Hlavní obsah

VIP proměny vlasů: Mikádo podle Tokyo a z brunety blondýnou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste klikli na tento článek, předpokládáme, že vás stejně jako nás baví sledovat nové účesy a barvy vlasů slavných žen. Kdo překvapil medovou blond a kdo zkrácením do long bobu?

Článek

Změna je vždycky dobrá, pokud se jedná o vlasy. A tím se řídí i slavné ženy. Šly do blond, i když byste to u nich vůbec nečekaly. Jedna z nich to ale moc dlouho nevydržela, druhá naopak experimentuje dál. Další se pak rozhodla zkrátit vlasy razantně a nechybí samozřejmě ani mikádo a ofina podle seriálové postavy. Jak slavným kráskám změna prospěla? Hlasujte níže.

Kaia Gerber (19)

Kaia Gerber s vlasy poslední dobou experimentuje o sto šest. V tomhle je mnohem odvážnější než její máma Cindy Crawford (54). Hnědé dlouhé lokny nejdřív ostříhala do mikáda těsně pod bradu, pak ho zesvětlila a nakonec zkusila i růžovou barvu jako mnoho dalších hollywoodských hvězd.

Foto: Profimedia.cz

Z hnědé do blond a pak ještě do růžové. Kaia Gerber může mít na hlavě opravdu cokoliFoto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski (29)

Modelka Emily Ratajkowski byla jednou z těch, které se do změn vlasů nikdy nepouštěly. Roky nosí vlasy stejně dlouhé a pravděpodobně ve své přirozené hnědé barvě. Letos se ale stala ambasadorkou vlasové kosmetiky, a proto se zřejmě odhodlala ke změně. Emily je blond! Tedy, byla, vydržela to jen asi měsíc. Taková škoda, proměna to byla povedená! Víc snímků najdete na jejím Instagramu @emrata.

Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski si konečně vyzkoušela blond. Nyní už má odbarvené prameny překryté tmavší barvou. Asi se v nové image příliš necítilaFoto: Profimedia.cz

Tereza Kerndlová (33)

Bojíte se větší změny? Zkuste to jako Tereza Kerndlová. Ta se dlouho pyšnila vlasy skoro do pasu, ale nyní jí sahají jen lehce pod ramena. Střih lob neboli long bob (delší mikádo), je skvělý, když se bojíte jít do klasického mikáda. Takhle si vyzkoušíte, jestli vám kratší sestřih vyhovuje.

Foto: David Kundrát/Czech News Center/CNC/Profimedia.cz, Profimedia.cz

Zpěvačka Tereza Kerndlová zkrátila vlasy do trendy delšího mikáda skoro před měsícemFoto: David Kundrát/Czech News Center/CNC/Profimedia.cz, Profimedia.cz

Barbora Jánová (31)

Málokomu bude slušet kratší ofina a mikádo. Herečka Barbora Jánová (v současnosti září v seriálu Slunečná) je ale přesně tou ženou, která si to může dovolit. Střih podtrhl její už tak výrazné rysy a nám se v nové image moc líbí. Inspirací jí prý byla postava Tokyo ze seriálového hitu Papírový dům (2017–2020).

Foto: Profimedia.cz

Barbora Jánová si zkusila být blondýnkou. Ta je ale už pryč Foto: Profimedia.cz

Taylor Hill (24)

Ostříhat takové lokny po bradu chce kuráž. Ještěže jí modelka Taylor Hill našla. Její vlasy, jak sama prohlašuje, jsou jako lví hříva a nedá se s nimi nic moc dělat. Zbavila se proto dobrých třiceti centimetrů délky a účes vypadá hustší, víc se jí vlní a v mikádu je neskutečně šik.

Foto: Profimedia.cz

Taylor Hill také nepatří k vlasovým experimentátorkám, tohle se ale vyplatilo!Foto: Profimedia.cz

Anketa

Čí proměna se vám líbí nejvíc?
Kaia Gerber
3,3 %
Emily Ratajkowski
3,5 %
Tereza Kerndlová
17,8 %
Barbora Jánová
4,9 %
Taylor Hill
70,5 %
Celkem hlasovalo 7629 čtenářů.

Reklama

Načítám