Hlavní obsah

V domácím versus na červený koberec. Porovnejte slavné ženy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Asi nikdo není čtyřiadvacet hodin perfektně upravený s dokonalým make-upem a v krásném oblečení. A přesto, že si je mnoho lidí idealizuje, nejsou takové ani celebrity. Na červeném koberci sice září, ale v soukromí byste je mnohdy ani nepoznali.

Článek

Šikovné ruce maskérek, kadeřnic a stylistů dokážou doslova zázraky. I žena, která si nepřipadá moc hezká, pod jejich rukama rozkvete. Mnohé celebrity vypadají bez zásahu profesionálů vlastně docela tuctově. Přesvědčte se sami.

Kaley Cuoco (34) 

Blonďatá herečka známá jako Penny ze seriálu Teorie velkého třesku (2007–2019) se většinou obléká a upravuje tak, že jí to velmi sluší. I když jako skoro každý, i ona má za sebou i pár módních přešlapů, hlavně ze začátku kariéry. Mimo červený koberec si ovšem moc záležet nedává. Na nákup klidně vyrazí nenalíčená, v teplákách a pantoflích.

Nejzajímavější na jejím nákupním looku je ovšem bezpochyby účes (podívejte se, jak nosí slavné ženy drdoly). Na druhé fotce už je to jiná káva. Přitom stačil jemný make-up, učesané vlasy a lepší oblečení.

Foto: Profimedia.cz, DFree - Shutterstock.com

Na nákupy herečka styl moc neřešíFoto: Profimedia.cz, DFree - Shutterstock.com

Uma Thurman (50) 

Na červeném koberci by mnozí herečce padesátku možná nehádali, ale první fotografie ukazuje tvrdou realitu. Když jde někdo po ulici s košem prádla, tak se asi nečeká, že u toho bude mít dokonalý make-up a velkou večerní.

Každopádně na důležitější akci se Uma Thurman umí hodit náležitě do gala. Například na zahájení festivalu v Cannes v roce 2017.

Foto: Profimedia, Denis Makarenko - Shutterstock.com

Když se žena upraví, vypadá mnohdy úplně jinakFoto: Profimedia, Denis Makarenko - Shutterstock.com

Alessandra Ambrosio (39) 

Z krásy brazilské modelky jdou většinou muži do kolen. Ovšem její přirozený look zase tak obdivuhodný není. Postavičku má parádní a bříško ploché, ale pleť není bez chybičky a neumyté vlasy sepnuté do ledabylého drdolu jí také moc přitažlivosti nepřidaly.

Na párty k loňským Oscarům ovšem vypadala fantasticky. Nádherná róba zvýraznila modelčiny přednosti, působila v ní jako princezna z orientu.

Foto: Profimedia, DFree - Shutterstock.com

Ani modelky nejsou vždy jako ze žurnáluFoto: Profimedia, DFree - Shutterstock.com

Monika Absolonová (43) 

Česká zpěvačka sází na přirozený look poměrně často. Nějaký make-up na generální zkoušku tedy opravdu neřeší, a stejně tak se nebojí přidávat snímky bez líčení na své sociální sítě.

Ale když se na vystoupení hodí do gala, doslova ji to rozzáří. V černých šatech s flitry jí to loni na koncertě pro nadaci Kapka naděje moc slušelo.

Foto: Profimedia.cz

Na generálku jedině v natáčkáchFoto: Profimedia.cz

Ester Janečková (47) 

Proč se líčit, když to za vás v televizi stejně udělají maskérky? Moderátorka nechala práci na nich a před budovou České televize klidně fotografům zapózovala ve svém přírodním vzhledu.

Nebyla to žádná tragédie, ale i ona je důkazem, že i jemný a decentní make-up umí zázraky. Na druhém snímku ze křtu knihy jí to přeci jen sluší o poznání víc.

Foto: Profimedia.cz

Přístup moderátorky k focení bez make-upu je sympatickýFoto: Profimedia.cz

Helena Bonham Carter (54) 

Vlasové ani módní kreace slavné herečky většina lidí nechápe. Dost často totiž působí, jako by jen vstala z postele a šla, což je dost možná příběh prvního snímku. Když si herečku ovšem vezmou do parády profesionálové, je to jako nebe a dudy.

Dudy jsou na první fotce z ulice a nebe na druhém snímku, který se váže k propagačním materiálům filmového dramatu Burton a Taylor (2013).

Foto: Profimedia.cz

Svými kreacemi herečka mnohdy překvapí i na červeném koberciFoto: Profimedia.cz

Heidi Klum (47) 

Podle první fotky by si modelku žádná agentura asi nevybrala. Heidi Klum vyrazila na ošetření pleti, takže je logické, že z něj odcházela bez nalíčení.

Ovšem udílení Oscarů v roce 2016 vyžadovalo něco víc. V jejím případě padla volba na levandulové šaty, vyčesaný drdol a umírněný make-up.

Foto: Profimedia, Tinseltown - Shutterstock.com

Modelka absolvovala ošetření pleti, aby byla ještě krásnějšíFoto: Profimedia, Tinseltown - Shutterstock.com

Reklama

Načítám