Hlavní obsah

Místo počítání kalorií intuice a pohyb: Petře (34) se podařilo zhubnout 30 kilogramů svépomocí

 

Reklama

Petra byla vždy trochu oplácanější, a když se rozhodla se svou postavou něco udělat, tak musela zhubnout víc než jen poporodní kila. Jak se jí podařilo přetransformovat postavu z 92 kilogramů do velikosti S a co dělá, aby vysněnou váhu udržela?

Článek

Mladá maminka Petra (34) se rozhodla proměnit svůj životní styl ještě před druhým těhotenstvím – a podařilo se jí to. I přesto se ovšem po narození druhého syna dostala na svou nejvyšší hmotnost. Tak za to vzala opravdu pořádně a za rok byla o 30 kilo lehčí! Váhu okolo 60 kilogramů udržuje už déle než rok a k tomu začala intenzivně pracovat na tom, aby měla vyrýsované a zpevněné svaly.

Zpočátku Petra cvičila 5-6× týdně, nyní je to tak 3× v týdnu. Její velkou vášní je běh, který si opravdu užívá. Dříve jí běhat nedovolila velká nadváha, začínala proto postupně – například pořádnými procházkami s kočárkem.

I když byla odmalička vedená ke sportu, vždy měla postavu „krev a mlíko“, protože její stravování nebylo zrovna ukázkové. A v průběhu shazování zjistila, že kromě pohybu se bude muset věnovat také složení jídelníčku. A jak se tedy projedla k štíhlejšímu a zdravějšímu tělu? Věnovala čas samostudiu a postupně sama na sobě vypozorovala, jak si poskládat jednotlivá jídla a jak velké porce jsou pro ni vhodné. Zároveň ale nepatří mezi zastánkyně vážení a počítání kalorií: snaží se jíst intuitivně. Na její úžasnou proměnu se podívejte ve videu.

Za půjčení oblečení a doplňků na natáčení děkujeme značkám Levi’s, Samsøe Samsøe (Zalando), F&F, Jenny Fairy (CCC) a Na-Kd (Zalando).

Za poskytnutí místa k natáčení děkujeme Prostoru 39, Řehořova 33/39, Praha 3, @prostor39.

Reklama

Načítám