Hlavní obsah

Nevkusný úlet, nebo trefa do černého? Modely slavných žen, které vzbudily velké pozdvižení

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavné ženy, které s módou a vizáží občas balancují na hraně. Ne vždy se to ale vyplatí. Jsou následující looky nevkusné, nebo naopak originální? Rozhodněte sami!

Článek

Na jejich outfity, účesy a líčení na červeném koberci se upírají zraky celého světa a hledáčky stovek fotografů. Musí vypadat dokonale a zároveň zaujmout. Mají okolo sebe ten nejlepší tým, ale přesto to občas nevyjde. Nebo výsledek takzvaně vzbudí rozpaky. Někdy je zkrátka mezi originalitou a úletem opravdu tenká hranice. Navíc dost subjektivní. Schválně, co řeknete na následující šaty, vlasy nebo make-up, které nadzvedly nejedno obočí? Trefa do černého, nebo úlet?

Cate Blanchett

Všichni víme, že herečka Cate Blanchett (52) je naprosto úžasná a že jí to většinou skvěle sekne. Také ale víme, jakou šlamastyku nadělá špatný odstín make-upu, navíc když se to přežene s vrstvami. A přesně to se přihodilo představitelce elfky Galadriel z Pána Prstenů (2001–2003) na Zlatých glóbech 2020. Tady asi nešlo o záměr, ale o nepovedenou práci vizážisty. Příliš světlý make-up a pár tahů štětcem ve výsledku spíš připomínaly líčení ve stylu gejši.

Foto: Profimedia.cz

Šaty pocházely z dílny řecké návrhářky Mary Katrantzou Foto: Profimedia.cz

Emma Corrin

Outfit Emmy Corrin (26), který rozdělil módní svět na dva tábory. Jedni vyzdvihovali její odvahu a neotřelý vkus, druzí ho odsoudili. Nicméně žlutá róba od Miu Miu s rukavičkami a čepicí na červeném koberci opravdu zaujala. Zdůrazňuje její štíhlou postavu a sošná ramena, na spoustu fanoušků to ale bylo až přespříliš. My jsme někde na pomezí. A co vy?

Foto: Profimedia.cz

Předávání televizních cen Emmy 2021, na kterých Emma Corrin zaujala svým outfitem ve stylu Žluté KarkulkyFoto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová

Herečka Jitka Čvančarová (43) umí svými outfity rozdmýchat vášnivou debatu, ani pompézní modrá róba z dílny slovenského návrháře Borise Hanečka nebyla výjimkou. Objemné šaty rozdmýchávaly emoce ještě spoustu dní po osudném večeru, kdy je na festivalu v Karlových Varech herečka oblékla. Ano, na české prostředí jsou poměrně nezvyklé a opulentní, na červeném koberci v zahraničí by je ovšem nikdo neřešil. A všechno lepší, než přijít na společenskou událost ve volnočasovém oblečení a teniskách, jak to některé z českých celebrit rády dělávají.

Jitka si ovšem z kritiky opravdu hlavu nedělala a róbu směle opět vynesla – tentokrát při předávání ocenění Český lev 2022.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Jitka Čvančarová na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech v srpnu 2021Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie

Na premiéře filmu Eternals (2021) v Římě se Angelina Jolie (46) objevila v oslnivých korzetových šatech z dílny Versage. Herečka, která si ve filmu zahrála bohyni Thénu, chtěla svůj metalický outfit doplnit dlouhou hřívou. Jenže i mistr tesař se někdy utne. Hair stylista zjevně přecenil své možnosti při nandávání příčesku, a tak toto nepovedené prodloužení bavilo celý svět ještě řadu dní po akci. Takhle se tedy dá vyrazit maximálně na karneval.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie na premiéře filmu Eternals (2021) v Římě v říjnu 2021Foto: Profimedia.cz

Irina Shayk

Modelka Irina Shayk (36) patří k nejkrásnějším ženám světa. Nicméně styling na poslední Met Gala se podle všeho úplně nepovedl. Šaty poseté květy byly úžasné, ale proč je kazit tou parukou, která modelce příliš nesedí? Bývalá přítelkyně Bradleyho Coopera (47), s nímž má i dceru Leu (4), má svoje krásné hnědé vlasy dlouhé k lopatkám a k róbě by ladily lépe. I když její symetrický obličej unese každý střih, tento krátký nás spíš nudí.

Foto: Profimedia.cz

Modelka na Met Gala 2021Foto: Profimedia.cz

Ewa Farna

Zpěvačka Ewa Farna (28) je často terčem kritiky za svoje módní výběry. Má pro výstřední modely slabost a nebojí se neokoukaných střihů, což se v tuzemských vodách často nevidí. To potvrzuje i její výběr hnědého overalu, který oblékla na předávání Českého slavíka. Pochází z dílny ateliéru Mimo Space, který se stará o její outfity pravidelně – například na fotografiích nebo v klipech ke zpěvaččině nejnovějšímu albu Umami. Nápad propojovat róby na desce i na červeném koberci se nám líbí, ačkoli umíme si představit i slušivější střih tohoto modelu.

Foto: Profimedia.cz

Šťastná zlatá slavice! V hudební anketě popularity získala Ewa Farná první příčkuFoto: Profimedia.cz

Halle Berry

Doufáme, že se doopravdy neostřihala! To si řekla asi spousta lidí, když vidělo herečku Halle Berry (55) na loňském předávání Oscarů. Motivaci vizážistů, proč schovat její husté a krásné vlasy pod neforemnou paruku, jsme zatím nedohledali. Jen víme, že je dobře, že to byla proměna jen a pouze na jeden večer.

Foto: Profimedia.cz

Halle Berry na předávání Oscarů loni v dubnuFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám