Hlavní obsah

Móda podle komiček: Oblékněte se elegantně jako Arichteva, šik jako Pártlová či ležérně jako Leitgeb

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou talentované, vtipné, chytré, nebojí si udělat legraci i samy ze sebe, a ještě ke všemu mají styl. Oblíbené trio Veronika Arichteva, Martina Pártlová a Nikol Leitgeb rozhodně stojí za pozornost. A to i tu módní. Zkuste se vyfiknout jako dámy z 3 v 1!

Článek

Zpívají, hrají, slaví úspěch se svými vtipnými scénkami, a dokonce už mají i svůj módní merchandise. Ale nemusíte si hned pořizovat tričko nebo mikinu od děvčat 3 v 1, za inspiraci stojí skoro vše, co si na sebe obléknou. Zkuste to podobně jako Veronika Arichteva, Martina Pártlová či Nikol Leitgeb. Tyhle holky mají totiž šmrnc!

Veronika Arichteva (36)

Foto: Profimedia.cz

Uvolněně, ale přitom dostatečně slavnostně. To je styl Veroniky ArichtevyFoto: Profimedia.cz

V roce 2019 vyrazily holky z 3 v 1 na módní akci do jedné pražské nákupní galerie. Chtělo to slavnostnější outfit, který by ale zároveň působil uvolněně a ne příliš škrobeně. Arichteva to zvládla dokonale.

Dlouhé květované šaty značky Karl Lagerfeld jsou super, ale bohužel jde už o vyprodaný kousek. Jejich cena se před třemi lety pohybovala kolem deseti tisíc korun, což není na slavnostní šaty, které lze obléct třeba i na ples, zas tak strašné. Ale podobné modely se samozřejmě dají pořídit i za menší obnos peněz. Klasický černý křivák pak dodá modelu uvolněnější nádech, kvalitní elegantní kabelka a jemné náramky mu dodají tu správnou eleganci. Navíc každý kousek tohoto modelu lze nosit i samostatně a rozhodně se vám ve skříni neztratí.

Foto: Archiv firem

Zleva: Hotsquash (prodává About You), 4099 Kč, Reserved, 999 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Michael Kors, 9099 Kč, Mohito, 2799 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Swarovski, 2750 Kč, Tommy Hilfiger (prodává Vivantis), 2790 KčFoto: Archiv firem

Martina Pártlová (43)

Foto: Profimedia.cz

Dokonalá městská elegance v podání Martiny PártlovéFoto: Profimedia.cz

Tohle je model, ve kterém můžete kamkoli. Do práce, do kina, na běžné pochůzky po městě, ale klidně i na romantickou večeři s přítelem. Navíc bílé kalhoty jsou letos hit, kombinace černé a bílé je nesmrtelná a sako je jeden z nejslušivějších kousků, který jednoduše sekne každé ženě.

Krajkou zdobený top dodá outfitu na rafinovanosti, rudá rtěnka mu dá ten správný šmrnc a subtilní střevíčky jsou prostě sexy. Ale ani hezké baleríny nebo mokasíny by nic nepokazily, pokud by vás čekalo víc pochůzek. A velká šedá kabela? Dokonalý kousek pro všechny dámy, které u sebe nosí víc než jen peněženku, mobil a rtěnku.

Foto: Archiv firem

Zleva: Bonprix, 629 Kč, H&M, 399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Vuch, 1399 Kč, Zara, 1199 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Asos, 641 Kč, Maybelline (prodává Notino), 210 KčFoto: Archiv firem

Nikol Leitgeb (35)

Foto: Profimedia.cz

Tohle je ideální jarní či podzimní model do městaFoto: Profimedia.cz

Potřebujete vypadat šik, ale zároveň mít dostatek pohodlí a volnost pohybu? Inspirujte se u Nikol Leitgeb, která přesně tohle umí. Volné černé kalhoty, bílé triko a kvalitní trenčkot – tři naprosto základní kousky šatníku, které lze kombinovat v podstatě s čímkoli a nikdy nevyjdou z módy. Vše v základních barvách, jednoduchého střihu, bez jakéhokoli výrazného zdobení, takže si pak můžete dovolit trochu divočiny v podobě výrazných tenisek, které dodají potřebnou originalitu a šmrnc.

Bílá kabelka typu shopper? Nutnost pro každou ženu, která potřebuje tašku, do které se vejde nákup na zítra, lejstra, která musí ještě večer projít a podobně. A nezapomeňte na jemnou rtěnku, dodá vašim rtům barvu, ale zároveň působí přirozeně.

Foto: Archiv firem

Zleva: Next (prodává Zalando), 1560 Kč, Usha (prodává About You), 3595 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Liu Jo (prodává Zalando), 4190 Kč, Calvin Klein (prodává Eobuv), 1899 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Zoot.lab (prodává Zoot), 449 Kč, Rimmel (prodává Krasa.cz), 90 KčFoto: Archiv firem

Pokud chcete vypadat dobře, není od věci něco od slavných dam okoukat. A tohle jsou nejstylovější hvězdy, které mají módu v malíčku

Reklama

Načítám