Hlavní obsah

Seriálové krasavice? Zlodějka Tokio i seniorka Grace

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z natáčení rovnou na přehlídkové molo? To by si rozhodně mohly dovolit mnohé herečky z populárních seriálů. A je jedno, že některé tyto krásky už mají věk, kdy by si klidně mohly užívat důchodových radovánek.

Článek

Napínavý, zábavný nebo až bizarní děj? Propracované postavy a skvělý scénář? To jsou jistě základní kameny dobrého seriálu. Ale když se pěkně dívá na hlavní postavy, je to bonus. Jaké jsou největší seriálové krasavice současnosti?

Maeve Wiley – Sexuální výchova (2019–21)

Herečka: Emma Mackey (25)

Je krásná a zároveň tajemná, chytrá a přitom na okraji společnosti. Maeve ze není typická školní kráska. Je to holka, co bydlí v karavanu, mámu má feťačku, nosí síťované punčochy, bagančata a lak na nehtech má oloupaný. A všechny královny plesu strčí svým sex-appealem do kapsy. Její představitelka vystudovala anglický jazyk a literaturu, a ač si prý střeží soukromí, na Instagramu ji sleduje přes pět milionů lidí.

Foto: Profimedia.cz

Vypadá jako žena vamp, ale ve skutečnosti je velmi křehkáFoto: Profimedia.cz

Rachel Patton – Bílý lotos (2021)

Herečka: Alexandra Daddario (35)

Dokonalá postava, plné rty a pronikavě modré oči dělají ze sympatické herečky jeden ze současných sexsymbolů. V seriálu hraje novomanželku na dovolené a velkou část natáčení strávila v plavkách. To pro ni není novinka, ve filmu Pobřežní hlídka (2017) ztvárnila roli Summer a nedělá jí problém fotit se úplně nahá.

Foto: Profimedia.cz

Oči má nádherné, ale málokterý muž se jí do nich vydrží dívatFoto: Profimedia.cz

Grace – Grace a Frankie (2015–21)

Herečka: Jane Fonda (83)

Osmdesát bylo představitelce Grace už před pár lety, ale za nás patří mezi největší seriálové krasavice současnosti. Originální příběh ukazuje, že starší ženy se nemusejí vzdát erotiky, můžou podnikat a užívat si život na plné pecky, a ne se jen věnovat vnoučatům a pletení. A můžou být velmi šmrncovní a mít postavu, jakou jim závidí i dvacetileté holky.

Foto: Profimedia.cz

Je jí sedmdesát a zjistila, že je její manžel gay... Leckdo by se zhroutil. Ale Grace si nalije koktejl a začne si užívat životaFoto: Profimedia.cz

Emily – Emily in Paris (2020–21)

Herečka: Lily Collins (32)

Dcera zpěváka Phila Collinse (70) se věnuje herectví odmalička a zároveň je vystudovanou novinářkou. V seriálu si zahrála titulní roli: mladá Američanka ukazuje Francouzům, kterak uspět na sociálních sítích, a oni ji na oplátku učí mluvit jazykem lásky. Emily je vždy velmi šik a fanoušci se nemůžou dočkat další série.

Foto: Stephanie Branchu /Netflix / The Hollywood Archive, Profimedia.cz

Seriálový šik pařížský život má mnoho věrných fanoušků a především fanynekFoto: Stephanie Branchu /Netflix / The Hollywood Archive, Profimedia.cz

Karolína – Pan profesor (2021)

Herečka: Beáta Kaňoková (32)

Novinka mezi českými seriály, kde učitele chemie, fyziky a tělocviku s lehce nekonvenčními metodami hraje Vojtěch Dyk (36). A jeho krásnou kolegyni češtinářku a tak trochu i objekt zájmu představuje příjemná brunetka, kterou diváci dosud vídali především v divadle a na obrazovce v epizodních rolích.

Foto: Profimedia.cz

O téhle krásce ze severní Moravy rozhodně ještě uslyšímeFoto: Profimedia.cz

Tokio – Papírový dům (2017–21)

Herečka: Úrsula Corberó (32)

Seriálový fenomén současnosti asi není třeba představovat. Profesor a jeho parta vyvrhelů, kteří se jmenují podle měst, a plán na největší loupež v dějinách. Součástí týmu je i impulzivní Tokio s typickým rošťáckým účesem, která se občas nechá emocemi ovládnout víc, než je u chladnokrevné zlodějky záhodno. Herečka je tváří kosmetických a módních firem a seriál z ní udělal hvězdu.

Foto: Profimedia.cz

Svou slávu a vliv využívá španělská hvězda mimo jiné k boji za práva ženFoto: Profimedia.cz

Billie Connelly – Sex/Život (2021)

Herečka: Sarah Shahi (41)

Má dvě děti, nádherný dům, sexy manžela, co vydělává snové peníze, a sama vypadá jako modelka. Ale během nočního kojení vzpomíná Billie na nespoutané mládí a bývalého partnera, který to s ní uměl jako málokdo. Herečka není v příbězích na pokračování žádný nováček, hrála mimo jiné v Lovcích duchů (2005–20) a v seriálu Láska je láska (2004–09).

Foto: ©Netflix / Courtesy Everett Collection, Profimedia.cz

Poklidný život na předměstí sice nemá chybu, ale Billie se občas zasteskne po žhavém sexu u bazénu... U cizího bazénu!Foto: ©Netflix / Courtesy Everett Collection, Profimedia.cz

Anketa

Kdo se vám nejvíc líbí?
Emma Mackey
9,3 %
Alexandra Daddario
23,4 %
Jane Fonda
5,8 %
Lily Collins
7,7 %
Beáta Kaňoková
3,9 %
Úrsula Corberó
42,6 %
Sarah Shahi
7,3 %
Celkem hlasovalo 5427 čtenářů.

Reklama

Načítám