Hlavní obsah

Toužíte po společném vyvrcholení? Tady je návod!

Foto: isifa

Vyvrcholit v jeden a ten samý okamžik jako váš partner? Není to nemožnéFoto: isifa

Reklama

Dvě těla, která se ve stejný okamžik zmítají slastí a následně vysílením padají vedle sebe. To je společné vyvrcholení. Ve filmech častý výjev, ale jaká je realita? Máme návod, jak ho dosáhnout.

Článek

Fakta mluví jasně. Při sexu dosahuje vyvrcholení celých 75 procent mužů, v případě žen se ale podobného úspěchu dočká jen asi třicet procent těch šťastných. Mužská extáze pak trvá něco mezi pěti až deseti vteřinami, zato ženské vyvrcholení může být až patnáct sekund dlouhé. Jednoduchou matematikou tak lze spočítat, že šance na společný orgasmus jsou velmi mizivé. Přesto to není nemožné.

Je to bonus

Podle britské expertky Tracey Cox byste v prvé řadě neměli brát společné vyvrcholení za něco, za čím je potřeba se honit. Je to prý spíš jakýsi bonus a koření vašeho milostného života. Pokud ho ale chcete dosáhnout, tady je návod, jak na to:

  • Společně až podruhé – Je vcelku rozumné dopřát si nejdřív jeden klasický samostatný orgasmus a o ten společný se pokusit až posléze. Při „druhém kole“ má totiž většina lidí mnohem větší kontrolu nad svým vzrušením a následným vyvrcholením.
  • Zapomeňte na staré rady – Neupínejte své naděje na nejrůznější rady o tom, jak oddálit partnerův orgasmus. Rady typu „mysli na obří kalhotky Nezapomenutelné Společný orgasmus je jistě úžasný zážitek. Ale je toho víc, na co se jednoduše nezapomíná. Tohle je 8 sexuálních zážitků, které vám z paměti nevymizí. své babičky“ či „počítej pozpátku“ jednoduše nefungují. Tedy alespoň ve chvíli nejvyššího vzrušení.
  • Zvolte vhodnou polohu – Ideální je poloha zezadu či na koníčka, kdy je cíleně stimulována přední stěna poševní. Zvyšujete tím šanci na vaginální orgasmus.
Foto: isifa

Prožít společnou slast můžete, když to zkusíte podle našeho návoduFoto: isifa

  • Pomocná technika – Základem je stimulovat klitoris a vyvolat orgastický reflex. A hned poté navázat klasickou souloží, při které pak oba vyvrcholíte.
  • Mluvte – Dost pomáhá, když máte během milování oba přehled o tom, jak je na tom ten druhý se vzrušením a kolik času máte. „Dobře funguje číselný způsob komunikace. Když je třeba váš orgasmus skoro na spadnutí, zakřičíte číslo devět. Když to na něj naopak ještě vůbec nevypadá, vyslovte číslo dvě. Vypadá to zvláštně, ale spoustě párů to vyhovuje,“ radí Tracey Cox.
  • Buďte stále v pohybu – Nedopusťte, aby se vaše milování změnilo v upocenou a urputnou honbu za nedosažitelným cílem. Nezdoláváte osmitisícovku! Proto dělejte vše, co udrží atmosféru žhavou a sexy. „Měňte polohy, místa, kde se milujete, pouštějte si hudbu, co vás naladí,“ popisuje Tracey Cox.
  • Pomozte si vibrátorem – Pokud nic z předešlých rad nepomáhá, má pro vás Tracey Cox ještě jeden tip. A ten prý funguje naprosto spolehlivě. Přizvěte ke svému milování i vibrátor! „Stačí, když jeden z páru přidrží během razantního milování vibrátor v oblasti klitorisu,“ upřesňuje Tracey Cox. Tím si žena pojistí své vzrušení a zároveň ho může s pomocí vibrátoru snadno zvyšovat či zmírňovat a své óčko pak nechat vybuchnout v tu pravou chvíli.

Tak co, zkusíte to? Nebo společného orgasmu dosahujete bez problémů?

Reklama

Načítám