Hlavní obsah

Hollywoodské účesy: Které krásky mají přirozené kudrliny?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jakoby snad bylo pravidlem, že ženy s rovnými vlasy touží po kudrlinách a ty, kterým příroda nadělila husté kadeře, dělají všechno pro to, aby se jich zbavily. Jenže u hollywoodských zpěvaček může být vlnitá hříva poznávacím znamením. Které krásky si bez ní neumíme představit a kdo o své přirozené lokny znenadání přišel?

Článek

Péče o kudrnaté vlasy bývá zpravidla náročná. Česání za sucha nepřipadá v úvahu stejně jako fénování bez difuzéru. Kučery ale mají také řadu nesporných výhod – téměř se nemastí a zplihlý účes jejich majitelkám rovněž nehrozí. Jaký je rozdíl mezi tím, když své kudrliny nechají ledabyle uschnout a úpravou od profesionála? Porovnejte celebrity s nezkrotnými prstýnky i uhlazenějším lookem do společnosti.

Shakira (43)

Přestože debutové album vydala v pouhých patnácti letech, hudební svět dobyla až na počátku nového tisíciletí. Singly jako Whenever, Wherever či Hips Don’t Lie vystřelily kolumbijskou zpěvačku do čela světových hitparád. Nebyl to však jen její hlas, který držel diváky doprovodných videoklipů v úžasu. I svůdné břišní tance a dlouhé blond vlasy, které se vlnily v latinskoamerickém rytmu mohou za to, že se vám Shakira vryla do paměti prakticky ihned po seznámení. Svých vln se nevzdala dodnes, ačkoliv je o pár odstínů ztmavila.

Foto: Profimedia.cz

Žehličku na vlasy používá Shakira velmi zřídka, většinu času ji můžete vidět s přirozenými kudrlinami stejně jako na letošním Super Bowlu (snímek vlevo). Fotka vpravo je z loňské kampaně značky Pandora, na které zpěvačka ukázala objemné vlnyFoto: Profimedia.cz

Beyoncé (38)

Královna R’n’B stylu, členka rozpadlé kapely Destiny’s Child a jedna z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti je neustále pod drobnohledem veřejnosti. Její vlasové proměny inspirují ke změně účesu tisíce žen, a že jich Beyoncé za svou zářnou kariéru předvedla opravdu mnoho. Rovnou hřívu nosí stejně často jako přirozené kudrny, blond odstíny střídá s hnědými a dlouhé lokny si občas zaplete do copánků. Během koncertů občas sáhne po paruce nebo příčesku. Někteří škarohlídi si proto myslí, že je ve skutečnosti plešatá a svými teoriemi neváhají krmit sociální sítě, které pak kadeřník i matka Beyoncé musí vyvracet.

Foto: Profimedia.cz

Na výlet jachtou s manželem a maminkou vyrazila Beyoncé v přirozených kudrnách (snímek vlevo). Uvolněné vlny předvedla fanouškům na Instagramu (vpravo). Obě fotky jsou z listopadu 2019Foto: Profimedia.cz

Taylor Swift (30)

Dráhu country zpěvačky odstartovala ve čtrnácti letech. Netrvalo dlouho a získala si srdce milionů fanoušků. A pro ty nejskalnější vymýšlí nejrůznější překvápka. Velké oblibě se těší hlavně Listening party, kterou pořádá Taylor Swift ve svém domě v Nashvillu. Pozvánku dostane jen hrstka vyvolených, ti si pak na večírku mají možnost poslechnout ještě nevydané hudební nahrávky. Blond divě se „Miláček Ameriky“ zřejmě nepřezdívá jen tak. Je i vaším idolem? Pak si ji určitě pamatujete s andělskými loknami. Taylor Swift přiznala, že ačkoliv si celou střední školu přála, aby její vlasy byly rovné, nečekala, že se jí přání vyplní. Dnes jsou její vlasy rovné a modlí se za opětovný návrat kudrlin.

Foto: Profimedia.cz

Andělské kudrlinky měla Taylor Swift prakticky od narození a doprovázely ji i na počátku kariéry (vlevo snímek z roku 2006). O své nepřehlédnutelné lokny prý ale přišla. V ležérně zvlněném účesu vyrazila na předávání hudebních cen loni v létě (vpravo)Foto: Profimedia.cz

Ariana Grande (27)

Do světa showbyznysu vstoupila díky televiznímu seriálu V jako Victoria (2010–2013), kde ztvárnila rudovlasou dívku Cat Valentine. Její vášní byl ale zpěv. Červenou kštici zanechala v minulosti a na debutovém albu v roce 2013 už se usmívala roztomilá brunetka s vlnitými vlasy. Postupem času si Ariana Grande vybudovala ikonickou image, kterou charakterizuje vysoko vyčesaný culík. Své přírodní lokny fanouškům takřka neukazuje, i proto byli z kudrnaté fotky, kterou na sociálních sítích sdílela letos v březnu, tolik překvapení.

Foto: Profimedia.cz

Je až k neuvěření, že Ariana Granda má přirozeně kudrnaté vlasy. Na fotce vlevo bylo zpěvačce teprve patnáct let. Dnes nosí rovný vyčesaný drdol, jen málokdy jej navlní jako v roce 2018 v kampani pro značku Reebok (vpravo)Foto: Profimedia.cz

Zendaya (24)

Patří k hvězdám, které proslavil kanál Disney Chanel. Dětské televizní stanici vděčí za svou popularitu i Miley Cyrus (27), Selena Gomez (28) nebo třeba Bella Thorne (22) a Zendaya není výjimkou. Do vlasových experimentů se už ale příliš nepouští. Když v roce 2015 vyrazila na udílení Oscarů s dredy na hlavě, vyslechla si nelichotivý komentář módní policie. Reportérka Giuliana Rancic (45) o ní tehdy prohlásila, že má pocit, jakoby z ní táhlo levné pačuli nebo marihuana. Později se zpěvačce omluvila. Dnes Zendayu uvidíte především s přirozenými kučerami nebo uhlazeným vlnitým účesem.

Foto: Profimedia.cz

Zendaya je okouzlující žena a sluší jí jak výrazné kudrliny, tak střídmější vlny. Obě fotky pocházejí z roku 2019Foto: Profimedia.cz

Načítám