Článek
Postup
01.
Těstoviny dejte vařit do vroucí osolené vody na skus. Jarní cibulku nakrájejte nadrobno, houby očistěte a nakrájejte na plátky. V pánvi rozehřejte olej, na kterém zprudka orestujte cibulku a houby. Osolte a okořeňte pepřem a kmínem ještě chvíli opékejte.
02.
Poté je zalijte rozšlehanými vajíčky a na mírném ohni zlehka promíchejte. Přidejte scezené těstoviny, promíchejte a servírujte posypané na kolečka nakrájenou natí jarní cibulky.
Houby na každém kroku
Houby jsou teď v plné sezoně! Košíky se plní, les voní a nastal ideální čas si je dopřát v co nejvíce podobách.
- Polévky: Kulajda | Krkonošské kyselo | Valašská kyselica | Bramboračka
- Omáčky: Nakyselo | Snadná smetanová | Z lišek | K masu i knedlíku
- Chutně po našem: Řízky | Karbanátky | Guláš | Hubník | Bramboráky | Smaženice