Hlavní obsah

Božského nahradí Aidan? Nový Sex ve městě startuje v červnu a právě vyšel první teaser

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Carrie, Charlotta a Miranda jsou zpátky. A s nimi i další staří známí. Druhá série nového Sexu ve městě s názvem A jak to bylo dál… se objeví na platformě HBO už v červnu a vy se na ni můžete navnadit čerstvou upoutávkou. A ano, potvrzuje se to, co se dlouhé měsíce šuškalo - v nových dílech se opravdu objeví Aidan Shaw.

Článek

Přátelské upozornění na úvod –⁠ na následujících řádcích najdete spoilery týkající se první série A jak to bylo dál… Pokud si ji na HBO Max teprve plánujete pustit a nechcete si zkazit překvapení, uložte si raději článek na později. Co můžete vidět v teaseru, který HBO vydalo před dvěma dny a který najdete níže? Dočkáme se konečně Samanthy?

Desetidílný reboot (v tomto kontextu nové dílo, které přímo nenavazuje na původní tvorbu) budil emoce. A to nejen pozitivní, ale i negativní. Spousta diváků ocenila, že se na obrazovce konečně objevují ženy, kterým je přes padesát a jsou šik, i když řeší problémy s kyčlemi. Na adresu seriálu se ale ozývaly také férové námitky, že příliš tlačí na pilu v otázce korektnosti, což místy působilo vyloženě šroubovaně. Navzdory kritice a pochybným rozhodnutím hlavních hrdinek (Proč jen ta Carrie nevolala sanitku?) se ale příběhy (teď už jen tří) kamarádek těší stále velké oblibě a už teď je jasné, že ani další série na tom nebude jinak.

Jak bude pokračovat líbací scéna?

Poslední minuty první série končily scénou ve výtahu, ve které se Carrie nechala políbit od svého producenta podcastů Franklyna. Přijde vám herec Ivan Hernandez, ehm, sympatický? Nebojte, uvidíte ho znovu. Výkonný producent Michael Patrick King totiž potvrdil, že se v pokračování objeví a děj naváže ve skoku tří týdnů po osudné puse. Otázkou je, jak velký prostor nový vztah dostane a jestli skončí právě kvůli příchodu Carriiny staré lásky.

Foto: Profimedia.cz

Carrie si s Franklynem užije pár vášnivých chvilek, pak ho ale nejspíš nahradí AidanFoto: Profimedia.cz

Aidan je zpátky!

O tom, že se do seriálu vrátí Aidan Shaw, ztvárněný Johnem Corbettem, se spekulovalo už dávno a tvůrci si pohrávali i s myšlenkou, že by do děje vstoupil už na konci první série. Pak se ale rozhodli, že Carrie raději poskytnou čas se srovnat s odchodem pana Božského. To, že Aidan v druhé sérii zamíchá kartami, už je ale jasné. Na veřejnost se dostaly fotky z natáčení (líbající scéna napovídá, že nepůjde jen o přátelské shledání) a vidět je i v novém teaseru. Aidan a Carrie se naposledy potkali ve filmu Sex ve městě 2 a jejich staronová romance potěšila nejednoho fanouška.

Foto: Profimedia.cz

Stará láska evidentně nerezaví. Vyjde to konečně páru, který se už několikrát rozešel?Foto: Profimedia.cz

Samantha zůstane za displejem

Carrie se v závěru série domlouvala na skleničce s rozhádanou kamarádkou Samanthou Jones, a ačkoli šlo jen o esemesky, spousta fanoušků doufala, že se herečka Kim Cattrall přeci jen někdy objeví. Tyhle dveře jsou ale, zdá se, zavřené. Není žádným tajemstvím, že jsou vztahy mezi ní a Sarah Jessicou na bodu mrazu, a návrat herečky štáb vyloučil. V rozhovoru pro Variety ale producent seriálu potvrdil, že si v pokračování bude Carrie se Samanthou i nadále psát, a přislíbil, že najdou více způsobů, jak ji začlenit navzdory její nepřítomnosti na obrazovce.

Kontroverzní Che zůstává

Snad žádná jiná postava nevzbudila tolik rozporuplných reakcí. Nebinární Che Diaz v podání rovněž nebinární Sary Ramírez polovina diváků miluje, druhá je nemůže absolutně vystát. A stejné emoce budou nejspíš vyvolávat dál. Michael Patrick King slíbil, že fanoušky nenechá bez odpovědí a zavede je spolu s Mirandou Hobbes alias Cynthií Nixon do Los Angeles.

Móda v neposlední řadě

Kdo se dívá na Sex ve městě kvůli módě, ruce nahoru! Jisté je, že nás čeká spousta zajímavých stylingů, kterých se ujmou stylisté Molly Rogers a Danny Santiago. Ti pracovali už na první sérii A jak to bylo dál…, přičemž Molly Rogers dlouhá léta spolupracovala s legendární stylistkou Patriciou Field, která šatník hlavních hrdinek původně vytvářela. Ta práci na rebootu přijmout nemohla, protože prý měla plné ruce práce se seriálem Emily in Paris, který je na módu podobně bohatý (podle zákulisních informací ale má spíše blíže k týmu Samantha než k týmu Carrie).

Mimochodem, pokud chcete nakouknout pod pokličku stylingu A jak to bylo dál…, máte možnost –⁠ stylisté seriálu spravují oficiální instagramový účet.

Reklama

Načítám