Hlavní obsah

Třešnička na vašem outfitu? Sytě zelená kabelka!

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nestojíte o pozornost? Pak ji s sebou rozhodně nikam neberte. Kabelka v ostře zelené barvě totiž přitahuje pohledy jako magnet. Právě to vám vyhovuje? Pořiďte si super stylový doplněk a nechte ho sehrát hlavní roli ve vašem módním příběhu.

Článek

Hledáte doplněk, který udělá z všedního outfitu nevšední záležitost? Pořiďte si kabelku v zelené barvě, která influencerkám rapidně zvyšuje počet srdíček pod módními posty. Tlumené tóny přitom ignorujte – správná zelená, která se momentálně těší tak velké oblibě, je pořádně sytá.

Kabelky, které hýbou světem

Jasně zelené kabelky najdete v kolekcích velkých módních domů, přičemž největší sháňka je po modelech značky Bottega Veneta: za nejpopulárnější platí proplétaná Jodie, kultovní Pouch nebo Cassette, jejichž tvary bez mrknutí oka okopírovalo množství řetězců. V krásném sytém odstínu se dá sehnat i mimořádně populární minikabelka Le Chiquito značky Jacquemus.

Foto: Profimedia.cz

Hailey Bieber (25) je hrdou majitelkou Mini Jodie, zelených krásek má ale ve svém repertoáru víc. Trendu podlehla i návrhářka Victoria Beckham (47), která si vybrala prošívaný model CassetteFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Modelka Elsa Hosk (33) se uskromnila a na ledové matcha latte vyrazila jen s trendovou minikabelkou Le Chiquito. Nalehko šla i herečka Megan Fox (35), která si pořídila model značky YuzefiFoto: Profimedia.cz

S čím nosit zelenou kabelku

Zásadní otázka zní: K čemu se zelená kabelka nosí? Jakkoli se některé hvězdy nechaly unést a pustily se do větší hry se zelenou, barvu už v outfitu nutně opakovat nemusíte. A vůbec nevadí, půjde-li o jediný zelený kousek ve vaší módní sbírce. Sytou kabelku zcela bez námahy spárujete s většinou looků v neutrálních barvách. Černá, tmavěmodrá, bílá, béžová, šedá… Tady všude výrazná hrdinka perfektně vynikne.

Zcela o samotě ji ale nechávat nemusíte – až se ve vás na jaře začne probouzet láska k barvám, klidně do hry přidejte ještě jeden výrazný odstín. Lze si představit spojení s růžovou, žlutou i modrou, to už ale vyžaduje trochu citu pro věc. Správně zvolit totiž musíte nejen odstíny sytých barev, ale i zbytku outfitu.

Pokud tápete, ale zároveň nechcete zůstávat jen u systému „jedna výrazná barva a dost“, zkuste probádat internet a koukněte, s jakými barvami nosí zelenou celebrity a holky ze světa módy.

Jde se nakupovat!

Zalíbila se vám představa outfitu, ve kterém figuruje trendy zelená kabelka? Pokud nehodláte spořit přímo na Bottegu, projděte si následující nákupní tipy. Nejste-li si jisté, zda kabelku opravdu unosíte, začněte u levnějších kousků. V řetězcích vám bude na podobný nákup stačit pár stovek. Myslíte to se zelenou vážně a potrpíte si na kvalitní kůži? I pro vás jsme našli pár krásných kousků.

Foto: Archiv firem

Zleva: Pull & Bear, 699 Kč. Na-Kd, 830 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Stradivarius, 299 Kč. Parfois, 720 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 599 Kč. Stradivarius, 399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 999 Kč. Pinko, 8150 Kč (pravá kůže), prodává EobuvFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Matter, 3050 Kč (pravá kůže). Reserved, 399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Guess, 2520 Kč, prodává Zalando. Mohito, 699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Simon Miller, 6930 Kč (pravá kůže), prodává Nordstrom. Hvisk, 1890 Kč, prodává VemzuFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Demix, 599 Kč. Guess, 3750 Kč, prodává Eobuv,Foto: Archiv firem

Zůstanete raději u toho, co důvěrně znáte? Prohlédněte si náš výběr klasických černých kabelek.

Reklama

Načítám