Hlavní obsah

Nejlepší manikúra pro nevěsty? Třpytky, kvítky nebo metalická Francie

Foto: Ilya.K, Shutterstock.com

Foto: Ilya.K, Shutterstock.com

Reklama

Šaty, boty, líčení, účes… a co nehty? Barva a úprava nehtů je ve svatební den neméně důležitá, přece jen i ruce poutají na svatbě velkou pozornost! Tyhle styly jsou tradiční a nemůžete s nimi šlápnout vedle. Inspirujte se naším výběrem.

Článek

Nebudeme vám zakazovat červenou, černou nebo třeba modrou, pokud je to podle vašeho gusta. Také můžete zvolit pastelové barvy, které budou ladit s květinovou výzdobou. Nicméně ty tělové budou vždycky vypadat nejvíc svatebně a elegantně.

Většinou nevěsty sahají, co se šatů týče, po barvě off-white, což není sněhobílá, ale je trochu tlumená a slušivější. Proto jsou odpovědí na otázku „jaké nehty jsou na svatbu nejlepší“ odstíny z kolonky nude. Nebudou narušovat celkový dojem. Výběr není ale vůbec nudný, jak by se mohlo na první pohled zdát. Tělové odstíny můžete doladit chromovým leskem, jemnými třpytkami nebo třeba nail artem v podobě jemňoučkých malých květů.

Důležité body? Doporučujeme na svatební den zvolit gelové nehty nebo gel-lak, aby vám manikúra vydržela netknutá celý den, potažmo i na svatební cestu! Návštěvu salonu si sjednejte nanejvýš tři dny před svatbou, ať je nemáte nevzhledně odrostlé. Nehtovou odbornici vybírejte s rozmyslem, prohlédněte si nejdřív její práci a zhodnoťte, zda to odpovídá vašim představám. A mimochodem, nezapomeňte také na upravená chodidla, i na prsty u nohou si můžete nechat udělat gel-lak.

Dokonalá nude

Foto: Rybnikova Olga, Darya Lavinskaya, Shutterstock.com

Tělové barvy vypadají dobře jak na krátkých, tak i delších nehtech.Foto: Rybnikova Olga, Darya Lavinskaya, Shutterstock.com

Vybrat padnoucí nude odstín nehtů není tak lehké, jak by se zdálo. Existuje tisíc a jedna nuance mezi tělovými barvami. Může být mléčná a poloprůhledná nebo mít větší krycí schopnost, přičemž první varianta vypadá podle nás o trochu lépe. Nude lak může být také víc do růžova nebo kopírovat váš přesný odstín pokožky.

A pak se také musíte rozhodnout, jaký tvar požadujete, respektive který bude nejvíce slušet vaší ruce. Také můžete jeden nebo dva prsty ozdobit maličkatým blyštivým kamínkem, který se dává dolů k nehtovému lůžku. Ale pozor, s nail artem to raději nepřehánějte.

Nestárnoucí francouzská manikúra

Foto: Valeri Luzina, Shutterstock.com

Tělová barva a bílá špička nehtů. Existuje větší klasika?Foto: Valeri Luzina, Shutterstock.com

Krátká a jemná, tenká „Francie“. To je ideální varianta pro ženy, které nerady experimentují. Byly časy, kdy byl tento styl out, ale nyní si užívá svoji renesanci. Nosí se jak na krátkých, tak i dlouhých nehtech. A pozor, nezůstávejte jen u bílé. Špičky slaďte i třeba do metalické barvy v odstínu vašeho prstenu – do stříbrna nebo zlata - podle vzoru Jennifer Lopez níže.

Třpytky a chrom na nehtech

Foto: Klimenko Oksana / Getty Images, CHIVI SEYFETTIN / Shutterstock.com

Jemnými třpytkami nic nezkazíte a kombinovat je můžete jak s bílými, tak i světle růžovými odstíny.Foto: Klimenko Oksana / Getty Images, CHIVI SEYFETTIN / Shutterstock.com

Máte ráda všechno, co se třpytí? Tak to máme společné. Se třpytkami na nehtech to ale můžete rázem přehnat, proto je volte s rozmyslem. Krásně bude vypadat, když se nude lak přetře třpytivým top coatem. Nebo se můžete rozhodnout pro bílé nehty s chromovými či perlovými odlesky, které nosí například modelka Hailey Bieber.

Jemné kvítí na nehtech

Perlička na konec. Když jsme přemýšleli nad nejnovějšími trendy, které by se daly vynést i ke svatební róbě, výběr padl na kytičky. Ty se budou hodit, především pokud máte v plánu svatbu v boho stylu. Malé luční kvítky budou vypadat nejlépe opět na nude odstínech a spíše na kratších nehtech.

Reklama

Související témata:

Načítám