Hlavní obsah

Šárka (33): Občas zhřeším, ale i tak jdou kila dolů

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestala stačit svým dvěma holčičkám. To byl impuls, aby čtenářka Šárka začala se svou váhou něco dělat. Jak se jí daří hubnout ze 116 kil? Jaký má jídelníček, jak sportuje, a čím občas zhřeší?

Článek

Čtenářce Šárce (33) se už jednou podařilo shodit 39 kilo. Ty ale postupně nabrala zpět s těhotenstvím a nyní se do hubnoucí cesty pustila znovu. Motivací jí bylo, že chtěla být v nejlepší formě pro svoje dvě dcery dvojčata.

Důvodem Šárčiny nadváhy byl nedostatečný pitný režim a odbývání se v jídle. Nechala si poradit od odborníka a využila sestavení jídelníčku na míru, podle kterého se naučila zásady zdravé stravy. Pomohlo jí srovnat si v hlavě, jak chce vypadat a jak se chce cítit. Zhubla zatím ze 116 na 92 a cílem je dostat se na 85 kilo, protože tak se ve svém těle cítila nejlépe.

Porovnávání se ale nedoporučuje, pokud si nejste motivací jisti vy sami. Šárce pomáhá se fotit a měřit si míry – sleduje tak svůj pokrok, který pak sdílí na Instagramu (@hubnuti_z_velke_vahy). Jaký je Šárčin obvyklý jídelníček, jaký sport zařadila a čím občas zhřeší?

Další inspirativní příběh: Mladá maminka shodila 40 kilo za rok! 

Související témata:

Načítám