Hlavní obsah

Skvosty ze šatníku: Nejkrásnější šaty Katky Sokolové

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímá vás, co ukrývá další z šatníků slavných Češek? Tak pojďte s námi nahlédnout do malé šatny modelky a missky Kateřiny Sokolové (30).

Článek

Kateřina vyhrála Českou Miss v roce 2007. Bydlí v menším a útulném pražském bytě, který má prakticky zařízený, stejně jako šatník. Ten je skromný a minimalistický. Zřejmě proto, že modelka vyznává jednoduchý styl a výrazným barvám příliš neholduje. S jakými kousky se nám pochlubila?

Základem je dobré tričko 

Má ráda jednobarevné oblečení a upřednostňuje spíš základní barvy, které se dobře kombinují. „Za nutný základ považuji dostatek basic triček, které se skvěle doplňují s džíny,“ pochvaluje si modelka. Často ji tak můžete potkat v bílých teniskách, saku a trendy klobouku. Nejčastěji nakupuje v obchodech COS nebo Zara a trička prý jedině u české značky Zagh, která perfektně padnou a můžete si je nechat ušít i na míru.

Foto: Eva Malúšová

Nejoblíbenější outfit, ve kterém se cítí být modelka sama sebou, jsou džíny, tričko, sako, bílé tenisky a kloboukFoto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Klobouky nakupuje nejraději u značek Tonak a Ruslan BaginskiyFoto: Eva Malúšová

Poslušné tenisky

„Bez bílých tenisek a klobouků se mé běžné outfity neobejdou. Aby dlouho vydržely, dávám je do speciální čistírny. Odtud mi je vždy vrátí jako nové,“ upřesňuje Katka. Boty s podpatky nosí jen na společenské akce. Když už však v její skříni lodičky objevíte, najdete většinou luxusní značky.

Foto: Eva Malúšová

V uspořádaném botníku mají místo luxusní boty věhlasných značek jako například Christian Louboutin, Red Valentino, Marco Tozzi či Isabel MarantFoto: Eva Malúšová

Zima ji nezaskočí

Katka miluje zimu a hory, hodně času tráví na lyžích. A protože je zimomřivá, její šatník obsahuje hodně teplého oblečení. K jejím nejnovějším kouskům patří stylová bunda a svetr v neutrálních barvách a huňaté boty.

„Zima mi nevadí, když jsem dobře oblečená. Letos se těším na mou komplet novou výbavu,“ doplňuje modelka, která neřeší jen outfity. Kvůli svému bratrovi založila nadační fond AutTalk, který poskytuje pomoc a podporu rodinám pečujícím o autistické děti.

Foto: Eva Malúšová

Katka nám předvedla svou výbavu na zimu. K nejnovějším kouskům patří super hřejivá bunda Yves Salomon, svetr od značky AllSaints a boty Gant OscarFoto: Eva Malúšová

Do gala

Modelku jsme poprosili, aby nám jako třetí outfit ukázala nějaký svůj luxusní a reprezentativní kousek, který by oblékla třeba na galavečer či společenskou událost roku. A při výběru šatů od libanonského módního návrháře Elie Saaba se nám skutečně tajil dech.

„Šaty už jsem měla na sobě při večeři na Žofíně, kterou pořádala Petra Němcová,“ prozradila Kateřina s tím, že šaty si vybrala sama, stejně jako většinu oblečení. „Vlastní stylistku nemám, ovšem na některé velké události mě obléká stylista Filip Vaněk, se kterým občas spolupracuji.“

Foto: Eva Malúšová

Módní inspiraci čerpá hlavně v zahraničí a také v různých časopisech i sociálních sítích. Katka nemá problém se také sama nalíčitFoto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Šaty si Kateřina pořídila ve svém oblíbeném butiku ObsessionFoto: Eva Malúšová

Minimalistický styl vyznává také modelka Veronika Kašáková.

Reklama

Načítám