Hlavní obsah

Chlupatá móda: Celebrity nosí kožešiny na botách, čepici i podprsence

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Móda nemá být jen na efekt, měla by být i praktická. A co vás v zimě zahřeje víc než kožíšky, ideálně pořádně huňaté a chlupaté. Ale pozor, chlupatá móda je také hravá a originální. Takhle to s ní mají slavné dámy.

Článek

Vypadat dobře a ještě být v teple – to je asi to, co většina lidí od zimní módy očekává. A všechno, co má chlupy, hřeje, o tom není pochyb. Jestli to je i vkusné a hezké, to posuďte sami!

Královna manželka Camilla

Loni v listopadu vyrazila britská královna manželka Camilla na dostihový víkend v Ascotu. Počasí už bylo dost chladné, navíc závody nejsou na pár minut, bylo potřeba se pořádně obléknout. Nijak neexperimentovala a vsadila na královskou a generacemi ověřenou klasiku – lahvově zelený kabát a především chlupatý klobouk!

Foto: Profimedia.cz

Tento typ klobouků patří ke královské zimní klasiceFoto: Profimedia.cz

Charlize Theron

Charlize Theron je nejen skvělá herečka, ale také platí za módní ikonu. Její modely bývají sofistikované, slušivé, sexy a jen málokdy udělá chybu. Občas ale ráda experimentuje a tak trochu módně dovádí. Na premiéru filmu Rychle a zběsile 9 v Los Angeles dorazila v poměrně odvážném modelu, kterému dominoval růžovo-červený a pořádně chlupatý kožíšek!

Foto: Profimedia.cz

Oblíbená herečka s módou ráda experimentujeFoto: Profimedia.cz

Jana Plodková

Jestli někdo v módě skutečně nesnáší nudu, je to rozhodně česká herečka Jana Plodková. Je známá svou zálibou v extravagantních brýlích, ale na originalitu dbá i v módě.

Šedivý kostým, který vynesla v roce 2018 na premiéru pohádky Čertí brko, je sám o sobě poměrně jednoduchý a střízlivý. Jenže o zábavu a hravost se v tomto případě postaraly boty, respektive nazouváky s výrazným zeleným chlupem.

Foto: Profimedia.cz

Jana Plodková se extravagance rozhodně nebojíFoto: Profimedia.cz

Lizzo

Korpulentní rapperka Lizzo ráda provokuje a nic, co by jen vzdáleně zavánělo obyčejností, by si na sebe asi nikdy neoblékla. A výjimku nedělá zjevně ani na Valentýna.

V roce 2021 oslavila svátek zamilovaných v hodně vyzývavém a hlavně hodně chundelatém spodním prádle. Je jasné, že její výrazné křivky v titěrném body vyvolaly vlnu zájmu, na který odpověděla větou „Hlavní je mít své tělo rád“.

Foto: Profimedia.cz

Takhle vypadal Valentýn 2021 v podání LizzoFoto: Profimedia.cz

Paloma Faith

Myslíte si, že chlupy se hodí jen na kožichy či čepice? Kdepak, může jít i o poměrně elegantní a slavnostní kousky.

V roce 2016 to dokázala například zpěvačka Paloma Faith, která se předvedla v kousku značky Armani, jehož spodní část byla decentně sametová a horní výrazně chlupatá a barevná.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Paloma Faith vsadila na chlupy v elegantním provedeníFoto: Profimedia.cz

Eva Decastelo

S módou si ráda pohrává i česká moderátorka Eva Decastelo. Rozhodně se nevyhýbá výrazným barvám, přičemž rudá patří k jejím oblíbeným. A proč také ne, tmavovláskám sluší.

Ale třeba na loňské závěrečné party módního týdne Mercedes-Benz Prague Fashion Week prokázala, že se nebojí ani experimentů a odvážných kousků. Jak jinak nazvat její nepřehlédnutelné červené chlupaté žabky?!

Foto: Profimedia.cz

Jak vidno, i letní obuv nějaký ten chlup sneseFoto: Profimedia.cz

Chlupatá móda není nic pro vás? V pořádku. Třeba se vám bude víc líbit móda podle komiček: Oblékněte se elegantně jako Arichteva, šik jako Pártlová či ležérně jako Leitgeb

Reklama

Načítám