Hlavní obsah

První pusy slavných: Petr Rychlý měl premiéru ve školce, Katy Perry měla dojem, že má v puse slimáka

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Ústa na ústa a pusťte se do toho. Nemyslíme do resuscitace, ale do líbání. Pořádná pusa nás totiž umí zbavit stresu a aspoň sedmivteřinový polibek vyvolá produkci oxytocinu, který nás činí šťastnými. Na dnešní den připadá Světový den polibku. Takhle slavní zavzpomínali na svoje první pusy.

Článek

Trénink s kamarádkou i první pusa na natáčení. Herci a herečky mají s prvními polibky dost zajímavé zkušenosti. Za jakých okolností se poprvé líbala třeba Halle Berry?

Halle Berry

Americká herečka na Instagramu před časem zavzpomínala na svůj první polibek. Nedošlo k němu s chlapcem, ale s její nejlepší kamarádkou. Herečka si totiž potřebovala natrénovat francouzské líbání, aby se neztrapnila před svým přítelem. Kamarádka to Halle Berry ochotně ukázala, nakonec z toho byl asi třicetiminutový trénink.

Foto: Profimedia.cz

Herečka moc dobře ví, že trénink dělá mistraFoto: Profimedia.cz

Millie Bobby Brown

První polibek hvězdy seriálu Stranger Things (2016–2022) nebyl moc romantický. Odehrál se totiž při natáčení seriálu s jejím hereckým kolegou Finnem Wolfhardem. Jí bylo dvanáct a jemu čtrnáct. Herečce to sice nebylo úplně příjemné, ale zase byla ráda, že intimnější scénu odehrála se svým kamarádem. Navíc se k tomu postavila jako k povinnosti, natáčení si to prostě žádalo.

Foto: Profimedia.cz

První pusa před kamerami není moc romantickáFoto: Profimedia.cz

Petr Rychlý

První polibek se u tohoto českého herce a moderátora odehrál, jak už to tak často bývá, ve školce. Zamiloval se do holčičky, jejíž křestní jméno si sice nepamatuje, ale ví, že příjmením byla Hrušková. Políbil Hruškovou na chodbě a posléze prý litoval, že byl tak nedbalý, měl pocit, že to odfláknul.

Foto: Profimedia.cz

Zpětně Petr Rychlý vyhodnotil, že se měl víc snažitFoto: Profimedia.cz

Miluše Šplechtová

Česká herečka si sama pro sebe první pusu tak trochu zidealizovala. Stalo se to ve druhé třídě ve škole. Její spolužák Pepa Nosek prý procházel uličkou mezi lavicemi, zakopl a upadl na ni tak, že se jí ústy strefil na ústa. Pro Miluši Šplechtovou to bylo jako splněný sen, protože do něj byla zamilovaná. Nikdy na to prý nezapomene, i když moc dobře ví, že to byl jen omyl.

Foto: Profimedia.cz

Hereččina první pusa byla náhoda a nehodaFoto: Profimedia.cz

Mila Kunis

Tohle je romantika jako z pohádky! Americká herečka dostala první pusu jako patnáctiletá na natáčení sitcomu Zlatá sedmdesátá (1998–2006). Políbil ji její seriálový přítel o pět let starší Ashton Kutcher. V té době ani jeden z nich netušil, že se jejich osudy protnou o několik let později i v osobním životě a že se vezmou a budou spolu vychovávat dvě děti. Herečka k první puse uvedla, že byla velmi nervózní, protože se jí Ashton líbil.

Foto: Profimedia.cz

Před lety nemohla mít tušení, že líbá svého budoucího manželaFoto: Profimedia.cz

Nick Jonas

Také americký zpěvák a bývalá hvězda Disney políbil poprvé svou kolegyni. Šlo o herečku a zpěvačku Miley Cyrus. Sice si na ten okamžik dobře pamatuje, ale možná by ho radši zapomněl. Došlo k tomu před pizza restaurací poté, co spořádal pizzu s cibulí. „Jsem si jistý, že můj dech strašně páchl,“ přiznal v jednom rozhovoru.

Foto: Profimedia.cz

Doufáme, že na další rande už dorazil vybavený žvýkačkouFoto: Profimedia.cz

Katy Perry

Při vzpomínce na první políbení se americké zpěvačce rozhodně nerozletí motýlci v útrobách. O žádné romantice totiž nemůže být řeč. Stalo se to v šesté třídě při hraní flašky a zpěvačka se prý cítila, jako by jí v puse přistála mokrá ryba nebo jako kdyby jí tam spadl slimák. Vzhledem k věku a nezkušenosti zúčastněných prý pusa postrádala kadenci, vlny nahoru a dolů, prostě všechno, co dělá polibek polibkem.

Foto: Profimedia.cz

S výkonem svého protějšku nebyla zpěvačka vůbec spokojenáFoto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon

Americká herečka se v páté třídě rozhodla, že nejen své srdce, ale také svá ústa svěří chlapci jménem Graham, do kterého byla zamilovaná. Políbili se, ale netrvalo dlouho a Graham blonďaté holčičce zlomil srdce. Nejenže se s ní rozešel, ale také všem řekl, že ji už nemá rád proto, že má plochý hrudník. Školní romance vzala rychle za své.

Foto: Profimedia.cz

Hereččina bývalého zajímala jen její prsaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám