Hlavní obsah

VIP Den matek. Elon Musk, Bára Kodetová nebo Ronaldo své maminky obdivují

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnešek patří maminkám! Je Den matek a oslavuje se neutuchající láska a péče, kterou mámy svým dětem dávají. Ale jak to s nimi mají slavní, jaké vztahy mezi sebou mají? Mnohé celebrity ženy, které jim daly život, rozhodně milují.

Článek

Většina maminek na celém světě to má podobně: o své ratolesti pečují, zahrnují je láskou, chtějí pro ně to nejlepší a jsou ochotné tomu obětovat snad cokoli. A tak, i když padají únavou, utěšují ratolesti během proplakaných nocí, mažou jim svačinky, vaří obědy, foukají rozbitá kolena, utěšují je, když se jim zrovna nedaří, vodí je do školy, vozí na kroužky… A i když jsou už pak děti dospělé, je tu stále mateřská náruč, kdyby se potřebovaly vyplakat z jakékoli životní útrapy.

A třebaže za to nic nechtějí, protože mateřská láska není vypočítavá, odměnou jim je, když ani v dospělosti toto pouto nepoleví. Děti maminku sice už nepotřebují, protože z nich dokázala vychovat samostatné dospěláky, ale láska nezmizela. A je pěkné, když si i v dospělosti, s vlastními rodinami, rozjetou kariérou a nabitým programem najdou na matku čas. Třeba jako tyhle slavné hvězdy!

Elon Musk

Založil kosmickou společnost SpaceX, byl u zrodu automobilky Tesla… Elon Musk je označován za průkopníka a inovátora, často i poněkud kontroverzního člověka a podle různých žebříčků za nejbohatšího či druhého nejbohatšího muže planety. Ale i takovýhle frajer s diářem nabitým nejspíš k prasknutí si umí na svou matku Maye Musk, která se mimochodem 50 let živila jako modelka, udělat čas. Loni ji třeba vzal na prominentní akci Met Gala a neuvěřitelně jim to slušelo!

Foto: Profimedia.cz

Jeden z nejbohatších mužů planety neváhá vyvést maminku do společnosti.Foto: Profimedia.cz

Besky

V roce 2021 vyhrála titul MasterChefa, vydala kuchařku Vaříme nebesky a vlastně téměř ze dne na den se z ní stala známá osobnost. Uhrančivá tmavovláska Veronika Beskydiarová neboli Besky to umí v kuchyni pořádně roztočit, ale skvělý vztah má i se svou maminkou. Ještě v soutěži, když si v jednom díle zavařily spolu, uvedla ke společné fotce dojemné vyznání, kde jí poděkovala za celoživotní podporu a oporu. A třeba loni si spolu vyrazily na předpremiéru minisérie Guru a nelze nezmínit, že podoba je tady více než zjevná. Veroničina maminka vypadá báječně, a tak by se snadno dalo uvěřit, že jsou spíš sestry než maminka s dcerou. Besky dokázala hodně shodit. Jaký je její recept na hubnutí?

Foto: Profimedia.cz

Besky s maminkou jsou si hodně podobné a na okolí působí velmi harmonicky.Foto: Profimedia.cz

Ashley Roberts

Americká zpěvačka se proslavila nejen svým hlasem či tanečními dovednostmi, ale platí i za módní ikonu. A rozhodně lze říct, že v tomto případě se vkus pravděpodobně dědí. Kdykoli se Ashley Roberts někde objeví s maminkou, je jasné, že se obě v módě více než vyznají. Důkaz? Třeba tento snímek, který byl pořízen, když matka s dcerou společně odcházely z rádia v Londýně. Zpěvaččin kostkovaný model byl super, ale stejně tak úžasný byl i dvoubarevný kabát její maminky, instruktorky pilates Peggy Lorraine.

Foto: Profimedia.cz

Dvě krásné ženy s vytříbeným módním vkusem, Ashley Roberts s maminkou Peggy Lorraine.Foto: Profimedia.cz

Bára Kodetová

Herečka a zpěvačka Bára Kodetová pochází z velkého uměleckého klanu a nikdy se netajila tím, že na rodinné vazby se u nich hodně dbá. A tak jako měla skvělý vztah se svým slavným tatínkem Jiřím Kodetem, který byl pro ni velkým uměleckým i lidským vzorem, úžasně si rozumí také s maminkou Soňou. Ta má kromě Báry s českou hereckou legendou i syna Iana a po hercově boku prožila mimo jiné i bouřlivé období boje proti komunismu a sametovou revoluci. Bára si s maminkou skvěle rozumí, jedna druhou obdivují, pravidelně se stýkají a podporují. V době covidu si Bára maminku vzala domů, aby se o ni mohla starat a ochránit ji od nemoci. Jak bydlí Bára Kodetová a Pavel Šporcl? Mají dům plný hudby a vzpomínek.

Foto: Profimedia.cz

U Kodetových se na rodinné vztahy hodně dbá.Foto: Profimedia.cz

Shia LaBeouf

Herec, který je známý například z akčního dobrodružství Indiana Jones a Království křišťálové lebky anebo z dramatu Střípky ženy či snímku Nymfomanka, se svými city k mamince rozhodně nikdy netajil. O bývalé baletce vždy mluvil s láskou a úctou, několikrát ji dokonce označil za nejkrásnější ženu na světě. A i na veřejnosti bývají velmi často k vidění spolu, většinou jak jdou ruku v ruce.

Foto: Profimedia.cz

Slavný herec je sice pověstný svými drsňáckými manýrami, o své mamince ale vždy mluví velmi láskyplně.Foto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo

Narodil se do chudé rodiny, kde skoro na nic nebyly peníze. Přesto malého Cristiana jeho maminka Maria Dolores podporovala v hraní fotbalu, jak jen mohla. I on sám přiznává, že za vše vděčí především jí. V minulosti se nechal slyšet, že jeho matka chodívala spát hladová, jen aby měl on co jíst, pracovala sedm dní v týdnu, jen aby on mohl hrát fotbal, a že bez ní by se z něj hvězda se sedmičkou na dresu nikdy nestala.

A je pravda, že v dospělosti se snaží Cristiano Ronaldo mamince vše vynahradit. Tráví s ní čas, jak jen to jde, jeho matka nechybí u významných sportovních úspěchů a sdílí s ním radost z vyhraných trofejí. K tomu ji syn zahrnuje drahými dárky – například před třemi lety jí ke Dni matek pořídil luxusní auto.

Foto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo nedá na svou matku dopustit. Za své úspěchy vděčí z velké části jí.Foto: Profimedia.cz

Svojí mamince už asi luxusní auto pořídit nestihnete, ale možná se vám ještě stále budou hodit tipy na malé, ale milé dárky:

Reklama

Načítám