žena leží břichem dolů. Partner má tak pocit, že celý akt ovládá, což se mnohým líbí - vzrušuje je milenčina oddanost. Pro obměnu si žena může kleknout na něco nízkého (stoličku, stolek), partner se za ni postaví mezi její rozevřená stehna. Další možnost: žena se předkloní, široce roztáhne nohy a opře se rukama o zem, čímž na obdiv vystaví vše krásné. Trošku exotická poloha vypadá následovně: žena z postele vystrčí větší část svého těla, na okraji se opírá o ruce. Muž jí zvedne nohy, vstoupí mezi ně a pronikne pyjem do pochvy.

Při některých polohách dochází k nepříjemné situaci, neboť se do pochvy natlačí vzduch, který při svém unikání způsobuje zvuky podobné při plynatosti. Každý rozumný člověk ale ví, že se tomu předejít nedá, a také z toho nedělá žádnou vědu.

Reklama

Související témata:

Načítám