Hlavní obsah

Slavní a vyznání lásky. Zamilované písně i billboardy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyznávat lásku lze slovy i gesty, ideálně obojím. Slavní mají navíc k dispozici velké peníze a média a občas se umí pěkně rozjet. Někteří pějí ódy v tisku, jiní ve známé tlak show a někdo si pronajme billboardy. Kdy měla milostná gesta úspěch a kdy naopak?

Článek

Když se řekne vyznání lásky nebo láskyplné gesto, obyčejní smrtelníci si představí puget růží, romantickou večeři nebo třeba zamilovaný post na sociální síti. Většinou se o tom dozví objekt lásky a pár nejbližších.

Když jste ovšem slavná osobnost, dostává rčení „vykřičet lásku do celého světa“ reálné obrysy. Které celebrity se s milostnými city netají? A padlo jejich vyznání na úrodnou půdu?

Zuzana Norisová (43) & David Kraus (41)

Zuzana Norisová patří mezi slovenské umělkyně, které považujeme tak trochu za své. V Česku se proslavila muzikálem Filipa Renče (56) Rebelové (2001), hrála v oblíbeném seriálu Přešlapy (2009–2010).

Proslavil ji ale také David Kraus – hudebník a syn moderátora Jana Krause (68), v jehož show pravidelně vystupuje. Před dvaceti lety se totiž do Zuzany bláznivě zamiloval. Nejdřív jí posílal textovky, a když nereagovala, složil píseň Zuzana, ve které ji nabádal, aby opustila svého partnera a měla s ním malého Krausíka. Úspěch se nedostavil, naopak ji naštval a trvalo dlouho, než se s ním vůbec byla ochotná bavit.

Foto: Show Jana Krause, Profimedia.cz

Dnes už je vše zapomenuto a nedělá jim problém spolu pracovatFoto: Show Jana Krause, Profimedia.cz

Kim Kardashian (41) & Kanye West (44)

Vypadalo to, že byli jeden pro druhého stvořeni. Oba milovníci pozornosti a luxusu, kterým nevadilo dělit se o své soukromí. Kanye West neboli rapper Ye a profesionální celebrita Kim Kardashian spolu mají čtyři děti, ale v minulém roce ohlásili rozchod. Kanye se věnoval prezidentské kampani. Navíc prý začal trpět psychickými problémy a občas na Twitteru pomlouval svou manželku i celý klan Kardashianovic.

Ale při svém prosincovém koncertu obrátil a během písně Runaway vyznal Kim lásku, a požádal ji o návrat. Ten se ovšem nekonal. Ona už randí s komikem Petem Davidsonem (28) a on s herečkou Julií Fox (31), kterou zahrnuje luxusními dary.

Foto: Profimedia.cz

Velký návrat se asi konat nebude, oba už randí s někým jiným Foto: Profimedia.cz

Katie Holmes (43) & Tom Cruise (59)

Psal se rok 2005 a herec Tom Cruise byl na vrcholu, idol žen a hvězda stříbrného plátna. K moderátorce Oprah Winfrey (67) do její show přišel povídat o svém novém filmu Válka světů. Zářil na dálku, skákal radostí po gauči a zdálo se, že je nadupán endorfiny. A taky že ano. Na přímou otázku odpověděl, že je zamilovaný a tou vyvolenou je hvězda filmu Batman začíná, Katie Holmes. Neváhal pro svou milou doběhnout do zákulisí a veřejnosti se poprvé představili jako pár. Jejich manželství (2006–2012) sice nevydrželo, ale tento moment byl epický.

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise patří k církvi scientistů. U rozvodu ho nazvala Katie Holmes náboženským fanatikemFoto: Profimedia.cz

Blake Lively (34) & Ryan Reynolds (45)

Herecký pár si umí dát najevo velkou lásku i se vzájemně dobírat. Ryan v jedné talk show řekl, že když se vracel z natáčení z Kanady, rozhodl se propašovat své ženě její oblíbený jablečný koláč, v podstatě tak riskoval zatčení. Jindy zase na Instagramu ke Dni matek vložil post, kde Blake opěvoval, jak je úžasná a báječná. Na závěr připsal, že by nikdy neřekl, kam až může dojít rychlovka z letištních záchodků. Vtipálek!

Foto: Profimedia.cz

Začal jejich vztah opravdu rychlovkou na letišti? Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (52) & Ben Affleck (49)

To, že se pár nazývaný Bennifer dal po 17 letech letech znovu dohromady, bylo jednou z nejlepších showbyznysových zpráv loňského roku. Chodili spolu v letech 2002–2004. Jedním z důvodů rozchodu byl obrovský mediální tlak a zájem veřejnosti.

Ale Ben se už před lety projevoval jako velký romantik a opora. V roce 2002 dal v magazínech Variety a The Hollywood Reporter vytisknout jednostránkovou ódu na Jennifer. Natáčeli spolu film Láska s rizikem (2003). Nejenže se do ní zamiloval, ale viděl ji jako nesmírně pracovitého člověka, a vůbec nechápal, jak přišla k pověsti náladové divy.

Foto: Profimedia.cz

Jsou důkazem, že stará láska nerezavíFoto: Profimedia.cz

Serena Williams (40) & Alexis Ohanina (38)

Miliardář a spoluzakladatel sociální sítě Reddit je velmi pozorný muž a netají se obdivem a láskou ke své manželce, tenistce Sereně Williams. Jejich svatba v roce 2017 byla velmi pompézní. Konala se tři měsíce po narození dcery Olympie. Když se pár měsíců po porodu vracela tenistka do práce, její muž jí nachystal romantické překvapení. Po cestě minula čtyři billboardy, na kterých byly fotky její dcery a nápis Nejlepší máma na světě je Serena Williams.

Foto: Profimedia.cz

O Serenně Williams se ví, že je pěkně od rány. Zato její muž je romantikFoto: Profimedia.cz

Načítám