Hlavní obsah

Postrach novinářů: Hvězdy, s nimiž je těžké dělat rozhovor

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Mezi povinnosti celebrit při propagaci své práce patří i rozhovory. Ne všichni jsou z toho ovšem nadšení. Tyto celebrity novináři nezpovídají moc rádi, protože jsou plaché, nevrlé nebo s nimi vůbec není jednoduchá práce.

Článek

To, že je někdo slavný, ještě automaticky neznamená, že podává skvělé výkony během komunikace s médii. A nemusí jít jen o nějakou „nafrněnost“, někdo je zkrátka při rozhovoru tak nervózní, že ze sebe nedostane kloudné slovo. Které celebrity jsou noční můrou novinářů?

Kristen Stewart (31)

Hvězda upíří ságy, která momentálně vstupuje do kin jako princezna Diana (✝36) ve filmu Spencer, je známá svou introvertní, citlivou a stydlivou povahou. Rozhodně si neužívá lesk fotoaparátů a zájem médií, a ač se na tom podle svých slov snaží pracovat, není moc dobrý materiál pro rozhovor. Herečka se při návštěvách nejrůznějších pořadů často ošívá, upravuje si vlasy, kouše se do rtů, v odpovědích není moc sdílná a většinou je na ní vidět, že by byla raději kdekoli jinde.

Foto: Profimedia.cz

Takto široký úsměv se u herečky zase tak často nevidíFoto: Profimedia.cz

Robert De Niro (78)

Na tom, že americký herec nepatří zrovna k nejlepším hostům talk show, se shodli hned dva moderátoři, kteří měli tu čest se s ním několikrát potkat – Graham Norton (58) a Jimmy Fallon (47). Prozradili o něm to, o čem se diváci na vlastní oči mohli přesvědčit už několikrát – je skoupý na slovo. Většina jeho odpovědí tak sestává jen z prostého ano, ne nebo nevím. Rozhodně nepatří k těm, kteří by si show ukradli sami pro sebe a bavili davy. I když někdy umí také překvapit.

Foto: Profimedia.cz

Robert De Niro je v Hollywoodu známý jako král jednoslovných odpovědíFoto: Profimedia.cz

Joaquin Phoenix (47)

Patří k nejtalentovanějším hercům současného Hollywoodu, ale mediální trénink trochu zanedbal. Na nic si ovšem nehraje. V minulosti dokonce prohlásil, že poskytování rozhovorů přímo nesnáší. Nadšený rozhodně nebyl moderátor David Letterman (74), jehož show herec navštívil v roce 2009. Byl zarostlý, na očích měl celou dobu sluneční brýle, nesrozumitelně si mumlal pod vousy a neodpovídal na otázky. Zkrátka noční můra každého moderátora. Až později se ukázalo, že šlo hlavně o herecký výkon, Phoenix záběry ze zmíněné show použil do svého dalšího filmu – smyšleného dokumentu o rozkladu herecké hvězdy I Am Still Here (2010). I tak ale v rozhovorech nepatří mezi baviče.

Foto: Profimedia.cz

Herec si z moderátora vystřelil, dost možná ale do podivného rozhovoru promítl i část své skutečné osobnostiFoto: Profimedia.cz

Russell Brand (46)

Přestože komička a moderátorka Chelsea Handler (46) přivítala ve své show britského herce dokonce několikrát, nechala se slyšet, že znovu už by si ho nepozvala. Pro magazín Grazia ho označila za osinu v zadku. Prý přeházel veškerý časový plán natáčení jen proto, aby si mohl v klidu vypít svá tři espressa.

Foto: Profimedia.cz

Russell Brand má za sebou divokou minulost plnou drog a alkoholu, vyloučili ho i z několika školFoto: Profimedia.cz

Madonna (63)

Na tom, že americká zpěvačka je mnohdy při rozhovorech ne zrovna příjemnou respondentkou, se shodla britská novinářka Ginny Dougary (65) a americký moderátor Elvis Duran (57). Nejenže zpěvačka klidně zruší rozhovor v den jeho konání, aniž by to vysvětlila, ale k tazatelům i dalším lidem kolem sebe umí být pořádně hrubá. Prozradili na ni například to, že se chce bavit jen o určitých tématech a mnohdy neposkytuje upřímné a přímé odpovědi.

Foto: Profimedia.cz

Madonna se ráda baví jen o tom, co uzná za vhodnéFoto: Profimedia.cz

Lou Reed (✝71)

Rockový zpěvák už sice žádné interview nedá, ale když žil, patřil prý u novinářů k největším oříškům. Hovoří se o jeho neslušném a přezíravém chování, byl schopen novináře urážet nebo uprostřed otázky vstát a odejít. Novinář Mick Brown (72) se například svěřil, že když zpěvák dorazil do restaurace, kde měli sjednanou schůzku, sedl si rocker ke stolu a prvních dvacet minut se s ním odmítal bavit. Obracel se pouze na číšníka a svého manažera, na novináře si vyhradil čas až později, kdy se na něj obrátil a řekl: „No, jaká je teda vaše první otázka?“

Foto: Profimedia.cz

Rocker zemřel v roce 2013Foto: Profimedia.cz

Načítám