Hlavní obsah

Pánský styl, odhalené břicho i opulentní róba: Módních experimentů se nebojí Emma Smetana ani Lizzo

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Je úspěšná zpěvačka, moderátorka a novinářka, vystudovala politologii. Také je dvojnásobná maminka. Kromě toho je Emma Smetana, která dnes slaví 35. narozeniny, módní experimentátorka. Které další slavné dámy se nebojí v módě tak trochu blbnout?

Článek

Jsou ženy, které roky nemění svůj styl, drží se stejného účesu i osvědčených módních kreací. Jiné sledují módní trendy a nebojí se je využít bez ohledu na cokoli. A také jsou hravé bojovnice, které překračují hranice a módu si vytváří po svém.

Emma Smetana

Pro Emmu Smetanu je móda hra a rozhodně se v ní nedrží při zemi. Vidět ji můžete v šatech, sukních, džínách, ale ve velké oblibě má hlavně pánský styl.

Na ples si klidně obleče kombinaci volných flitrových kalhot a topu, na karlovarském festivalu byla nepřehlédnutelná ve zlatém kalhotovém kostýmu klasického střihu a na tiskovou konferenci na téma udržitelného rybolovu vynesla tenhle kostkovaný model. Emma Smetana jednoduše s davem nikdy nejde.

Foto: Profimedia.cz

Dnešní oslavenkyně si s módou ráda hraje a sází na originalituFoto: Profimedia.cz

Rihanna

Kombinuje nekombinovatelné, nebojí se barev, lesku, opravdu sexy kousků na jedné straně a gigantických oversize modelů na straně druhé. A žádnou překážkou pro ni v módě není ani těhotenské bříško, kterým se pyšnila loni (syna porodila v květnu 2022).

Na večeři v Los Angeles tak klidně vyrazila v džínách a podprsenkovém topu, přičemž těhotenské bříško hrdě vystavila světu. K tomu připočtěte dlouhý kabát, který zdobí kožešina a zvířecí vzor, éterické střevíčky a sportovní kšiltovku, a opravdu netradiční outfit máte na světě.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka je proslulá neuvěřitelnými módními kreacemiFoto: Profimedia.cz

Jana „Uriel“ Kratochvílová

Zpěvačka Jana „Uriel“ Kratochvílová se vymyká všem módním škatulkám a i ty největší experimentátorky jsou proti ní žabaři. Totální změť všeho, co si jen dovedete představit (zlata, třpytek, blyštivých kamenů, divokých čelenek, ostnů, kůže, lesku), to je v kostce módní styl téhle umělkyně.

Mnozí ji označují za šílenou, koneckonců ona sama se holedbá kosmickým sexem s ufony a touží prý po tom, aby se odhmotnila a stala se průhlednou. Otázka je, na kolik to myslí vážně, a na kolik je to jen hra a způsob, jak na sebe upoutat pozornost.

Foto: Profimedia.cz

Tohle už snad ani není módní styl, ale prostě jiná dmenzeFoto: Profimedia.cz

Ewa Farna

Majitelka nádherného hlasu Ewa Farna má svůj osobitý styl, co je zrovna in ji až tak nezajímá, nosí prostě to, co se jí líbí a v čem se cítí dobře. Často se ale stává terčem kritiky. Podle mnohých si vybírá modely, které jí zbytečně přidávají kila, dělají ji robustnější, jednoduše jí nelichotí. Naposled si něco takového vyslechla po loňské anketě Český slavík, kde se předvedla v lesklých modrých legínách, černém saku s výraznými rameny a čelence, připomínající sochu svobody. Musíme se jí zastat. Móda je otázka osobního vkusu a je každého věc, co nosí.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka má svůj osobitý styl, za který je ale bohužel často terčem kritikyFoto: Profimedia.cz

Diane Keaton

Skvělá Diane Keaton je jasným důkazem, že v módě nejsou žádné limity, a už vůbec ne věkové. Sedmasedmdesátiletá herečka si za roky v showbysnysu vytvořila svůj vlastní styl, který většinou zahrnuje barevně i střihově vcelku jednoduché modely, u nichž se ale o osobitost často postará výrazný pásek, a hlavně snad nikdy nechybějící klobouk či jiná zajímavá pokrývka hlavy.

Foto: Profimedia.cz

Nejlepším módním doplňkem herečky je nakonec stejně vždy její úsměvFoto: Profimedia.cz

Lizzo

Podle některých by vzhledem ke kilům, které nosí, měla chodit nejspíš v pytli. Podle těch umírněnějších by stačilo, kdyby se své křivky snažila alespoň trochu maskovat a nevystavovala je tolik na obdiv.

Jenže Lizzo je žena, která se ničeho nebojí a za své tělo se rozhodně nestydí! A tak jsou její modely plné výrazných barev, mnohdy obepínají každý fald na jejím těle, nebojí se ani průsvitných materiálů, velkých výstřihů a podobně. Naposled zazářila na udílení hudebních cen Grammy, kam dorazila zahalená do velmi originálního kabátu plného květin, pod nímž schovávala oranžové korzetové šaty s ramínky.

Foto: Profimedia.cz

I korpulentní zpěvačka je za své modely často kritizována, ale v módě přece žádné striktní zákony neexistujíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám