Hlavní obsah

Rozvod jí sluší! Královna přehlídkových mol Gisele Bündchen se vrací z modelingového důchodu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli byla hlavní supermodelkou devadesátek Cindy Crawford, Gisele Bündchen (42) je supermodelka první i druhé dekády 21. století. Po letech modelingové pauzy se po rozvodu vrací zpět na výsluní. Co na té Gisele je?

Článek

Přirozeně krásná, s minimem make-upu, plážovými blond vlnami a vysportovanou figurou. Má za sebou rozvod a je opět víc a víc vidět ve světě modelingu. Co je u ní nového a jak si udržuje vysportované tělo po čtyřicítce?

Nejlépe placená supermodelka

Foto: Profimedia.cz

Gisele Bündchen jako andílek Victoria’s Secret v roce 2004. Zleva: Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Heidi Klum, Adriana Lima, Tyra Banks.Foto: Profimedia.cz

Brazilská modelka Gisele Bündchen byla v letech 2004-2016 nejlépe placená manekýna na světě. Dlouhé roky byla andílkem Victoria’s Secret (od 1999 do 2006) a předváděla pro ty nejluxusnější značky. Poslední roky se ale držela v ústraní, věnovala se rodině a před foťák si odskočila jen sporadicky. Ale jak to vypadá, z „modelingového důchodu“ se vrací zpět, což potvrdila novou kampaní pro Louis Vuitton v lednu.

Vdaná a rozvedená Gisele Bündchen

Foto: Profimedia.cz

Takhle šťastně vypadal pár ještě v roce 2019.Foto: Profimedia.cz

Modelka je nyní čerstvě po rozvodu. S profesionálním fotbalovým hráčem Tomem Bradym byli svoji 13 let a patřili k nejpohlednějšímu párů showbyznysu. Rozvedli se loni na podzim.

Oficiální důvod? Odcizili se. Modelce mělo vadit, že Brady nechtěl seknout s kariérou profesionálního sportovce, aby měl víc času na rodinu. Nejlepší hráč amerického fotbalu to ale nakonec opravdu udělal letos v únoru a na to mu u instagramového příspěvku napsala Gisele, že mu přeje v jeho nové životní kapitole jen dobré. Vychovávají spolu dvě děti. Brady má ještě syna z předchozího manželství.

Gisele před fotbalovým hráčem randila 6 let s Leonardem DiCapriem, a to od roku 1999 do 2005 - ten rok jí bylo 25 let a jak je známo, Leo se staršími nechodí.

Modelka s největší disciplínou

Nedávno se objevila na karnevalu v Riu, kde oblékla skoro ten samý outfit jako před dvaceti lety, a světě div se, vypadala snad ještě lépe než tenkrát. A jak to dělá? To, že pravidelně cvičí a dbá na stravu je neoddiskutovatelné. Se svým exmanželem byli proslaveni svojí přísnou vegetariánskou stravou. Sice prohlásila, že každý den si dá po obědě dezert, ale nečekejte žádnou kremroli. Pro ni je dezertem avokádo nebo kokos a možná ještě tmavá čokoláda – jsou to totiž ty nejlepší tuky pro mozek. Taková sebedisciplína se jen tak nevidí (možná ještě u JLo).

Foto: Profimedia.cz

Fotka z karnevalu v Riu de Janeiru, vlevo je Gisele v roce 2004 a vpravo v roce 2023.Foto: Profimedia.cz

Modelka, matka a velvyslankyně Gisele Bündchen

Svůj zdravý životní styl dodržuje také kvůli svému mentálnímu zdraví. Okolo dvacítky se totiž potýkala s panickými atakami. Mohl za to její turbulentní pracovní život i nezdravá strava - večeřela samé smažené, holdovala alkoholu i cigaretám. Ve 24 letech, kdy byla na dně, přehodnotila svůj životní styl. Mezi její oblíbené rituály patří vstávat v 5:30. Ráno po ní nikdo nic nevyžaduje, a tak má čas sama na sebe – je to pro ni jako dobíjení baterek. Nedílnou součástí jejího dne jsou také meditace. K jejím rolím modelky a matky patří ještě jedna - je velvyslankyní Dobré vůle OSN pro programy životního prostředí. Ekologie je pro ni téma už mnoho let.

Gisele versus Kate

Zaujala díky své přirozené kráse, žádná vyumělkovanost. Na přelomu tisíciletí byla jiná i díky svým křivkám, které byly třeba oproti Kate Moss přece jen trochu výraznější. Podle šéfredaktorky amerického Vogue Anny Wintour vyčnívala díky tomu, že dokázala zůstat sama sebou. Nemusela měnit razantně image, aby zůstala v kurzu, autentičnost se stala jejím poznávacím znamením. Nedávno zapózovala na titulní stranu Vogue. Vyšvihne se opět na modelingový vrchol? Necháme se překvapit.

Foto: Profimedia.cz

Dechberoucí titulní strany časopisů jsou její doménou. Do naha se svlékla pro Vogue v roce 2015. Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám