Hlavní obsah

I slavní muži chodí na plastiku: Předělaný nos nebo botox mají Ryan Gosling i Tom Cruise

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slova o tom, že mnohé ženy neumějí stárnout a v touze po věčném mládí se neváhají svěřit do rukou plastických chirurgů, už zní jako omleté klišé. Ale nejsou zdaleka samy. I muži mají své dny, kdy zatouží vypadat jinak a lépe. A ti slavní zejména.

Článek

O tom, že muži jsou velmi ješitní a ani za nic by nepřiznali, že i oni by rádi vypadali stále mladě a co nejlépe, si nemusíme moc povídat. Důkazů najdeme více než dost i mezi celebritami. Barví si vlasy, bělí zuby, chodí na liposukce a mnozí neváhají vynaložit obrovské sumy na úpravy své tváře. A někdy pěkně razantní! Jen se pojďte podívat na pár zářných příkladů.

Elon Musk: Více vlasů

Ani to, že jste jedním z nejbohatších mužů světa, vám nezajistí, že nezačnete velmi brzy plešatět. Na druhou stranu i nové a hustší vlasy se dají koupit, takže i Elon Musk se může ve svých 51 letech pochlubit bujnou kšticí. Transplantace vlasů není úplně příjemný výkon, je to poměrně bolestivé, ale výsledek za to asi stojí. Zajímavostí je, že se tento zákrok nově provádí za pomoci robota, který náročnou a jemnou práci při odebírání zdravých folikulů a jejich přemisťování na místa, kde už vlasy nerostou, zvládá prý precizněji a lépe než ruka chirurga. Což muselo Elona, jako milovníka nejmodernějších technologií, určitě potěšit.

Ryan Gosling: Krásnější a užší nos

Světu to sice slavný herec nikdy nepřiznal, ale zahraniční média už dlouho spekulují, že si na začátku své kariéry nechal upravit tvar nosu. Na některých starších fotografiích to vypadá, že ho měl kdysi širší a o něco bambulatější, což mu ovšem ani tenkrát na kráse neubíralo. Ryan byl a je velký fešák, což potvrdili i tvůrci letošního hitu Barbie, když si ho vybrali pro roli Kena. Ztvárnil ji dokonale a byl tu doslova k nakousnutí.

Simon Cowell: Příliš mnoho botoxu a facelift

Slavný přísný porotce talentových soutěží si na svém vzhledu hodně zakládá. Už v roce 2008 měl podstoupit celkový facelift obličeje, což před médii tajil, ale k aplikacím botoxu a výplní se přiznal, dokonce i s tím, že to s nimi přeháněl. „V jednu dobu to už bylo opravdu moc,“ řekl pro magazín Foxnews v roce 2022. „Uvědomil jsem si to ve chvíli, kdy jsem zahlédl jednu svoji fotku v novinách a nepoznal jsem se na ní,“ připustil s tím, že od té doby už na zákroky nechodí a nechává svou tvář stárnout přirozeně.

Patrick Dempsey: Oprava nosní přepážky

Další hvězdou, která se k plastice přiznala, je herec známý především ze seriálu Chirurgové Patrick Dempsey. Jemu lékaři také opravovali nos, ale z jiných důvodů než kvůli kráse. Jako dospívající utrpěl při hokeji zranění v obličeji, které mělo za následek vychýlení nosní přepážky. Špatně se mu kvůli tomu dýchalo, tak si nechal nos spravit. Po operaci se mu viditelně změnil i jeho tvar, je užší a špičatější, ale lékaři ho chválí za otevřenost, s kterou o zákroku později mluvil. Dává tím totiž skvělý příklad lidem, kteří se zdráhají svůj hendikep řešit nebo se k němu přiznat.

Tom Cruise: Tmavé vlasy i odulá tvář

Kdyby se rozdával Oscar za ješitnost, tak by prý největší šanci měl Tom Cruise, štěbetají si zlé jazyky v Hollywoodu. Herec si údajně na svém vzhledu nesmírně zakládá a je ochoten pro zachování mladistvé tváře i skvělé postavy leccos podstoupit. Fyzičku má ve svých 61 letech více než skvělou, což ostatně dokázal i ve svém posledním filmu Mission: Impossible Odplata, na jehož pokračování se můžeme těšit už příští rok. Horší je to ale s hercovou tváří. Navzdory šesti křížkům má stejně tmavé vlasy jako ve dvaceti a jeho odulá tvář napovídá, že to buď značně přehání s výplněmi, nebo zobáním steroidů. Možná obojím. Což samozřejmě jako největší ješita v LA nikdy nepřizná.

Načítám