Hlavní obsah

Svatební fiasko: Na nevěstu praskla divoká minulost

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to noční můra všech nevěst a Madina Plijeva ji prožila na vlastní kůži. Během svatebních oslav, při nichž si vzala ruského zápasníka Zaurbeka Sidakova, přišly na mobily svatebčanů její kompromitující videa a fotky. Sportovec okamžitě oslavy zrušil a nevěstu vyvedl ze sálu za vlasy.

Článek

Byla to velká láska. Slavný ruský zápasník Zaurbek Sidakov (24), světový šampion z roku 2018 a 2019, který měl Rusko reprezentovat i na letošních olympijských hrách, potkal krásnou Madinu (25) na konci dubna. Zamilovali se do sebe tak moc, že se nedávno konala svatba. Druhý den tradičních svatebních oslav ale skončil velkým fiaskem, ponížením nevěsty a ukončením velké svatby!

Konec oslav

Oficiálně jsou ale Madina a Zaurbek stále manželé, neboť celé drama se odehrálo až během obřích svatebních oslav. K čemu došlo? Vše se stalo ve chvíli, kdy nevěsta a pozvané ženy slavily podle místní tradice v jedné místnosti a ženich s ostatními muži v jiné.

Všem asi pěti stovkám pozvaných hostů začal ve stejnou chvíli zvonit mobil. Přišly jim kompromitující fotky a videa nevěsty s informací, že se v minulosti živila jako placená společnice a vydržovaná milenka ruského miliardáře.

Nevěsta se zhroutila a otec dostal infarkt

Ženichova reakce byla velmi divoká. Vtrhl do místnosti, kde slavila jeho žena, před zraky všech ji vytáhl ven za vlasy a nechal uprostřed sálu plačící na zemi. Následně veškeré oslavy a celou svatbu zrušil. A to jen několik chvil poté, co pár převzal do svatebčanů dary v hodnotě více než 2,3 milionu korun.

Celý trapas všechny silně zasáhl. Nevěsta se údajně na místě zhroutila a přátelé ji odvezli do nemocnice. Nyní se skrývá v Moskvě. Její tatínek prý v návaznosti na šok dostal infarkt a také skončil v péči lékařů. Novomanžela zase kamarádi vzali na samotu do hor, aby měl klid a mohl přemýšlet, aniž by učinil unáhlené rozhodnutí.

Foto: Profimedia.cz

Honosná svatba skončila obrovským fiaskemFoto: Profimedia.cz

Pomsta zhrzené manželky

Přátelé nevěsty ovšem vehementně tvrdí, že Madina se nikdy jako společnice neživila a že tato informace je jen pomstou podváděné manželky. Pravda je prý taková, že před třemi lety mladá žena skutečně udržovala vztah s ruským ženatým magnátem. Nebylo to pro peníze, ale prý byla jednoduše zamilovaná.

Sám miliardář se k celé kauze nevyjádřil, ovšem šušká se, že Madině půjčil luxusní byt, aby se měla kde z celé ostudy vzpamatovat. Ať je pravda, kde chce, jedno je jisté: co vypadalo jako svatba snů, se během vteřiny změnilo v totální peklo, na které mladý pár asi nikdy nezapomene.

Někdo má veselou nevěstu, jiný přivede na svatbu lamu ve smokingu.

Foto: Profimedia.cz

Na Madinu (vlevo) praskla divoká minulost a čerstvý novomanžel (druhý zprava) to neuneslFoto: Profimedia.cz

Zamilovat se do zadaného muže je vždycky nebezpečné. Sexy ženáči? Známe důvody, proč jim některé ženy nedokážou odolat!

Reklama

Související témata:

Načítám