Hlavní obsah

Marešovi v Miami, Emma Smetana s rodinou na Bali a Heidi Janků v Karibiku: Slavní na dovolené

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leden je předlouhý měsíc. Opadne nadšení z Vánoc a udeří realita. Počasí je (nejen) v Česku pod psa, a proto spousta lidí odjíždí za sluncem. Kde si nedávno užívali nebo stále ještě užívají slavní?

Článek

Dovolenková inspirace startuje! Destinace jako Thajsko nebo karibské ostrovy jsou v lednu velmi oblíbené. Není divu, je to nejlepší období, kdy takto vzdálené místo navštívit. A kam zmizel Leoš Mareš?

Karibik: Heidi Janků

Dovolenou na ostrově Svatý Martin si užívala Heidi Janků – a odhodila přitom i podprsenku! Pohodu na pláži Maho může sice sem tam přerušit zvuk letadla, ale jde o skvělou podívanou! Nicméně zpěvačka už je zpátky doma. A jak zjistíte z její instastory, právě se probírá daněmi, protože únor se nezadržitelně blíží. Tvrdý návrat z karibského ráje do reality…

Mexiko: Selena Gomez

Navždy jako plus jednička. Právě tak Selena Gomez komentovala svou nedávnou dovolenou: trávila ji s přáteli na jachtě v Mexiku a byli mezi nimi i Nicola Peltz a Brooklyn Beckham, kteří se brali v dubnu loňského roku. Herečka se nedávno objevila na předávání Zlatých glóbů – byla nominována jako nejlepší televizní herečka díky seriálu Jen vraždy v budově. Další den lámalo rekordy vyhledávání jejího jména. Jenže to nebylo kvůli její práci ani krásné róbě, kterou oblékla, ale kvůli postavě! Umělkyně, která trpí autoimunitní nemocí lupus, byla kritizována, že zase ztloustla. Její odpověď? Je jedno, zda jste hubení, nebo oplácaní, vaše váha bude vždycky terčem kritiky. Prý si vánoční svátky užívala plnými doušky, takže je teď „trochu větší“.

Florida: Marešovi

Kam se vypařil Leoš Mareš? Jindy je moderátor na sociálních sítích velmi aktivní, ale nyní se odmlčel. Asi si chce naplno užívat dovolené na Floridě v USA, konkrétně v Miami. Ještě před Vánoci odjel s rodinou do arabského Ománu, kam zavítali už počtvrté.

Alpy: Andrea Verešová

Modelka Andrea Verešová v současnosti cestuje především kvůli snowboardovým závodům dcery Vanessy. Vyrazila proto s rodinou do rakouského střediska Kreischberg a nyní se přesunují do italských Alp. Modelka je jinak v zimě věrná svému oblíbenému Špindlu, nicméně letos tady počasí sjezdovkám tolik nepřeje. V tuto chvíli to ale vypadá, že se zima přece jen dostaví!

Thajsko: Katka Říhová

Moderátorka rádia Evropy 2 a také zpěvačka Katka Říhová vyrazila v lednu s rodinou do Thajska. Asijská destinace je v zimě oblíbená – počasí je tam prostě ideální! Delší let zvládli i se skoro dvouletou dcerou Sofií a zpěvačka napsala na Instagram, že u moře jsou nejšťastnější!

Barbados: Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow se na sociální síti pochlubila milou fotkou s dcerou Apple. Koncem roku si s rodinou užívali moře a sluníčka. Kde přesně? Na nádherném karibském Barbadosu. Herečka se může v padesáti pochlubit krásnou postavou a také to dělá: při příležitosti svých narozenin se vyfotila zahalená jen do zlaté barvy. Její tajemství? Cvičení každý den a zdravá strava, samozřejmě!

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow s dcerou Apple se spokojeně vyhřívají na sluníčkuFoto: Profimedia.cz

Bali: Emma Smetana

Leden na Bali? Takový nápad měla zpěvačka a novinářka Emma Smetana s Jordanem Hajem. S celou rodinou odletěli na ostrov krátce po novém roce. Dovolenkování jim, dle posledního příspěvku zpěvačky, narušila nějaká choroba. Přejeme brzké uzdravení!

Karibik: Rita Ora

Zpěvačka Rita Ora je v neskutečné formě. A nebála se ji předvést v plavkách na karibském ostrově Svatý Bartoloměj, kde trávila volno s manželem: loni v srpnu se totiž stala vdanou paní. Jejím mužem se stal režisér Taika Waititi, který získal Oscara za film Králíček Jojo. Zpěvačka chystá za pár dní nový singl – vyjde 27. ledna a bude součástí její třetího alba.

Reklama

Načítám