Hlavní obsah

Svaly až na první místě: Slavní Češi, kteří koketují s kulturistikou a MMA

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Většina slavných samozřejmě dbá na vzhled a životosprávu. Nějaká forma cvičení patří k jejich rutině. Někteří ale posilování či jednomu ze sportů doslova propadli a jejich těla jsou opravdu samý sval. Jednou z nich je třeba modelka Hana Reinders Mašlíková, která dnes slaví 40. narozeniny.

Článek

Udržovat si štíhlou figuru, zpevnit své tělo, dopracovat se pomocí cvičení k plochému bříšku a pěkně kulatému pevnému zadečku, o to se snaží lecjaká známá osobnost. Někteří slavní mají ale ještě větší ambice – třeba vítězit v ringu či soutěžit o titul v bikiny fitness a podobně. Kteří to jsou?

Hana Reinders Mašlíková (40)

Modelka a moderátorka, dnes čerstvá čtyřicátnice, se vždycky pyšnila krásným tělem. Poslední roky pravidelně a usilovně cvičí. Koneckonců jejím manželem, s nímž před nedávnem překonala vztahovou krizi (na rok se rozešli), je bojovník MMA a trenér André Reinders (41). Láska ke sportu a posilování je jedna z věcí, která je vždy spojovala.

K letošním kulatinám si ale nadělila opravdu speciální dárek, hodlá se účastnit soutěže bikini fitness. A tak dře a její tělo je jako z kamene, dokonale vyrýsované, samý sval (mrkněte, jak vypadá). Nezbývá než gratulovat, k narozeninám i super tělu, a popřát jí úspěch v soutěži.

Foto: Profimedia.cz

Vždycky hodně cvičila, ale tentokrát si svalovou hmotu buduje opravdu ve velkémFoto: Profimedia.cz

Václav Noid Bárta (41)

Zpěvák Václav Noid Bárta vypadal vždycky trochu namakaně, ale vyložený svalovec s pekáčem buchet na břiše nikdy nebyl. Sám v minulosti přiznal, že například jeho životospráva nebývala úplně příkladná.

To se ale změnilo. Už před pár lety vyměnil cigarety, alkohol a život rockové hvězdy za dřinu v posilovně a zdravou stravu. I on se pak rozhodl svou formu v roce 2019 poměřit s dalšími svalovci, když se účastnil soutěže Men’s Physique. Sice tehdy skončil předposlední, ale aspoň to zkusil. Důležitá pro něj prý nebyla medaile, ale fakt, že vydržel, nepodlehl pokušení a vydřel si super tělo, skvělou kondici a hlavně, co je nejdůležitější, vydrželo mu to dodnes!

Foto: Profimedia.cz

Úspěšný zpěvák na svém těle také velmi zapracovalFoto: Profimedia.cz

Iva Pazderková (42)

Václav Noid Bárta svým způsobem inspiroval i herečku a komičku Ivu Pazderkovou, která se zhruba před dvěma lety také rozhodla zcela změnit svůj životní styl a hlavně zamakat na svém těle.

I ona se tvrdě připravovala, dřela v posilovně, hlídala si stravu. A výsledek? Na bikini fitness v roce 2020 skončila desátá, loni si o dost polepšila a umístila se na šestém místě. Ani pro ni ale tohle nebylo to nejzásadnější. Důležité bylo prý to, že vyhrála nad svou leností, tedy sama nad sebou!

Foto: Profimedia.cz

To, co čeká Hanu Reinders Mašlíkovou letos, si Pazderková vyzkoušela už v předchozích letech Foto: Profimedia.cz

Ben Cristovao (34)

Když se v roce 2009 účastnil talentové soutěže Česko Slovenská SuperStar, všechny uchvátil svým úsměvem. Skončil tehdy sedmý a pomalu si začal budovat kariéru zpěváka, což se mu také dařilo. Zpívá v češtině i angličtině, má silnou fanouškovskou základnu a loni nás reprezentoval i na Eurovizi.

Ale kromě hudby se vrhnul i na sport. Věnuje se brazilskému jiu-jitsu, a to dokonce na vrcholové úrovni. V roce 2016 získal zlato na prestižním mezinárodním turnaji Madrid Open a v roce 2017 titul mistra Evropy. Dřina je na jeho těle samozřejmě vidět.

Foto: Profimedia.cz

Ten drobný mladík z talentové soutěže je dávno pryč, z Bena Cristovaa vyrostl chlap s pořádnými svalyFoto: Profimedia.cz

Kateřina Kaira Hrachovcová (47)

Sice nepropadla posilování a netrénuje ani na žádnou fitness soutěž, přesto neustále udivuje tím, jak vypadá líp a líp. Kdykoli se někde objeví, nebo když třeba na svých sociálních sítích zveřejní svou odvážnější fotku, všichni se ptají, jak je tohle možné. Díky čemu má tak vyrýsované a pevné tělo a ani gram tuku? Říká, že propadla józe.

Foto: Profimedia.cz

Herečka se pyšní dokonale štíhlou a pevnou postavou, za níž také vděčí pohybuFoto: Profimedia.cz

Jakub Štáfek (31)

Teď exceluje jako Julius Lavi Lavický, fotbalista s otřesnou životosprávou ve filmu Vyšehrad: Fylm. A vy si ho určitě pamatujete i jako vyzáblého mladíčka v nekonečném seriálu Ulice.

Tyhle postavy ale nemají s opravdovým Štáfkem moc společného. Dávno není vyzáblý a i jeho životospráva bude více než v pořádku. Věnuje se totiž boxu a je i MMA bojovníkem. S tímhle sportem začal oficiálně v roce 2018, kdy se v pražské Lucerně poprvé postavil do ringu na tradičním předsilvestrovském Galavečeru profesionálního boxu a K1. Velkým překvapením tehdy bylo, že i když proti němu stál zkušenější soupeř, vyhrál! Od té doby se se stejnou vervou, s jakou se věnuje herectví, režírování a psaní scénářů vrhá i na soupeře v ringu. A jeho svaly tomu rozhodně odpovídají!

Foto: Profimedia.cz

Z vyzáblého klučiny vyrostl pořádný kus chlapaFoto: Profimedia.cz

Většina slavných ale netouží po sportovní kariéře, jen chtějí vypadat dobře. Obrovskou proměnou prošla například slavná zpěvačka Adele, je k nepoznání! Které další hvězdy hodně zhubly?

Reklama

Načítám