Hlavní obsah

Cher, které bude brzy 78, o láskách a milencích: Randím s mladšími, protože muži mého věku jsou mrtví!

Foto: Jeff Kravitz, Gettyimages.com

Foto: Jeff Kravitz, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli se nedá zpěvačce, která 20. května oslaví 78. narozeniny, něco upřít, je to její elán a nestárnoucí vzhled. Jak v nedávném rozhovoru v The Jennifer Hudson Show dokázala, nechybí jí ani smysl pro humor – i když je na její účet.

Článek

Kolem jejího vztahu s osmatřicetiletým manažerem Alexanderem „AE“ Edwardsem je stále mnoho otazníků. Fanoušky nepřestává fascinovat, jak vztah, ve kterém je takový věkový rozdíl, může fungovat. Cher si z toho ale dokáže dělat legraci. „Důvod, proč chodím s mladými muži, je ten, že muži mého věku nebo ti ještě starší jsou teď už mrtví. Ani předtím jsem ale s nikým starším nerandila. Asi se mě báli oslovit,“ smála se v The Jennifer Hudson Show. Když jí na to moderátorka odpověděla, že Alexander a podobně mladší muži, kteří ji osloví, musí být velmi odvážní, Cher si znovu vzala na paškál samu sebe: „No jasně, jsou vychováváni ženami, jako jsem já.“ Alexander by totiž klidně mohl být i její vnuk!

Foto: Jeff Kravitz, Gettyimages.com

Cher je s o téměř čtyřicet let mladším manažerem šťastnáFoto: Jeff Kravitz, Gettyimages.com

Dokáže si ze svého věku udělat legraci

I když proti přibývajícímu věku bojuje všemi dostupnými prostředky – podstupuje plastické operace, pravidelně cvičí a snaží se dodržovat dobrou životosprávu, je si svého ročníku narození dobře vědoma. „Vždycky když teď vstoupím na pódium a začnu zpívat, jsem mile překvapená. V sedmasedmdesáti už mnoho lidí takový hlas nemá,“ řekla s humorem sobě vlastním.

Měl o ni zájem i Elvis Presley a Tom Cruise

Až při její vzpomínce, že mohla randit s Elvisem Presleym člověku dojde, kolik Cher vlastně je. Byl totiž jen o jedenáct let starší! A byl v té době jeden z mála starších mužů, kteří o Cher jevili zájem. Ona ho však odmítla. „Bylo to proto, že jsem věděla o lidech kolem něj. Nebylo to tak, že by to byli špatní lidé, jen jsem z nich byla nervózní,“ přiznala s tím, že i když je na pódiu za dračici, v soukromí je velmi stydlivá a plachá. U koho jí však její zdrženlivá povaha nebránila, byl Tom Cruise. O šestnáct let starší zpěvačka se s hercem poprvé setkala v roce 1985, když bylo Tomovi 23 a jí 38. Potkali se na svatbě Madonny a Seana Penna a prožili spolu krátký románek.

Moderátorovi Jamesi Cordenovi před lety Cher prozradila, že Tom patří mezi jejích „pět nejlepších milenců“. Jejich vztah měl ale skutečně jen krátké trvání, protože oba byli koncem 80. let na vrcholu kariéry. „Stále jsme přátelé, i když nechápu, co má znamenat ta scientologická věc, které věří.“

Foto: Michael Caulfield Archive, Gettyimages.com

I když se životní cesty Cher a Toma Cruise rozešli, stále jsou kamarádi. Zde na snímku z roku 2002Foto: Michael Caulfield Archive, Gettyimages.com

Velká láska, nad kterou kroutí hlavou i ona sama

Sama Cher přiznává, že když vidí někde napsané, jaký je mezi ní a jejím přítelem věkový rozdíl, nemůže tomu uvěřit. S Alexanderem se poprvé setkali na Paris Fashion Week v září 2022 a o dva měsíce později byli spatřeni, jak se drží za ruce v Los Angeles. Z předešlého vztahu s Amber Rose má Alexander malého syna. I když se pár nerozešel v nejlepším, protože nynější partner hudební ikony modelku opakovaně podváděl, jsou nyní naprosto v pohodě. Velkou zásluhu na tom má právě Cher. V The Jason Lee Podcast Amber řekla: „Jsem velmi šťastná, že je s Cher, protože to vytváří stabilitu, když u něj náš syn je. Není to všechno jen zmatek.“

Načítám