Hlavní obsah

Slavní na dovolené s dětmi: Kdo se letěl ohřát do Mexika, na Bali nebo do Emirátů?

Foto: instagram.com/anetavignerova

Foto: instagram.com/anetavignerova

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento fenomén není potřeba dokládat statistikami: Toho, že se stále více lidí přesouvá na druhou stranu světa i s malými dětmi, si všimnete při každém otevření sociálních sítí. Které hvězdy vzaly rodinku a vyrazily na Bali, do Mexika nebo „jen“ na Mallorcu?

Článek

Ruku na srdce – cestování s dětmi umí být poměrně stresující a je na zvážení každého, kdy svou ratolest vezme na palubu letadla a jak dlouhý let si vezme na triko. Současně ale platí, že ve většině případů cesta neprobíhá tak dramaticky, jak jsme si ji ve snech (a někdy spíše nočních můrách) malovali. To by vám určitě potvrdily i hvězdy, které v posledních týdnech zabalily kufry a vyrazily i s dětmi vstříc dobrodružství. Kam s nimi vycestovaly a jak dlouhý let musely absolvovat?

Aneta Vignerová

Ras Al Khaimah, doba letu 5:50

Vítězka Miss České republiky 2009 si po propíraném rozchodu (a návratu a opět rochodu) s otcem svého dítěte, scenáristou Petrem Kolečkem, naordinovala relax u moře. Se svým téměř tříletým synem Jiříkem vyrazila do Spojených arabských emirátů a moře ve dvou si podle všeho skvěle užili. S chlapečkem si modelka udělala i výlet do centra Dubaje, kterou zároveň ukázala i všem svým sledujícím na Instagramu.

Leoš Mareš

Miami, doba letu 12:50

Moderátor Leoš Mareš a jeho žena Monika do světa vyráží rádi. Před týdnem si zaletěli na skok do Paříže a s dcerou na rukou navštívili Disneyland. Jak Mareš sám přiznal, zábavní park si zatím užívali spíše rodiče než holčička, která teprve oslaví první narozeniny. O jejich první společnou cestu letadlem ale nešlo. Když bylo Alex pět měsíců, rodiče s ní podnikli dlouhou cestu do Miami, při které ovšem měli to nejvyšší možné pohodlí – letěli totiž soukromým letadlem.

Emma Smetana

Bali, doba letu 16:30

Dlouhých cest letadlem se nebojí ani Emma Smetana, která si ráda krátí zimu pobytem na Bali. Letos si ovšem moře neužívá tak, jak by chtěla. Ačkoli je rodina na ostrově už déle než měsíc, zdravá prý zpěvačka byla jen necelý týden a nakonec vyfasovala i antibiotika. Ještě že má s sebou svého partnera Jordana Haje, který holčičky ve věku šest let a necelé dva roky zabaví.

Martina Pártlová

Bali, doba letu 16:30

Na Bali se vydala i Martina Pártlová se svým partnerem Josefem Vařekou a dcerou Stellou, které je rok a půl. Zpěvačka na ostrově není poprvé, tentokrát tu ale relaxovala i s rodinkou a dobrou náladu jim nezkazily ani deště. Martina Pártlová dává Bali pět bodů z pěti a libuje si, jak jsou místní milí. Když prý vidí, že vás děti nenechají v klidu najíst, pokusí se dítko alespoň na chvíli zabavit.

Marek Raditsch

Mexiko, doba letu 11:50

Za teplem rád létá i šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef Česko, Marek Raditsch, který nikdy doma nenechá manželku Terezu a šestiletou dceru Vanessu. Rodinka je momentálně na dovolené v Mexiku a o své postřehy a zážitky se dělí se svými sledujícími. Raditschovi využili i mezipřistání v Paříži, které si nakonec prodloužili na pár dní, aby dceři ukázali Eiffelovu věž a Louvre.

Patrik Hezucký

Mallorca, doba letu 2:20

Na Mallorce se sice momentálně nevykoupete (pokud tedy neholdujete otužování), tento ostrov ale nabízí příjemné teploty kolem patnácti stupňů Celsia. Toho využil i moderátor a parťák Leoše Mareše Patrik Hezucký, který si sem zaletěl s manželkou Nikolou a tříletým synem Oliverem. Ten si sice v moři namočil nohy, jinak ale spíš jezdil s rodiči na výlety.

Reklama

Načítám