Hlavní obsah

7 věcí, které by měl o ženské intimitě vědět skvělý milenec

Foto: JJ-stockstudio, Shutterstock.com

Foto: JJ-stockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Žena, co se ve vaší náruči svíjí blahem, ocitá se díky vám na totálním vrcholu a jen pomyšlení na sex s vámi s ní dělá divy? Po tom touží kdejaký muž. Co by ale pánové měli vědět o ženské sexualitě, aby z nich byli super milenci?

Článek

O ženské sexualitě se toho říká hodně a pravda je taková, že společnost za své přijala řadu mýtů, které s realitou nemají nic společného. Není divu, že mnoho mužů tápe v tom, po čem ženy v posteli doopravdy touží. Britská expertka na sex a vztahy Tracey Cox proto napsala otevřený dopis všem mužům, kteří své milované chtějí opravdu potěšit. Dámy, dejte jim ho přečíst, protože tohle je 7 informací, které z nich učiní milence snů!

1. O libidu

Jsou tři společensky rozšířené mýty. Za prvé, že ženy mají obecně nižší libido než muži, za druhé, že být věrný je pro muže náročnější než pro ženy, a za třetí, že rutinní sex začne muže nudit dřív než ženy. Nic z toho není pravda!

Řada studií potvrzuje, že ženské libido je na tom v podstatě stejně jako mužské, že ženská touha je stejně „primitivní“ jako mužská. A neuspokojená žena trpí stejně jako neuspokojený muž.

2. O klitorisu

Klitoris je jediná část těla, která je určena čistě k potěšení, jinou funkci nemá. K jeho správnému využití je ale potřeba znát jeho přesnou anatomii, není to totiž jen ten malý výčnělek, který je vidět či cítit na dotyk.

Představte si ho jako orla, který sedí na horním konci vulvy s křídly roztaženými do stran. Právě ta křídla jsou z erektilní tkáně, takže na vzrušení reagují podobně jako penis. To ale není vše, i pod vnitřními stydkými pysky jsou cibulky erektilní tkáně, takže péči si zaslouží celá oblast!

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

U klitorisu vše začíná, je to základ úspěchuFoto: Lucky Business, Shutterstock.com

3. O orgasmu

Obecně se ví, že pro řadu žen není vůbec snadné dosáhnout vyvrcholení. Pravda je ale taková, že při použití správné techniky to většina žen zvládne do pěti (i méně) minut. Klasická soulož a monotónní přirážení ale není ta správná cesta. Ženský orgasmus vždy začíná u klitorisu a na to je potřeba myslet!

4. O předstírání

Pánové, pravděpodobnost, že alespoň jedna z vašich partnerek vám předstírala orgasmus, je hodně vysoká. A ne, nepoznali jste to! Jsou sice určité signály, že je orgasmus pravý (stahy dělohy, zrudlý obličej, červená vyrážka na krku a dekoltu, která se rychle objeví a stejně rychle zmizí), ale nic z toho není spolehlivým ukazatelem.

Jediná cesta, jak zajistit, aby žena nepředstírala, je dát jí jasně vědět, že když nedosáhne orgasmu, není to pro vás problém. Často to totiž děláme proto, abyste neměli pocit, že jste zklamali. A nespěchejte. Dopřejte nám čas, péči vašich úst a prstů a buďte trpěliví.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Když víte, jak na to, není ženský orgasmus zas taková vědaFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

5. O intimitě

Výjimek je hodně, ale obecně platí, že většinu mužů vzrušují konkrétní činy (doteky, pohyb), kdežto ženy slova. Takže když chcete sex, mluvte s námi. Povídání je pro nás druh předehry. Dívejte se na nás, poslouchejte nás, komunikujte, věnujte nám pozornost a zájem. Dostaňte nás do nálady, ať se cítíme chtěné, milované a sexy. Sex pak rozhodně neodmítneme!

6. O lubrikantu

Musíte vědět jednu věc. To, že nejsme vlhké, neznamená, že nejsme vzrušené. Vaginální vlhkost je totiž ovlivněna mnoha faktory a žádný z nich nijak nesouvisí s vámi, pánové.

Používat lubrikant není žádná ostuda, prohra a podobně. Naopak je to věc, která sexuální potěšení výrazně zvýší a případně vyřeší problém jménem bolestivý sex.

7. O pornu

A na závěr 3 rady. Porno je zábava, nikoli sexuální výchova, tak si z něj neberte příklad. Věnujte pozornost dokonalé předehře (ne, opravdu to neznamená, že vám žena poskytne orální sex). A pozor na šťavnatá slova během sexu, ne každou ženu vzrušuje oslovení děvko, tak ať nenarazíte!

Sledování filmů pro dospělé rozhodně není úchylka, ale nic se nemá přehánět. Jak poznáte, že je váš muž na pornu závislý? 

Reklama

Související témata:

Načítám