Hlavní obsah

Nové negližé nebo podprsenka? Spodní prádlo pod stromeček nemusí být jen červené. Ale může!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Vánoce jsou za dveřmi a vy možná pokukujete po novém spodním prádle, které by doplnilo sváteční outfit. Nebo se stane jedním z vánočních dárků? Tak či tak, přicházíme s inspirací z nových kolekcí, které překypují klasickou červenou krajkou.

Článek

Vánoční trendy se mění každý rok, ale spodní prádlo z červené krajky nikdy nepřestane být v kurzu. Nenechte se však svazovat jen tímto typickým odstínem Vánoc a klidně přidejte i další, méně okoukané: třeba tmavě zelený nebo béžový. Výběr barvy je jen na vás. U tlumenějších tónů je ale třeba dodat sváteční šmrnc, třeba zajímavým střihem, překvapivou kombinací krajky a latexu nebo pomocí štrasových kamínků…

U stromečku jako Jennifer nebo Mariah

A právě štrasové ozdoby zakomponovala do své nejnovější kolekce spodního prádla zpěvačka a herečka Jennifer Lopez. Jde o nádherné kousky, které zahrnují podprsenky, kalhotky, ale i sexy negližé nebo body.

Pozadu nezůstává ani Mariah Carey, která sice není královnou Vánoc, ale kdo by neznal její hit All I Want for Christmas is You? Ta zase spojila síly s legendární značkou Victoria's Secret a vznikla lákavá sváteční kolekce.

Foto: Profimedia.cz

Nové kolekce spodního prádla pod taktovkou Jennifer Lopez nebo čistě vánoční inspirace od Mariah CareyFoto: Profimedia.cz

Obchody nabízejí nové kolekce s vánoční tematikou. V některých případech se pravděpodobně pozastavíte nad kýčovitým zpracováním, ale najdete mezi nimi i povedené kousky, které nekřičí na první dobrou „sexy Santova pomocnice“. A ty se budou skvěle vyjímat jako překvapení pod vánočním svetrem, pyžamem nebo domácím oblečkem s Grinchem. (Nebo schované v balicím papíru jako dárek od vašeho protějšku!)

Nejhezčí spodní prádlo (nejen) na Vánoce

Poznámka redakce: Tento článek byl aktualizován o nové informace.

Reklama

Načítám