Hlavní obsah

Jednou skoro nahá, jindy v božské róbě či jako chlupatá Barbie! Zpěvačka Lizzo se módy nebojí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Obecně zažité standardy krásy čelí v posledních letech výzvám. A je to dobře. Doby, kdy mohly v šoubyznyse prorazit jen ženy s podvýživou, už jsou naštěstí pryč. Důkazem je například zpěvačka Lizzo (34). Její sebevědomí jí mohou mnohé ženy jen závidět. Nejen díky křivkám, které miluje a vystavuje na odiv, ale i díky extravagantním a odvážným modelům, které často zakrývají jen nezbytné minimum.

Článek

Mé tělo je sexy a ikonické a snažím se vytvořit jeden ze současných standardů krásy, říká o sobě zpěvačka Lizzo, která inspiruje miliony svých fanoušků. Někteří ji zbožňují a tleskají za odvahu bořit stereotypy, jiní poukazují na to, že taková obezita nemusí být zdravá a strachují se o to, zda nepropaguje nezdravý životní styl. (Zajímavé je, že tito kritici se zpravidla se stejnou měrou nestrachují o štíhlé modelky, jejichž váha má do té podle lékařů ideální také dost daleko, jen z druhé strany.)

Lizzo každopádně budí emoce, zdaleka ne jen kvůli svým křivkám, ale také kvůli svému stylu oblékání. Klidně se vystaví na sociálních sítích v rouše Evině, a ani když vyráží do společnosti, nedělá si moc hlavu s tím, aby se zakryla.

V ničem fádním Lizzo většinou neuvidíte. Cítí se jako diva a ikona, a tak i vystupuje. Zpěvaččino oblékání je pro řadu lidí často za hranou vkusu a působí lacině, ale fanoušci obdivují její odvahu. Extravagance k ní zkrátka patří.

Koloběžka první

Na narozeninách by měl být středem pozornosti oslavenec, Lizzo to ale zřejmě vnímá jinak, a tak na oslavě rapperky Cardi B (30) se rozhodla, že všem vytře zrak svým outfitem. Trochu to vypadá, jak by se inspirovala u české pohádky o Koloběžce první –⁠ ta totiž také chodila oblečená neoblečená a k výrobě svého outfitu použila rybářskou síť. Tu připomínaly i zpěvaččiny fialové šaty, v nichž ukázala skutečně téměř vše. Podprsenku nechala doma a spodní část zahalila pouze do tangových kalhotek.

Foto: Profimedia.cz

Lizzo přece jen ví, co se sluší a patří, a tak si alespoň přelepila bradavkyFoto: Profimedia.cz

V odpadkovém pytli?

Trošku v rozporu s jejím převládajícím stylem postaveném na ukazování kůže byly šaty, které zpěvačka oblékla na letošní udílení hudebních cen MTV Video Music Awards. Pro robustní róbu z mačkané látky si zašla do ateliéru značky Jean Paul Gautier a tentokrát přítomným ukázala jen hlavu a ramena. Zlí jazykové tvrdili, že vypadala jako oděná do velkého pytle na odpadky. A pokud jste si vzpomněli na legendární modrou róbu Jitky Čvančarové, musíte uznat, že česká herečka se oproti Lizzo držela ještě pěkně při zdi.

Foto: Profimedia.cz

Větší kontrast s předchozím modelem snad nemohla obléknoutFoto: Profimedia.cz

Ve stylu starého Hollywoodu

Nebývá to tak úplně časté, ale někdy dokáže být Lizzo i za dámu, což dokázala například v roce 2020 na udílení cen Grammy. Spolu s ní dorazil na akci i závan starého Hollywoodu a v bílých šatech bez ramínek značky Versace vypadala prostě božsky. Šaty doplnila štólou z umělé kožešiny a celkový dojem podtrhl i elegantní navlněný účes.

Foto: Profimedia.cz

Těžko věřit, že je na fotce vážně LizzoFoto: Profimedia.cz

Jako na výstavku

Růžová barva a styl panenky Barbie zažívá letos velký módní návrat, ale zpěvačka tento trend předjímala už v loňském roce. Na večeři s přáteli vyrazila v chlupatém outfitu, v němž připomínala oblíbenou dětskou panenku. A opět dala všem najevo, jak moc se miluje a obdivuje. Na topu totiž měla vlastní podobiznu stylizovanou do obrazu Mony Lisy. Na Instagramu k modelu napsala, že by si zasloužila pověsit do muzea Louvre.

Foto: Profimedia.cz

Tomu říkáme sebevědomí!Foto: Profimedia.cz

Santova pomocnice

Myslet si snad, že Lizzo koncertuje v něčem nudném a fádním, by bylo dost naivní. Často sahá po latexových oblečcích, bodýčkách a podobně. Hlavně aby to bylo výrazné a co nejvíc obepínalo postavu. Koleda Rolničky, rolničky se v roce 2019 v jejím podání neobešla bez santovského kabátku. Ten zpěvačka doplnila ultrakrátkými šortkami, stříbrnou podprsenkou a lesklým korzetovým pásem. V davu by se rozhodně neztratila.

Foto: Profimedia.cz

I zpěvaččiny koncerty nabízejí zajímavou módní podívanouFoto: Profimedia.cz

Safírová nádhera

Módní putování zpěvaččiným šatníkem ukončíme povedenějším modelem, který se rozhodně řadí k tomu nejlepšímu, co Lizzo oblékla. Na udílení Brit Awards v roce 2020 vystřídala dvoje šaty. Těmi povedenějšími byly třpytivé safírově modré s páskem od Petera Dundase. Lichotily její postavě a nepůsobily vyzývavě ani lacině.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka všem ukázala, že eleganci ovládá takéFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám