Hlavní obsah

Nejvíc trendy ofina současnosti? Ta podle Margot Robbie!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Chcete vyzkoušet ofinu, ale bojíte se jít do razantní změny? Pak je pro vás ideální delší varianta, třeba taková, jíž překvapila na letošních Oscarech Margot Robbie! Trend nedbalé ofiny s nádechem plážového looku okouzlil svět.

Článek

Obličej dokáže proměnit víc než nová barva vlasů: ofina umí udělat zázraky! Curtain fringe, tedy ležérní typ ve stylu Alexy Chung (37), je pořád aktuální. Ale číhá tady nový trend – variace, kterou nedávno předvedla herečka Margot Robbie (30). Rovná ofina sahá těsně pod obočí, není příliš hustá, je doladěná sestřihanými pramínky okolo obličeje a má v sobě francouzskou ležérnost!

Komu sluší delší ofina

Šik sestřih herečce dokonale rámuje obličej. Ofinu lze díky sestříhání skvěle nosit i na patku a později jako zmiňovanou curtain bang, tedy přerostlou ofinu rozdělenou uprostřed. A právě tohle je ten pravý styl, který je dobré zkusit, když si nejste ofinou jisté. Nebudete-li spokojené, rychle odroste. Ideální je pro hranatý obličej, který zjemní, ale slušet bude všem. Kulaté tváři budou nejvíc slušet vlasy hozené na patku nebo rozhrnuté uprostřed.

Jak upravit ofinu: víc stylingu

Smiřte se s tím, že ráno svému účesu budete muset věnovat trochu času: vyfoukejte ofinu kulatým kartáčem a ležérní nádech jí můžete dodat texturizačním sprejem, díky kterému vlasy trochu zhrubnou a budou lépe držet.

Máte mastnou pleť? Pak počítejte s tím, že může být ofina mastnější dříve než zbytek vlasů. Lze to snadno vyřešit suchým šamponem (noste miniaturu v kabelce), případně si umyjte jen vlasy nad čelem a rychle vyfoukejte. Dlouhá ofina přeroste raz dva, takže jestli si budete chtít účes držet, smiřte se s častějšími návštěvami kadeřnictví.

Delší ofina v podání celebrit

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Margot Robbie dala vale delšímu mikádu a nyní nosí ofinu. Naopak Dakota Johnson (31) je s ní spokojená už delší dobu Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Halle Berry (54) nosí vlasy na pěšinku uprostřed a střídá rovně zastřiženou ofinu se záclonovou. Dlouhé vlasy, sestříhané prameny okolo obličeje a jemná ofina, to je oblíbený styl Elizabeth Olsen (32)Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Blond ofina v podání modelky Heidi Klum (47) a zpěvačky Miley Cyrus (28)Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám