Hlavní obsah

Sluneční brýle 2022: Inspirujte se kousky, jaké nosí Jennifer Lopez či Simona Krainová

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Nová sezona se ponese ve znamení výrazných slunečních brýlí, a ty milují i celebrity. Nejenže se za ně občas schovávají před zraky médií a fanoušků, ale jsou také součástí jejich stylových outfitů. Pořiďte si podobné modely, jaké nosí Jennifer Lopez, Beyonce nebo Simona Krainová.

Článek

Letošní trendy ve slunečních brýlích se inspirovaly slavnými kráskami, které je rády nosí při každé příležitosti. Ať už jako módní doplněk na party, nebo jen tak na procházku městem. Sluneční brýle jsou navíc skvělým módním doplňkem, který můžete střídat podle outfitů, jako to dělá například zpěvačka Lady Gaga, nebo zůstat věrná jednomu ikonickému tvaru, který vás bude pokaždé vystihovat, jako je tomu v případě Victorie Beckham. Zde je naše inspirace.

Lady Gaga (36)

Jestli někdo střídá sluneční brýle jako ponožky, pak je to zpěvačka Lady Gaga, která je ženou mnoha tváří. S každým outfitem překvapí i novým extravagantním modelem brýlí. Nezůstává jen u jedné značky a má jich v zásobě desítky. Výrazné sluneční brýle patří zkrátka k jejím oblíbeným doplňkům.

Foto: Profimedia.cz

Na představení filmu House of Gucci (2021) v Londýně oblékla tento plášť od Gucciho a doplnila ho slunečními brýlemi od Victorie Beckham. Pořídíte si podobný značkový model brýlí, nebo sáhnete po levné variantě?Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Gate, 168 Kč. Victoria Beckham, 6512 Kč, prodává Zalando DesignerFoto: Archiv firem

Kim Kardashian (41)

Když se někde objeví Kim Kardashian, nebývají to většinou brýle, které jako první upoutají pozornost okolí. Ovšem nikoli na Oscarech. Na letošní oscarové party v Los Angeles byly kromě jejích blankytně modrých upnutých šatů obdivuhodné i sluneční futuristické brýle.

Foto: Profimedia.cz

Návrhářka a reality star Kim Kardashian ví přesně, jak být středem pozornosti. Tentokrát i se slunečními brýlemiFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Uvex, 499 Kč, prodává Cemos. Oakley, 3779 Kč, prodává EyerimFoto: Archiv firem

Jennifer Lopez (52)

Jestli někoho charakterizují hranaté sluneční brýle, pak je to zpěvačka a herečka Jennifer Lopez. Jejímu kulatějšímu typu obličeje hranaté brýle ohromně sluší, a tahle nestárnoucí kráska je nosí ráda jak k elegantním šatům, tak ležérním outfitům, když jede na výlet se svými dospívajícími dvojčaty Maxem a Emme.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez na propagaci svého nového filmu Marry Me (2022) v New Yorku oblékla maxi květované šaty a lahvově zelený kabát. Nechyběly ani velké hranaté brýleFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Bryle-levne, 199 Kč. Loolstyle, 409 Kč, prodává London ClubFoto: Archiv firem

Beyoncé (40)

Pro mnohé fanoušky není jen slavnou zpěvačkou, ale také módní ikonou, která tvoří vlastní kolekce, převážně sportovního oblečení. Její outfity jsou tak pod drobnohledem všech módních časopisů a médií, a to včetně doplňků. Sluneční brýle nosí nejčastěji ve tvaru takzvaných cat eyes, neboli kočičích očí, a kulatých lenonek.

Foto: Profimedia.cz

Nechte se inspirovat a vsaďte na trojúholníkové obroučky se zatmavenými skly, jež podtrhnou váš celkový outfit stejně jako u zpěvačky BeyoncéFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Bershka, 399 Kč. Polaroid, 1049 Kč, prodává AlensaFoto: Archiv firem

Victoria Beckham (47)

Za jednu z největších módních ikon je považovaná i bývalá zpěvačka skupiny Spice Girls a módní návrhářka Victoria Beckham. Nechybí na žádném významném fashion weeku, jakým byl i nedávný pařížský týden módy. Pro její outfity je typická ženská elegance a vytříbený styl a stejně tak jsou pro ni charakteristické hranaté sluneční brýle.

Foto: Profimedia.cz

V černých košilových šatech doplněných červenými lodičkami a tmavými brýlemi vyrazila Victoria Beckham na březnový fashion week v PařížiFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 499 Kč. Relax, 749 Kč, prodává OptikdodomuFoto: Archiv firem

Hana Vagnerová (39)

Herečka Hana Vagnerová si na nic nehraje a její běžné outfity jsou vždy nenucené a ležérní. Sama prý dává přednost pohodlí a spíše sportovně laděným variacím, ovšem pokud vyrazí do společnosti, nebo si ji vezmou do parády čeští návrháři, umí vynést i velmi ženské a extravagantní róby. Ostatně se také věnovala modelingu.

Foto: Martin Hykl / Czech News Center / CNC / Profimedia

Takhle jste mohli herečku Hanu Vagnerovou zastihnout na loňském karlovarském filmovém festivalu v ulicích městaFoto: Martin Hykl / Czech News Center / CNC / Profimedia

Foto: Archiv firem

Zleva: Relax, 759 Kč, prodává Optikdodomu. Marc Jacobs, 2669 Kč, prodává AlensaFoto: Archiv firem

Simona Krainová (49)

Česká topmodelka, ředitelka a patronka modelingové soutěže Czechoslovak Top Model, moderátorka a příležitostná herečka Simona Krainová ví přesně, co jí sluší. A proto ji můžete často vidět v dokonalých stylových outfitech, které tvoří oblíbené kostýmky doplněné zlatými šperky a v neposlední řadě typickými pilotkami.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Simona Krainová si oblíbila sluneční brýle zvané pilotkyFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Jack & Jones, 389 Kč, prodává Answear. Ray Ban, 2589 Kč, prodává Eyerim.Foto: Archiv firem

K stylovým doplňkům bude letos patřit i výrazná kabelka! Zkuste modely v zelené barvě.

Reklama

Načítám